*Bebei de Martie - Aprilie 2006 (15)*
Raspunsuri - Pagina 11
adar spune:
Moamaaaaa, sunteti dezastru ... acu' iar tre sa citesc de o sa doara ochii .... 
Catrinel - dupa cat se scrie pe aici nici mama nessului si a cafelei naturale nu mai fac fata !!!!! Hai ca ma duc sa fac cafeaua si te chem! ![]()
Pupam fetili harnicute !!!
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
aalina2003 spune:
Ema72- MA-MA? ...Ana "spune" de vreo 2 saptamani TEA-TEA, adica tata,asa a tradus foarte fericit taticutzu..).
Fetelor, daca nu va e cu suparare, cum ati ajuns voi in Japonia (Nshiro)si in Malta (AlinaMizzi)..celelalte (Germania, Italia,SUA, Suedia) mi se par mai pe langa casa omului. Malta nu e chiar asa departe, dar parca totusi suna altfel.Ce sa mai zic de Japonia..
simona_toma spune:
Pfuai de mine, ce noapte am avut!A mancat bebele meu din 2 in 2 ore si s-a foit, ceva de nedescris.
Anamaria, hai sa ne luam de manuta si sa ne urcam pe pereti!
Pe la 5 i-am schimbat pampersul, nu am mai facut asta pana acum, dar am zis sa incerc, ca poate de asta se foieste.Maaaare greseala!!!!Nu a mai adormit, o ora am stat de povesti, de uitat la televizor.Deci, sunt cheauna de somn.
Trebuie sa iau masuri serioase.Cred ca o sa-i dau la noapte ceai.Culmea e ca nu mereu face asa, am avut si nopti mai linistite.Oare sa-l las sa doarma mai putin ziua?Incerc si asta.
O sa ma duc diseara la pedriata, sa-l cantaresc si sa o mai intreb de diversificarea asta care ne face zile grele.Nu-i plac fructele, nici legumele cine stie ce, doar asa, putin morcovel cu un pic de carnita de pui.Nici nu poate fi vorba de inlocuirea unei mese!Imi vine sa-l mananc!!!!!!
Va tinem la curent, va pupam
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma
alinaMIZZI spune:
SIMONA iti doresc multa rabdare si noi avem momente cand parca ne lasa puterile, atatea griji si eforturi si parca ei ne fac in ciuda. Asta e, lasa or creste ei mari si nu ne mai baga in seama.
Pai cum mai scrisesem undeva, eu mi-am urmat inima. L-am cunoscut pe sotiorul meu in tara, dupa ceva vreme de facut naveta Malta-Romania, cat eu cat el, am decis ca e vremea sa facem ceva mai bun cu banii decat sa-i dam pe bilete de avin- o casa. Asa ca am decis sa raman aici dupa o grea despartire de tot ce am lasat acasa, iar dupa cateva luni am aflat cu mare bucurie ca in viata noastra va veni un ingeras.Asta ne-a grabit putin planurile, nunta, casa, dar Dumnezeu ne-a ajutat si azi pot sa spun ca ma simt implinita si foarte fericita. Norocul meu a fost ca am gasit in familia sotului meu oameni minunati, eu aici ma simt acasa. Mi-e dor de ai mei mult, de prietenii din tara, dar de cate ori e posibil facem bagajele si in cateva ore suntem acasa.
In ce priveste viata aici e destul de scumpa, nu mai stiu exact cat sunt preturile in tara, dar aici sunt destul de ridicate.
Alina- mama de
Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/
Polixeni spune:

MATEI ALEXANDRU (TECLA) SA CRESTI MARE SI SANATOS!!
Mooaama ce active sunteti!!
badriana bine ai venit!!
Sa-ti traiasca Andrei Cristian!!
micaalsa si al meu isi suge degetele de la picioare...fac yoga piticii astia!!![]()
Vad ca tema zilei e diversificarea...azi i-am pus 1/2 de banana lui Nick in crema de fructe si i-am scos biscuitele.I-a placut tare mult.La urmatoarea masa vreau sa incepem legumele.Pana la urma cred ca sa-i fac o supita de legume sa vedem cu reactioneaza.Daca nu o va tolera voi lua pe rand fiecare leguma in parte sa vad ce-i place si ce nu.La noi meniul arata asa: dimineata pe la 7.30/8.30 un bibe plin cu lapte,la ora 11.30/12.30 crema de fructe (1 mar+para/1 mar+1/2 de banana etc),la ora 15.30/16.30 legume (laptic pana ieri),la ora 19.30 /20.30 crema de vanilie (faina de orez),si seara pe la 22.00/23.00 un bibe de lapte plin.De baut bea ceai si apa si vreau sa-i dau si suculete.
