NU VREAU SA-MI PIERD COPILASUL

NU VREAU SA-MI PIERD COPILASUL | Autor: rianna_stef

Link direct la acest mesaj

SUNT INSARCINATA IN APROAPE SASE SAPTAMANI.IN URMA UNOR DURERI ABDOMINALE NU FOARTE INTENSE(CA CELE MENSTRUALE ) M-AM DUS LA CONTROL SI DOCTORUL M-A DIAGNOSTICAT CU SARCINA PATOLOGICA CU POSIBILITATE DE SARC. EXTRAUTERINA.SARC. OPRITA IN EVOLUTIE SAU AVORT.DEASEMENEA MI-A ZIS CA AM SANSE CA SARCINA SA FIE PREA MICA SI DE ACEEA NU APARE LA ECO.TREBUIE SA REVIN LA CONTROL PESTE O SAPTAMANA DACA NU APAR COMPLICATII.MULTUMESC LUI D-ZEU PANA ACUM N-AM AVUT SANGERARI ,MAI AM MICI DURERI DE BURTA DAR FOARTE RARE.IMI ESTE FOARTE FRICA .IMI DORESC FOARTE MULT ACEST COPIL.A MAI FOST CINEVA IN SITUATIA ASTA?AJUTATI-MA.
MENTIONEZ CA AM DOUA AVORTURI FACUTE,DIN CARE UNUL ANUL TRECUT IN DECEMBRIE.(NU MA INTREBATI MOTIVELE).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

In primul rand bine ai venit pe forum!
N-am trecut prin asa ceva, dar ma rog pentru tine si pentru cpilas!
O mica sugestie, mergi sa te vada si alt doctor!
Bafta multa si ai grija!

Sa auzim de bine ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Rianna , imi pare nespus de rau pt. situatia in care te afli. Daca vrei te asteptam la Asteptand un ingeras in viata noastra , pt. ,ai multe informatii si sprijin.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Multumesc pentru mesaje ;e bine sa stii ca mai sunt si altii alaturi de tine.M-am gandit si eu sa ma duc si la alt medic,dar am sa astept sa vad ce-mi spune asta marti .Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Rianna, vroiam sa iti indic sa scrii la mamicile de martie-aprilie 2007 dar am vazut ca te-ai descurcat si le-ai gasit, aici nu era bine postat mesajul asa ca inchid.
Bine ai venit

Oana_B

Mergi la inceput