Am vazut in Cora acei fluturasi prezentati la tvshopping - cred ca stiti de care, ce se aplica pe muschiul pe care vrei sa-l lucrezi si transmit niste semnale electrice asupra muschiului, punandu-l la treaba. Are cineva? Sunt buni de ceva?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Eu am auzit ca sunt o porcarie. Ba mai mult, cica tre sa muti fluturasul pana ti se acopera toata aria pe care vrei sa o lucrezi.
Anka
si Ubitu
(26.06.2004)
poze cu noi
Am avut si eu acum 2 ani parca, o mare mare tampenie, nu are nici un efect, te ciupeste fluturasul in functie de cum il setezi, atat. Nici braul nu e bun. Cel mai eficient mijloc de a lucra mushii fara sa faci efort este ELECTROSTIMULAREA. Este "sportul" cu care m-am rasfatat eu luni bune.
37 + 
pozele noastre
bebe
Mai mare porcarie nici ca am vazut. Am avut si noi dar nu erau buni de nimic
Dumnezeu sa ne ajute la toti
De acord cu ce-au spus fetele. In plus se termina bateriile cand ti-e lumea mai draga.
Felicia, mergi la un cabinet de infrumusetare si fa electrostimulare. Fluturasii sunt vax albina, crema flora.
Eu o sa ma duc din toamna, iti spun pe privat unde.
Am mai facut electrostimulare in trei locuri si din experienta mea iti spun ca e important ce aparat folosesti.
Am fost la un salon altfel f misto, dar care avea pentru electrostimulare niste chestii chinezesti si comparativ cu celelalte... vax albina...
Acum, in august, am fost la Constanta la unul cu un aparat puternic, electrostimulare + infrarosii. Si e muuuult superior.
Bafta!
Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina
Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/