Si eu am vrut sa-mi pun glow la nume ca vad ca e tare la moda
dar n-am destule puncte...
las ca le adun eu!!!
Gata
ca am o groaza de treaba.Pupicei pe obrajei tuturor!!
Pozici aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gpoli_ro/album?.dir=d214re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Filmuletze aici:
http://www.dropshots.com/gpoli_ro
Qamar spune:
salutare, dragele!
la somatia lui Catrinel, intru sa va spun ca suntem ok, tot in hunedoara, cu program maxim de plimbari si rude...de citit am citit tot, poze vazute toaaate, promit sa revin pe seara cu mai multe..
daca nu o iau razna din cauza a ceea ce cred eu ca sunt dintisori..
pupam!!!!!!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
cristinabarz spune:
Salut
fetelor,
Va multumesc pentru urarile de bun venit, sunteti tare dragute. Desptre Anna:
Mananca doar san, atata timp cat ia in greutate normal vreau s-o tin tot asa pana pe la 6 luni dupa care voi adauga mesei de pranz ceva cereale fierte ca si un griz, inca nu stiu exact, tre sa vad ce imi recomanda si medicul;
Cu dormitul, de la 5 saptamani anna doarme seara, la inceput dormea pe la 6 acuma doarme intre 7 si 8 fara sa se trezeasca 6 ore dupa care papa si doarme in continuare. Dupa ce s-a trezit o data vrea papa tot la 2-3 ore. Dimineata intre 6 si 7 e desteptarea. In timpul zilei doarme de 2 ori somn mai lung, in rest cate o data in carucior 15-20 min.
Baita face de 2 ori pe saptamana, la inceput facea in fiecare zi dar am observat ca i se usuca tare pielea pe brate cu toate ca o dau cu ulei dupa baie, asa ca am redus baia.
Anna are deja un prieten, pe Puro, catelul nostru (cocher negru).La inceput aveam emotii din cauza cainelui dar vad ca s-au obijnuit amandoi cu ideea, Anna rade cand il vede si el vrea s-o linga.
De calatorit a si calatorit, a fost deja de 2 ori in Romania, prima oara la 4 saptamani jumate.
Cam atat, daca mai vreti sa stiti ceva va rog sa ma intrebati. Incerc sa citesc tot ce ati scris si poate ma dau si eu cu parerea.
Mai e careva dintre voi care ii da bebeului doar san? am vazut ca multe dintre voi ati incepput cu mancarea solida, asa ati vrut voi sau cum de ati luat hotarararea asta? Mie mi s-a spus ca e bine sa ii dau doar san daca se poate pana la 6 luni cel putin, si doar dupa sa incep cu mancarea solida.
Cristina
si Anna
(29 aprilie 2006)
Catrinel_17 spune:
Bai, ce mi-a venit sa ma catzar pe pereti azi! AAlLINA, Oana e sora cu Ana. Asa face si ea. Naiba stie ce are, nu mai deschide guritza aia. Si staaaa, asa apaticaaa, la masa, de zau ca-mi bag unghiile in mana. Facusem cartofii aia, (cine m-a pus???!!!) si abia deschidea gura... dupa 20 min i-am aruncat, si i-am dat amestecul din borcan. Neee, nici pe ala nu l-a prea vrut! (macar m-am linistit, credeam ca nu-i place mancarea mea). Buun, dupa inca 20 de min de chin, am zis GATA, am luat castronul, si am incercat cu lapte. Mne. Nici ala. Asa ca “la revedere” – ne vedem la ora 5. Si am pus-o in patutz, de 5 min si acuma vad ca doarme. I-o fi fost somn, o fi obosita... ca de vreo 4 zile (azi am realizat ca fix de cind i-am schimbat laptele – si am facut-o treptat de treptat!!) nu prea a dormit bine (ziua).
Pe bune am simtit ca o sa capiez! CATRINUTZA, te inteleg prin ce treci. Si pe AALINA. Uof, cind am vazut cum ii aluneca mancarea din gura, cum ii plutea capul la un moment dat intr-o balta de morcovi si cartof de pe bavetzica... cind mi.a tras una de a zburat mancarea cat colo, cind si-a luat piciorul in mana plina de morcovi. Pina am spalat-o de morcovii din freza... Urasc morcovii astia din suflet. M-am hotarat ca ii inlocuiesc cu pastarnac. Macar nu mai vad rosu in fata ochilor.
