Va mai ganditi la prima dragoste ?
Ard de nerabdare sa stiu daca voi, atat fetele cat si baietii, mai ales la cei casatoriti ma refer va mai ganditi la prima dragoste ? Daca raspunsul e afirmativ, va intreb de ce o faceti : o mai iubiti inca pe persoana respectiva ( sa zicem "chiar daca v-a facut sa suferiti mult la un moment dat in viata ? ) sau sunteti nemultumiti de relatia pe care o aveti in prezent cu partenerul de viata ? Va provoc la discutii !!!
Raspunsuri
Oana spune:
Eu nu ma mai gandesc de ce as face-o? Poate din an in paste imi mai aduc aminte si zambesc cand ma gandesc la acea varsta, oricum a fost ceva foarte nevinovat si platonic ceva parca dintr-o alta viata...
iren spune:
1. Nu ma mai gindesc la prima dragoste, c-a fost un idiot
2. Dupa prima dragoste a urmat un sir- lung sau scurt, e treaba mea :p- de iubiri mai mari sau mai mici , dar sotzul e cea mai mare shi durabila dragoste asha ca nu ma mai gindesc la nici un fost
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
michelle7 spune:
eu una cred ca is defecta. indiferent cat de mult am tinut la unul si la altul , cand ii revad, parca n-am fost niciodata cu ei. si io-s iubacioasa de felul meu
PS cu o mica exceptie- a fost unul care vreo 10 ani mi-a stat in minte dar si pe ala in final l-am uitat si acum daca il revad e ceva de genul " X who? "
Michelle
delsim spune:
Cateodata imi mai aduc aminte de el. Nu pot sa uit , e o pagina din viata mea, pe care am intors-o intr-adevar, dar e ceva din viata mea, adica din mine. Ma gandesc cu dor si cu nostalgie. Si cand ma gandesc, parca revin in valuri si sentimentele.Sau ma simt geloasa cand aud ceva despre el si alta femeie. Pentru cateva minute. Apoi revin cu picioarele pe pamant, in prezent, la viata mea de acum, la iubitul meu de acum si totul dispare incuiat intr-o camaruta a sufletului.
onyxg1998 spune:
Da, uneori ma gandesc si zambesc cand imi aduc aminte, acum o vad ca pe o copilarie.
Frumoase amintiri!
Oare ce ne-am face fara ele?
Onyx
Elise spune:
da.
da' la el cum il vedeam atunci... adik la un personaj care sau a disparut inghitzit de nenea asta de pe strada, sau a existat doar in imaginatia mea de adolescenta.
Elise
babyblue spune:
nu, nu ma gandesc.
si in nici un caz nu ma afecteaza amintirea lui, sau faptul ca l-as mai vedea pe strada.
sterg extrem de greu un barbat de la suflet, dar cand se duce...e bun dus.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
columbiana spune:
a fost acum 20 de ani; uneori mi-aduc aminte, intimplator, o poveste frumoasa cu sfirsit previzibil;
http://community.webshots.com/user/montrealpoze
http://community.webshots.com/user/vara2006photos
Miramar spune:
subscriu la tot ce a spus delsim prin urmare raspunsul e da, uneori ma apuca nostalgia, nu pentru ca nu apreciez omul de langa mine sau nu-l iubesc ci pentru simplul motiv ca ce am iubit o data nu pot sa uit, cel putin nu complet, este parte din mine.