Fetelor am nevoie de o opinie
Raspunsuri - Pagina 12
Rosey spune:
quote:
Originally posted by babyblue
porc ma enervezi si Nu imi place de tine...
ba o iubesti si suferi dupa ea si nu mananci de 3 zile..si k ea nu mai e alta...
ba mancarica e mancarica si berica e berica si socializarea e socializare....si esti extrem de cool si relaxat.
hotaraste-te: esti amorezat belea si mori de dor, sau esti cu fundul in 16758392 luntre si te doare in fundul ala de porc cu codita...
mie nu-mi plac astia "caldicei" ca tine....nu atitudinea asta in veci nu ai sa faci pe vreuna sa tresalte si sa suspine dupa tine...nu-i de mirare ca si femeia aia isi vede de suferinta ei.
esti snob si nu vrei sa arati ca suferi, sau te chinui sa suferi ca sa nu arati ca de fapt esti genul indiferent si insensibil, pt ca nu da bine la femei???
io una ca femeie de 26 de ani, ti-o zic sincer...ca NU-mi placi...adika nu personal...nu ma intelege gresit...dar semnalele de la tine, sunt haotice si gen lasa-ma sa te las...ba o vrei si esti pasional si suferi, ba esti smecher si constient ca tre sa gas pe alta....fii dom'le autentic si hotarat pe o directie: o vrei pe asta, suferi crancen 3 luni k ea nu te vrea si apoi GATA, gas pe alta fara sa te mai gandesti la ea deloc. sau dc tot mananci atata si te doare in fund, nu mai baga vrajeala ca ea e speciala si mori de dragul ei!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
"Sunt doua pacate principale din care toate celelalte pacate se nasc: Nerabdarea si Lenea."
off-topic: esti super, super mey fata!
imi place cum gandesti, ti-am mai admirat atitudinea transanta si altadata, dar de data asta te-ai intrecut pe tine insati!
pork spune:
...Uite doua fete suparate rau pe viata asta...zambiti bey...nu suntem chiar atat de porci precum ne credeti.
miau-miau spune:
quote:
nu suntem chiar atat de porci precum ne credeti.
tu oricum esti in afara oricarei banuieli.
pork spune:
...De cat timp are nevoie o femeie sa-si revina dupa o mare deceptie?
vorbom zilnic la telefon, dar refuza sa ne intalnim...
Guestus spune:
pork....chiar si daca o sa vrea sa fie cu tine o sa te compare timp de 5 ani la fiece 10 sec cu exul....asta vrei?
daca ea a fost parasita este nasol....dureaza o gramada pina se reface. lasa-l pe altul sa-si rupa gitul si apoi sa apari tu....iti zice asta un mare strateg
pork spune:
...De comparat nu are decat sa ma compare cat vrea cu Ex-ul...nu mi-e frica de concurenta. In rest comportamentul ei este foarte contradictoriu, dar...
pork spune:
...mdea...e posibil si asta, sa mai spere la Ex chiar si involuntar, cine nu o face visavis de persoana iubita?...in ce ma priveste m-am gandit inclusiv la varianta de a disparea peste mari si tari (in Australia) pentru cateva luni...