35- Inceputul declinului?

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Laura, tot din 1967? Las`ca nu-i asa de nasol... mai avem pana la 40:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Va tineti de party-uri? Iar eu am sedinta cu parintii...dar las' ca-mi vine si mie randul.
Mi-am luat alta nuanta la vopseaua de par, abia astept sa vad daca iese ceva frumos, eu asa sper. E un blond tip Copenhaga...sau asa ceva, de la L'oreal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Simbata mai pe seara,ok?
Sa am timp sa ma aranjez,ca pina pe la prinz lucrez....

Eu ce aduc?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

mi-am tras de vreo 2 sapt. un blond cu o usoara nuanta de roscat, dar tot blond e... si nu mi-a prins deloc firele albe!!!!
Si ce-mi pasa? Merg pe jos in fiecare zi minimum o ora, imi bag castile de la mp3 in ureche si dau muzica la maxim:)

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana.ady spune:

Si eu ma vopsesc. Asta seara, ca sa fiu proaspata miine la chef. Trebuie, ca sa-mi acopar tona de par alb pe care o am...Eu una n-am curajul sa fac experimente cu culoarea de par. Sint roscata de cind m-am vopsit prima oara.

Gabi, vad ca tu esti cu muzica asa ca pe tine te facem DJ.

Mergi la inceput

o.k. ce fel de muzica vreti? De pe vremurile noastre sau ceva mai proaspat?

ex- gabibarta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

naseara, io vin cu moarea duminica, simbata absentez de la chef pen` ca plec la maica-mea... cind o hi sa beti, sa va ginditi si la mine... miine dimineata am programare la cosmetica sa-mi fac tratament, iuhu, abia astept. sa va distrati bine

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Hai ca e treaba serioasa aici ,si eu ma vopsesc rocacata astazi! O sa fim care mai de care mai frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

io,nu-s snoaba de felu' meu,da' vazui io la nunta lu' Virinel cu Hormonica(hi,hi,hi),ca nu era nici o gagica roscata pe acolo,asa ca m-am straduit dupa aia sa scap de roscatzime,acum sint ciocolata cu lapte.....prosteala,ce sa mai?

Gabi,am vreo o mie si ceva de melodii,majoritatea de pe vremea asta,daca dai o spaga buna,iti furnizez material
sau ma bag DJ cu tine.......

Mueeeeeyyyyy,dar confetti si alte alea? a? aud?

BRENDA

Un fulg pentru seara de Craciun

COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Gabi_K

Laura, tot din 1967? Las`ca nu-i asa de nasol... mai avem pana la 40:)

ex- gabibarta

Da, mai avem...un an!

Fetelor, in alta ordine de idei, ce sa mai, va astept la un party virtual maine seara, ca cel realnu cred ca o sa iasa mare lucru! Sunt suparata pe tema asta, va povestesc maine ce s-a intamplat si de ce!
Pana atunci va doresc o seara cat mai placuta si noapte buna!

www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite" target="_blank">Poze

Mergi la inceput