Prichindei martie-aprilie 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Mamacita metodele de educare n-au decat sa le critice toti in cor pana imbatranesc. Nu ma intereseaza. Daca cineva are ceva constructiv de spus ascult desigur. Daca m-a convins chiar aplic si zic si multumesc.
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
Nu puteam sa plec la cabinet fara sa-ti multumesc,si pentru raspunsuri,si ptr.ca m-ai facut sa rad cu lacrimi:"produs de serie","sa le critice in cor",ha,ha,ha!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
mamacita spune:
quote:
Originally posted by rrox3
Asa... sa trecem la lucruri mai serioase...
poze cu noi
Adicatalea intrebarile mele au fost neserioase...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
zuzunaki spune:
Fetele,
am intrat sa va salut si sa va trimit cate o bezea
Mai ales "caterincoaselor" de ligia si rox cu glumitele lor
Nu mai tin pasul,abia mai citesc ,de raspunuri sa ma crutati ca n-am vreme![]()
Sofia e din ce in ce mai sclifosita...ziua nu prea doarme,mai mult se frichineste si sa nu indraznesti sa nu o iei in brate ca e jale nationala
.Azi de ex am fost singura pana la 14.30 cu ei,timp in care au fost ambii treji...Casa era devastata de Bubu(a se citit jucarii peste tot),ce sa mai...Gravidutelor,neaparat va va trebui ajutor cu 2 pt ca nu poti face fata!Soacra-mea e de-a dreptul nesimtita(scuzati dar chiar asa e):ea statea jos si bea cafeaua cu o tanti,timp in care eu ii dadeam lui Bubu sa pape si cu un picior leganam la chaiselongul Sofilinei
.Am tot mai mult impresia ca ii e greu/lene si tot se fofileaza.Mama,am o greata pe ea,nu va spun!
In alta ordine de idei,Sofia a inceput sa pape(cu bibi)putin si des:cam cate 80-90 la o masa,la interval de 3 h,rar 4.Si ce ma chinui nsi cu astia 80-90 ml vai steaua mea polara!ca e o puturoasa si adoarme imediat si n-o mai poti trezi nici cu Panzeru´.Plus ca va ziceam,ziua e mai mult treaza,doarme maxim 3 h cumulat.Concluzia e ca eu sunt varza varza,ma robotizez usor-usor si nu mai am timp de nimic.
Ma duc la mamzel ca deja a dormit prea mult(40min)si se frichineste iar
Despre educatie incerc sa scriu si eeu mai pe seara...
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
ligia13 spune:
zuzule, la mine in dictionar cuvantul frichineste nu apare
. Transleaza si pt mine te rog
!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
andira spune:
Ligia - se foieste in patut / carut
am si eu un exemplar care s-a manifestat asa pana acu' vreo luna... ![]()
Iri si Nati
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by ligia13
zuzule, la mine in dictionar cuvantul frichineste nu apare. Transleaza si pt mine te rog
!
Eusi Raducu
(22.04.2005)
Nu e bun dictionarul tau,arunca-l
Uite aici:http://dexonline.ro/search.php?cuv=frichini
Mami de pufulet pufilos
si Sofilina ursulina
carmenduta2003 spune:
Buna seara tuturor.
Am lipsit justificat. Am avut calculatorul defect, abia l-am reparat. Incerc sa recuperez ce ati scris. Mi-a fost foarte, foarte dor de voi.
Am primit un mail de la Despre copii. Rares este acum fotomodelul de pe prima pagina a site-ului, in galeria eroilor. Sunt foarte mandra de asta, nu ma pot abtine!!
Va pup si revin.
Poze Rares
pisicuta si matei spune:
Mey dar va lasa omu nitel si cand ma intorc trebuie sa citesc pagini![]()
Andira foarte simpatica Nati,mi-o si imaginez
.Poate faci un mic filmulet si n-il impartasesti si noua
.Bine ca ai scapat de 3 examene si succes in continuare.
Ligia dar la noi e si mai si ca ne vad si tineri si automat nu suntem parinti buni ca nu avem experienta si sa te tii,toata lumea chiara daca ne cunoaste sau nu ne da sfaturi.Si noi multumim dragut si tot ca noi facem.
Mamacita din fericire pana acum nu a trebuit sa facem fata unei asemenea situatii si sper eu sa nici nu apucam
.Oricum asa cum zicea si Rrox cred ca nici eu nu as reactiona chiar foarte placut
.Dar incerc sa ma corijez.
Carmenduta felicitari 

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor
rrox3 spune:
Mamacita nu vazusi ca am pus si
? ![]()
Andira bezmetica cum sunt, am uitat sa te felicit... Bravo!! Felicitari!! Mare lucru sa iei trei examene in conditiile in care ai invatat tu!

Zuzu
Sofilinei sa doarma mai consistent si mamicii pentru rezistenta! 
poze cu noi
rrox3 spune:
Andira am uitat si altceva... nu-i mai da lapte amestecat din bibe. Da-i sau de-al tau si vezi daca il accepta sau numai formula. Piticii sunt de doua categorii la capitolul asta: unii nu vor lapte de mami din bibe fiindca le aminteste de mami si insista sa-l suga direct de la sursa, altii accepta bibe doar fiindca simt tot gustul de lapte de mami. Asa cum ti-am mai zis e pe incercate. La mine a mers cu formula la ambele.
Daca mai mi-aduc aminte ceva, mai scriu. 
poze cu noi