Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 137

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Neata fetelor. Ce mai este nou?
VAS, sa dea Dumnezeu ca miercuri sa ne dai vestea cea mare.
Eu sunt zi 20, si din zi 16 ma dor sanii ca la ciclu si sunt usor umflati. Am intepaturi de ovare, mai mult la stangul de cateva ori pe zi si uneori simt pe jumatatea burticii ca ma inteapa si ma doare. De la ce o fi asta? Astept ziua de 19, cand ar trebui sa vina rushii, desi sper sa ma ierte vreo 9 luni.
Va rog poate imi raspundeti si la intrebarea de sdaptamana trecuta, postata si de Ale pe pagina 11.
Va pup si sa aveti o saptamana excelenta.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Sa ma prezint la raport: z20, temperatura 36.41, in crestere, dar nu spectaculos. Mi-am luat testu la mine sa-l fac la servici . Om vedea...

irlandeza, pozele le fac cu aparatu sotului din dotare, super aparat, apoi le tai in photshop, cit sa se vada numa liniile.

chiquitita, io zic sa te aprovizionezi cu fro 3-4 cutii de teste, ca alta sansa n-ai, decit sa testezi doo saptamani... uita-te la mine... si io aveam pretentia ca aveam ciclu regulat...

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

daca si-a adus cineva aminte ieri am anuntat cu trambite ovulatia mea confirmata de 2 teste de ovulatie unul dimineata si unul seara dar....
HELP: dupa ce ne-am pus pe treaba la 2-3 ore mi-a aparut pe tamponelul zilnic o pata maronie destul de maricica.nu s-a mai repetat pana azi,nu stiu ce naiba a fost ca nu am avut niciodata asa ceva,pete intre menstruatii,si sunt intr-o ceata teribila!
acum ma duc sa-mi iau alt set de teste sa -mi fac si azi si maine cate doua sa vedem macar care e treaba cu ovulatia....
daca a mai patit-o cineva sau are idee ce ar putea fi astept sugestii..
multam

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Mishuleee cred ca pe'aci mai intri..nu am uitat si iti tin pumnii stransi azi!!!multa bafta!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

ale,hai ca fac galerie, ca si maine sa creasca!!!
la mine a crescut de la 36.2 la 36.6, o fi mult, o fi putin...
cineva mi-a zis o data ca ovulatia e de "calitate", daca cresterea este mare. mai mare de atat nu am avut-o niciodata. acu e 36.8, dar nu o mai iau in fiecare zi ca am gresit o data "traseul" si era sa-mi pun termometrul pe post de sonda urinara.
e groaznica senzatia!!! si am cam prins frica.

catty, nu stiu ce sa-ti spun...doar ca simptomele tale sunt identice cu ale mele.
eu sunt ziua 21, ovulatia in ziua 15,ovar de servici : stangul,endometrul 14mm(!!!)
si pe mine ma inteapa din cand in cand, si in mintea mea bolnava de atatea inchipuiri,imi imaginez ca ousorul se deplaseaza prin trompa
asta noapte am avut o durere difuza in uter, tot uterul, de m-a trezit din somn!
dar eu le pun pe seama fibroamelor,desi nu am mai avut asemenea episoade...
semnele tale pot si semne de sarcina si de rusi...din nefericire coincid. nu ne ramane decat sa asteptam si sa vedem. nu e obligatoriu ca manifestarile sa fie aceleai in fiecare luna, organismul sufera de la o luna la alta tot felul de transformari din cauza hormonilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Liana adica ce face Mishulici azi? De multisor nu am mai "vazut-o"! Ii tzin si eu pumnii, oricum

Ale, iubita, nu te mai stresa atat ca nu-i bine pt ce-ti doresti tu

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

alina,
cand eram tanara si nelinistita,cam pana pe 32,33 de ani, intotdauna aveam "pata maronie si maricica".
mult mai tarziu am aflat ca ea se datora ovulatiei.
ba , chiar atunci cand eram la mama fata, imi era teama ca am ramas gravida, ca ma pupasem cu nu-s ce baiat

de ceva ani incoace m-am ales cu durerea la ovulatie, asa ca nu te speria, ba dimpotriva, bucura-te, evenimentul mult dorit s-a produs!!!!!
acu, sa te ajute Dumnezeu sa fie si cu folos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

NOELA, multumes de raspuns. Acum o sa asteptam ziua de 19 sa vedem ce va iesi.
MUSHULINA, sa dea DD sa fie bine.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Carmen esti criminalaaa!!!! Auzi se temea ca a ramas gravida ptc s-a pupat ce simpatica esti!!!!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am mai ovulat eu si pana acum dar asa ceva nu s-a mai intamplat....
tinand cont ca a doua linie de la testul de ovulatie e chiar mai grena decat cea test......OVULLLLLEEEEEZ!
fetelor va tuc ca azi am treaba.....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput