piticodromul de sept-oct 2005 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Valen ce domnisoara mare e Sarah, am vazut-o la printese . Ce bine ca s-a aomodat la gradi, ai scapat de un stres (stiu mai multi copii care s-au adaptat tare greu). Si lasa ca e mai bine sa fie fotomodel decat sa tina cure toat viata .

Nanadana si eu l-am admirat pe Antoine! Si parul lui mi se pare demential !

Si pe Ioana (karmenutza) am admirat-o la iarba verde . Nici nu ma mir ca l-a dat gata pe Dinu... cu asa ochi... e simplu .

Ma duc sa scot copilul din cada... (la noi baia e relas pt mami care se uita la TV/sta pe net in tihna cat timp se balaceste cu/supravegheat de tati).

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Gina,felicitari!Sa ai o sarcina usoara si sa fie baiat!Va admir pentru curajul de a avea trei copii,sunteti o familie frumoasa.

Kristinutza,nici noi nu avem olita.Tot zic de vreo 2 luni ca tre sa cumpar si cu zisu is si-n ziua de azi.Da macar eu am o scuza ca-s ardeleanca molcoma,pana ma gandesc,pana zic,pana ma urnesc,Mihnea va face singurel la WC si iaca asa am scapat de-o cheltuiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumesc frumos Karmenutza pentru sfaturi! Azi a fost a doua zi cu bona si ea doar a privit - sper c-a si retinut ce-am facut eu -dar am zis ca incet incet o sa i-o las cat mai mult pe Ana, sa se obisnuiasca impreuna, probabil ca peste vreo saptamana o sa le las si singure la plimbare pe-afara.
Maddy, nu stiu ce sa-ti spun cu antibioticul, cum ai putea s-o pacalesti; e sub forma de siropel? daca da, incearc-o cu o seringa fara ac, asa, rapid, puf in gurita; zic si eu; succes!
Kid, sa stii ca tocmai am cantarit-o pe Ana si are 8780!!! E-adevarat ca Alex e mai mica cu 2 saptamani asa ca are suficient timp sa ne-ajunga din urma! Iar Ana e mai micuta ca lungime, nu stiu exact cat are dar banuiesc ca vreo 73-74.
Valen, !

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

A, kristinutza, multumim pentru dedicatie. In numele Anyei, desigur. Cam asa arata si ea in timpul operatiunii

valen, o pupam pe Saruca si pe tine si ne e asa un dooor de voi... Sa pape mami un nasuc de umblaret mic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Neata fetele!
Ce bine de cele care ati nimerit bine bona, cred ca e tare greu sa faci alegerea potrivita!
Maddy77, dar pt hidratare nu ii dai nik, gen Hidrasec sau Humana elektrolit - asta e pt minerale, trebuia sa ii dau dupa fiecare kk min 30 ml- ? Noua asta ne-a dat pt ca a zis ca la diaree corpul pierde multe minerale si se deshidrateaza tare. Ca sa ii dau antibioticul noaptea, eu nu il trezeam, puneam seringa d-aia de la nurofen intre buze si ii bagam cate putin in gura si el inghitea fara sa isi dea seama. La noi cel putin mergea. Dak il trezeam era nebunie, nu vroia nik, tipa...
Valen, super ca s-a acomodat Sarak la gradinita. E de fapt cresa nu? Sau nu e ca la noi?
Gina, sa fie intr-un ceas bun sarcina. Va admir curajul!

Noi azi mergem la vaccin...oooff, sper sa fie bine.

Va ziceam ca nu prea mai mananca laptele cu cereale de seara. Am schimbat cerealele, am luat de la Humana, cu gust de mar si parca e mai bine. Am o intrebare: voi c cereale mai puneti in laptic si au succes?
Ma duc sa ii fac fructele, revin.

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Ioana bafta cu monitorizorile, desi nu cred in treaba asta. Eu una nu vreau sa mai aud de monitorizori, desi voi fi nevoita !
Ce frumos pleaca Vladut la plimbare si ce de pamant papa Radu.
Mie nu mi-a zis doctora ca trebuie repetat vaccinul din maternitate pana la un an, noi il vom face pe la un an si trei luni.
Gina felicitari pentru !
Valen cand ai plecat? S-au intamplat multe de cand nu am mai intrat.

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Aaa, Maddy si fetele care aveti probl cu diareea la copilasi, stiti ce mi s-a parut mie de folos? Ceaiul de fructe de afine, nu frunzele.

Mergi la inceput

Stiti ce i-am dat sa se joca ceat ii prepar fructele cu branza, ca sa ma lase in pace? Doua oale de marimi diferite cu capace si ii arata cum sa le puna la oala. Ce se mai bucura cand le punea. Sau am un set de palnii de plastic de marimi diferite si i le dau si le baga una in alta. 10 min tot il tinea ocupat. Daca aveti si alte idei astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

gabriela, bafta multa cu bb2, sa se prinda repede! Si felicitari lui Sarah pentru adaptarea rapida la gradi.
nicole, multumesc, dar cred ca nu ma duc nici luna asta la monitorizari, ca tare mi-i de greu. Dar niste analize de bun-simt ale secretiei tot ar trebui sa-mi fac. Gabriela a emigrat in Canada aprox. acum 2 luni.
simonique, succes la vaccin!

Ieri am iesit cu niste colegi la cina, asa ca am vazut-o pe Miruna abia azi dimineata; o sa repet figura si joi, ca sa "recuperez in avans" serile de saptamina viitoare cind sotul e in jermanica.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Buna fetelor!
Voi la ce nr. de pampers ati ajuns? Alexia are 4+ Activ baby dar nu sunt deloc incantata.Ea e atat de activa si nu stiu cum face dar ajunge sa se zgarie cu ariciul ala de la pampers.Am luat zilele trecute revista Superbebe si a avut cadou un papers nr.5 dar din categoria Let's go.E in forma de chilotel fara arici.Si i-a fost bun,un picut mare dar la categoria let's go este si nr. 4.Nu s-a mai zgariat.Nu stiu ce sa fac.Sa-i iau let's go nr. 4?
Voi ce ziceti?
Alexia tocmai a gasit un top de hartie de xerox.Imaginati-va cum e la noi in sufragerie!

poze

Mergi la inceput