Semnificatia viselor
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Cu placere. Sa visezi frumos!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
mariana_1976 spune:
Cristina_C si eu iti multumesc pentru link
Aici in Suedia cind am fost la cursurile prenatale psihologul ne-a spus totusi ca visele pe care le avem cind suntem gravi nu se pun,fiind determinate in cele mai multe cazuri de progesteronul crescut.Zicea el ca multe gravide viseaza prin ultimele sapt. ca dau nastere la animalute.extraterestii,monstruleti,etc.
Mariana 15+
mama de Monica, Matei si Markus
Cristina_C spune:
Da, si eu am visat ciudatenii cand eram "pe ultima suta de metri".
Iti doresc si tie vise placute - atat cat se poate! Sarcina usoara!
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
micalondra spune:
Mie mi se intampla sa visez ce voi face peste cateva luni sau chiar si un an. Si povestesc visul si cand se realizeaza raman socata. Sau visez ce face sotul in realitate, fara ca el sa-mi povesteasca; asta pun pe seama faptului ca probabil se simte vinovat si imi transmite telepatic, ca atunci cand ii povestesc visul si ii cer confirmarea ramane fara replica putin, apoi ma intreaba daca nu ma cred medium... in incercarea lui de a evita raspunsul. De exemplu am visat ca a imprumutat-o pe o fosta iubita, la cateva luni dupa ce ii daduse banii. Zilele astea am inteles de ce m-am visat acum vreun an intr-un loc necunoscut unde ma simteam totusi familiara: e noul meu loc de munca! Si alte exemple mai pot da. Trebuie doar sa imi tin minte visele!
princess27 spune:
Buna , am avut si eu un vis foarte ciudatse facea ca eram in camera mea si stiti jucatrele acelea pentru copii care tragi de ata si incep sa cante?!! am visat ca cineva trasese de ata...desi stiam ca nimeni nu este in camera respectiva, asa ca m-am speriat si mi-am luat copilul care in vis imi pararea ca si bebelus(desi acum are 10 anisori)si am fugit la o vecina.M-am reintors in camera , dupa ce tatal meu a ajuns acasa, am incercat sa-i explic ce am vazut dar nu m-a crezut....asa ca l-am invitat sa fie atent cum cineva se joaca cu acea jucarie...si spre surpinderea noastra ...a vazut si el cum cineva trage de ata...dar de data aceasta , am vazut si persoana care facea asta...era mama tatalui meu(bunica mea)care este decedata.
In secunda urmatoare eram intr-o alta camera si stateam toti la barfa...cand spun toti...ma refer la ambii mei bunici..., nasa mea si fratele bunicului meu care sunt toti decedati.Nasa mea imi explica ca ea si-a facut curatenie in casa...si-a pregatit caruciorul pentru cumparatori , totul este aranjat....iar eu surpinsa fiin am intrebat-o cum de are o casa...stiind doar ca este decedata...iar ea mi-a rasupuns"supremul ne da casa la toti".Ciudat este ca pe tot parcursul visului , nu am simtit teama, be chiar eram foarte fericita ca i-am reintalnit pe toti, si fratele bunicului meu m-a luat chiar in bbrate si m-a pupat spunandu-mi ca i-a fost foarte dor de mine.
Mi-am mai visat rudele decedate dar niciodata toate impreuna , stand la "o bafra cu mine"....stie cineva ce poate sa semnifice toate acestea?
Elle_seb spune:
Draga Princess27, hai ca-ti raspunde mama omida
In cazul meu, atunci cand imi visez rudele decedate, ele incearca in vis sa-mi transmita un mesaj... si mai refer mai exact la tatal meu. Mereu cand l-am visat a avut ceva sa-mi spuna, poate nu neaparat prin vorbe, cat prin atitudine. Eu cred ca exista ceva dupa moarte, poate nu neaparat o alta viata in sensul stiut de toti, insa spiritele celor dragi decedati se duc undeva, devin o entitate care ne vegheaza permanent. Eu asa o simt, poate nu mereu, insa in momente limita da... si nu pot decat sa ma bucur ca este cineva superior mie care ma vegheaza. Ti-ai visat vreodata ingerul pazitor? Eu da... nu-ti pot descrie ce stare de liniste si de pace mi-a oferit acel vis... Asa ca bucura-te ca-ti visezi bunicii, nu toata lumea isi viseaza persoanele dragi decedate.
mayarna spune:
Alina xeni,
nu te-a prins , de aceea nu ai ramas gravida !
