alocatia pe card
As dori sa-mi spuneti ce trebuie sa fac ptr a-i pune suma fabuloasa de 240 mii lei vechi pe card lui fimiu....unde trebuie sa ma adresez,cui?am fost la banca iar cei de acolo m-au bagat in ceata....locuiesc un bucuresti....multumesc anticipat ptr raspunsuri
Raspunsuri
camel1976 spune:
Pentru a putea primi alocatia pe card eu am fost la Primaria din Oradea si La Directia Muncii este o camera speciala unde se ocupa cu alocatii si acolo am dus: copie certificat nastere copil, un extras de cont de la banca unde vrei sa-i primesti (nu conteaza la ce banca ai..pina nu de mult cereau la Banc Post, acum nu conteaza) si eventual ultimul fluturas pe care l-ai primit de la postas cind ti-a adus alocatia, ii ajuta sa te gaseasca mai repede dupa ceva numar de acolo. Te inregistreaza si nu luna urmatoare ci dupa 2 luni, in jurul datei de 12 vin banii pe card.
Pentru cine intereseaza la fel se procedeaza pentru indemnizatie pe card. La o camera vecina celei de care am amintit mai sus se duc copie buletin mama (daca ea este in CIC), extras cont de la banca si eventual ultimul fluturas care l-ai primit de la postas cind ti-a adus indemnizatia. Din pacate chiar daca la 1 ianuarie 2006 cind s-a schimbat legea am precizat in cerere ca vreau pe card si am atasat documentele necesare nu s-a tinut cont si a trebuit acum sa merg din nou.
anda74 spune:
multumesc mult
doream sa-mi scrie cineva din bucuresti...stiu ca trebuie mers la primarie,dar la banca mi-au spus altceva,oricum voi merge la primarie sa intreb....multumesc mult ptr raspuns
pisoi3 spune:
ANDA, pentru a putea primi acei bani pe card trebuie sa mergi la Directia de munca (strada Parintele Galeriu nr3 6, fosta Venerei, in spatele Bancii Romanesti, intre Mosilor si Fainari). Ai nevoie de un extras de cont de la BCR, copie dupa certificatul copilului si cartea ta de identitate.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
Mada spune:
buna, numai BCR-ul este agreat de ei?
eu am la banc post card, se poate si asa?
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
anda74 spune:
multumesc mult ptr raspuns,mi-a fost de real ajutor,dar intreb si eu....bancpostul nu este agreeat???daca nu,ii fac un cont la bcr,as vrea sa-i intre intr-un cont unde sa-i mai pot pune si eu lunar cate ceva...ptr studiile lui
Anuska spune:
Bancpost, BCR, BRD stiu ca sunt agreate! Iti trebuie extras de cont la contul (cardul)pe care vrei sa primesti alocatia! Vezi ca cica la BRD se retine comision!
romana spune:
Sint agreate mai multe banci, dar ei au acolo o lista cu anumite sucursale ale bancilor. Cred ca ar trebui sa verificati daca sucursala unde aveti voi contul deschis e pe lista, daca nu atunci sa va faceti un cont la o banca de pe lista lor.
http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003
si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com
Nulla dies sine linea!