AALINA, cum ziceai cu prosopul ala? Ce bine ca a stat! Ai avut o zi (mai) usoara....
Si ce ma seaca astia cu reclama lor mascata – nu mai ai voie sa dai un site pe DC!!! Era doar informatie, ce naiba de reclama mascata, zau ca exagereaza!!!!!!!!!!!!!!!!
NOE, baga si tu ultimele noutati de luat razna!!! 
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
ciuf spune:
Salut
Tecla, sa-ti traiasca flacaul! La multe luni!
Anamaria, saru'mana de reteta. O voi incerca cu siguranta. daca nu mi s-or strica vinetele.
Iulia e o dulce cu papusica in brate. Seamana cu tine, asa e?
Mihaela, mai ce sa spun??? Nu stiam de fasole verde care aici se da ca prima mancare (o auzisem pe Mariana ca in Suedia nu e recomandata), mazare (la fel dupa 4 luni daca bb e alimentat artificial), carne de porc dupa 3 ani? Luca a papat de la doi ani.
De celelalte stiam.
Luca a fost trecut pe lapte de vaca exact dupa ce a implinit un anisor si am cautat laptele cel mai gras care l-am putut gasi.
Ieri m-am cam speriat un pic ca am lasat-o pe Eva in patutul ei (incercam si eu sa fac curat in baie) si se tot agita. Cand m-am dus la ea lasase niste urme maronii vagi pe cearsaf si un pic pe manseta costumasului. Eu banuiesc ca a fost de la gingiute. Probabil s-o fi lovit, nu stiu, dar am urmarit apoi sa vad saliva cum era si era curata ca sticla. Dar nici la gingii nu am vazut nimic. Stau cu ochii pe ea sa vedem daca se repeta episodul.
Maine mergem la vaccinare. Am gasit un pediatru si de-abia astept intrevederea cu el. Vin maine cu alte sfaturi "americanesti".
Luca ma dispera cu facutul de pipi la WC. Nu va pot descrie ce miros era ieri in baie. Tot dadeam vina pe catel. Ca poate el a facut ceva. Pana cand l-am vazut pe Luca dimineata cum face el pipi si incearca sa trimita jetul cat mai departe, adica in afara vasului de WC, mai precis pe gresie. Hihihi, asa e cu baieti. Aviz mamicilor de baietei.
Am dat ieri cu clor peste tot in baie, iar aseara cand a venit Luca de la gradinita, si-a dat pantalonii jos in dreptul WC-ului si a facut pipi si in WC si pe jos, adica pe pantaloni. M-am suparat asa de tare ca l-am pus pe sot sa stearga dupa plod.
Mariana, sa stii ca suntem tare multumiti aici. Doamne ajuta sa mi se rezolve si mie cu actele! Intr-un an jumate am reusit sa ne luam o masina foarte buna si casa (ce e drept la ea platim rate. Avem imprumut pe 30 de ani). Suntem destul de chivernisiti cu banii si in felul asta reusim sa ne facem si cate o vacanta. Aici e ieftin sa calatoresti cu masina. Sa ai una buna pe care sa te bazezi.
Gata, va las ca imi venira "mucegai-busters", vorba lui Catrinel.
Pup fetele care au avut zile grele cu piticutii ei.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
simona_toma spune:
Uraaaaaa!!!! Stam in funduleeeeeet!!!!!!!!!!
Asadar,il iert pt ce mi-a facut azi noapte!Of, pui mic, cat il iubesc!!Si acum sta pe burtica cu capul sus, sus de tot si cand ma uit la el rade in hohote de se prapadeste.
Am fost la pedriata, are 7900 si un pic de rosu in gat.Ne tratam cu Panadol.Mi-a spus sa-i dau cereale seara si noaptea sa-i dau ceai.I-am luat fulgi de orez de la Milupa, sa vedem daca i-or placea.Mi-a mai zis sa-i bag si carnea de vita, iar peste vreo 2 sapt si galbenusul.In nici un caz banana pana la 9 luni.Maine ii fac branzica, sper sa-i placa!!
Eduard Gabriel(10.04.2006)
poze edutzu http://community.webshots.com/user/simonatoma