Anca, o sa ramai insarcinata!
:)
Toate bune
maya
maraki spune:
Mama a visat ca eram intr-o casa noua si aranjam lucrurile in sifonier, chiar in ziua respectiva am primit instiintare prin posta ca primim apartament
Fratele meu era plecat din tara, intr-o noapte l-am visat ca mi-a deschis usa cand m-am dus la mama in vizita si mi-a cerut o tigara: in ziua aia m-am dus la mama si a deschis frati-miu si a cerut o tigara
Am visat ca bunicul meu era intins pe masa mort langa mamaie: in dimineata respectiva a murit
Altadata am visat ca tot alerga dupa mine o soparla pana m-a ajuns din urma si s-a lipit de mine: in ziua aceea am avut confirmarea ca sant gravida.
Sant multe chestii dar trebuie sa mi le amintesc
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Tino spune:
enina34, foarte interesant ce spui.
inseamna ca esti o persoana foarte sensibila si interactionezi foarte bine cu ceilalti, mai ales cei apropiati.
am si eu o prietena care e ca tine cu interpretarea viselor si care nu crede in coincidente. nu stiu la tine, dar in viata ei au fost multe care au condus-o la acesta concluzie. la ea totul are o anume semnificatie.
asa zic si eu ca nimic nu e la intamplare, dar nu am dat o anume interpretare.
eu am avut putine vise premonitorii, dar si cand le-am avut ... a fost fffff rau. nu mi-a venit sa cred ce mi s-a intamplat dupa ...
ce am intreb eu: de ce numai noi, femeile, traim asa ceva si suntem interesate de astfel de subiecte?
barbatii nu prea au treaba cu asa ceva si nu cred vise, ghicit, deochi s.a asemenea. poate or fi ei prea realisiti comparativ cu noi sau o fi ceva in structura lor?
de fapt, mai mult ca sigur pt. ca suntem atat de asemanatori si totusi atat de diferiti.
numai bine tuturor!
mamitza lui Papitza
princess27 spune:
Hmmm....am sunat-o azi pe mama si i-am povestit de visul meu..si se pare ca exact in ziua in care am visat aceasta intalnire de "familie", s-au implinit 2 ani de la moartea fratelui bunicului meu si s-a tinut "parastas"(ceva de genul acesta)la biserica...
Sa aibe oare visul legatura cu asta?? Ma bucur cand imi visez bunicii, sau rudele care au decedat ...dar ceea ce m-a speriat ingrozitor a fost faptul ca erau toti adunati....
Oricum premonitii am avut tot timpul , si imi amintesc, in ziua in care nasa mea a decedat(s-a intamplat dupa masa) eu venisem de la cursuri de la universitate , asa ca m-am intins pe pat si am adormit.Am avut un vis foarte ciudat,am visat ca eram in satul unde nasa mea locuieste(locuia), si eram in casa bunicilor impreuna cu toata familia, iar dintr-o data un nor mare si negru s-a pus deasupra casei si din acel nor au coborat mai multi oamenii imbracati in negru(ceva de genul nija) si trageau cu sageti, nasa mea mi-a spus ca au venit dupa ea , iar eu m luat-o de mana si am inceput sa fug cu ea, si ii tot repetam sa fuga mai repede sa nu o prinda acei oamenii , dar ea a zis ca e prea tarziu ca deja au tras o sageata in ea....
Apoi m-am trezit si am sunat acasa sa vorbesc cu mama pentru ca ma simteam foarte nelinistita , simteam ca ceva s-a intamplat, si aceasta mi-a zis ca in urma cu 1 ora a murit nasa mea...deci in timp ce eu avusesem acel vis