Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 9
marchplayer spune:
Ia auzi! Ma mut la cuscra! HEHE. Cica ne mai odihnim...eu n-as prea zice ca parca vad ca nu ne mai oprim din palavre.
Hai ca ard gazul si am la treabaaaaaaaaaaaaa
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
irinatunza spune:
Buna fetele!
Si Sabina face tot cam de 2-3 ori pe zi kk.
Ali, fain peretele . Si sabina are asa un perete , da nu prea sta de vorba cu ele. La Iasi chestiile astea costa 15-20.000 lei. Si mai am o gramada sa-i mai cumpar , dar nu ma grabesc ca vad ca nu prea o intereseaza decit asa citeodata.
Azi i-am facut si eu pilaf cu carnita. Sper sa pape la masa d ela ora 15.
Si eu ii dau fructele tot la a doua masa. Dimineata se trezeste pe la 6-6 jumate , dar nu vrea papa. abia pe la 7.30-8 ii dau biberonul si-l refuza si atunci ii fac cereale si-i dau cu lingurita. Pe la 11-12 vin si fructele, pe la 15-16 legumele (vorba vine ca la cit papa.... imi vine sa ma impusc) , la 18-19 iaurt si pe la 21.30-22 laptic prin somn.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Mai Ali, acum mi-am adus aminte ca am citit ca Iarina a papat 240 de laptic azi dimineata. Bravo ei. Mie mi se par cantitati de neatins pentru noi, din pacate. Sabina nu mai papa nici macar 200 intr-o zi, darmite la o masa.
Eu ma inverzesc de ciuda cind va aud cum va papa bebeii.
Sabina sta bine in fundic fara sa se legene.
poze Sabina
irinatunza spune:
Pufarina, dar puiul tau sta in 4 labute. Ce zici ? Ale noastre stau in fundic numa.
poze Sabina
irinatunza spune:
Am vazut-o pe iarina cum se bitiie. ce dulce e , da se vede ca-i place
poze Sabina
monica70 spune:
Lasa ca va oftic eu! Diana tocmai a luat de pe rafturi albumele foto Asa ceva va trebuie? Nu va e bine acum?
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Ursoaica spune:
quote:
Originally posted by J G
Neatza!
Super-oferta!! Inchiriez copil aprox 7 luni, in buna stare, carliontata, papacioasa, kkcioasa etc dar care mai nou se trezeste noaptea! O dau pana pe la 2 ani si dau si bani cui o ia!!!
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
pufumic spune:
Moni, sincer nu-mi trebuie. mai ales ca eu am (si urmeaza sa mai vina) mobila total improprie cand ai un bebelus in casa.
Ursoaica, ce ti-a spus doctorul?
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
Ursoaica spune:
Ok aparuram si noi.
Deci Cuscra, Moni si Anasebe ... misca de miscat ...
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)