soacra mea are 69 de ani ,provine dintr-o familie foarte bogata careia i s-a nationalizat tot tot .Acuma cu noile legi ,prin nenumarate procese la plata carora am contribuit in parti egale ,convenind ca tot ce se castiga se imparte in mod egal ,a reusit sa i se inapoieze cate ceva .Si ce se gandeste soacra mea ?Vinde rand pe rand la preturi de nimic aproape tot ce a castigat .sotul meu e in pragul nebuniei,avem 3 copii,fratele sotului meu e in america ,dar a contribuit si el la toate ,in schimb soacra nu face decat ce vrea ea .de fapt nici nu stiu ce sa va intreb .stim ca sunt toate ale ei ,dar noi avem copii,cumnatul meu asteapta copil,nu suntem in situatia in care trebuie sa vindem ,ne pare rau ca nu accepta decat sfaturile celor care vor sa cumpere si care pur si simplu isi bat joc de ea .daca vreti si exemple va pot da .Am scris la pr legislative dar de fapt nu vrem decat sa stim daca i se poate restrictiona dreptul de a vinde ,sau daca vrea sa vanda ,sa vanda la preturile care sunt pe piata
N-o poti restrictiona in nici un fel. Doar daca ar fi bolnava, cu tulburare mintală cu caracter general şi permanent, ati putea cere in instanta punerea sub interdictie.
Altfel, daca este doar naiva, n-o puteti opri in niciun fel.