Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
szaboali spune:
'Neata spunem si noi care am fost iarasi mateinale...suntem treze de pe la 6 si un pic desi aseara s-a culcat printesa mea tarziu
. Ce ciuda mi-e mai fete ca ma trezeste si apoi ea poate dormi cand vor muschii ei iar eu nu mai pot adormi
.Acuma s-a culcat iar pe la 8 jumate dupa ce a bagat la ghiozdan 240 ml. laptic
.
JG
la frumusica carliontata...lasa cxa treceti voi si de noptile astea....ori adu-o la mine ca pot sa fac si de garda
ce mai...
fetelor
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Daniela
vad ca si voi sunteti tot matinale ca si noi, si la noi e tot asa de urat afara si am o ciuda ca nu putem iesi afara...
,plus ca mi-e tare frica sa nu imi raceasca acum inainte de vaccinul asta...
Apropo parca tu ziceai ca e bine ca fructele sa le dai la prima masa ...de ce e bine? ca eu nu inteleg, sa le dam pe stomacelul gol?![]()
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Fetelor ,eu azi in legumele lui Iarina vreau sa inlocuiesc carnita cu galbenus de ou si nu stiu cat sa ii pun pentru inceput ca nu i-am dat inca ou. Va rog sa imi spuneti cu cat sa incep.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
cosmi1975 spune:
SALUTARE FETELOR
SZABOALI eu lui stef i am dat un sfert prima data galbenus fiert tare iar fructele le dau dimineata
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
szaboali spune:
Cosmi...dimineata prima masa?
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
mirela10 spune:
buna fetelor!
MICIO,pupicei la bolnavior,si lasa ca se face bine repede,nu-i o boala grava...
JG,pai si carlita stie ca o dai,asa poate mai adoarme si ea?
GIOVA,voi cu ce va duceti in concediu cu avionul?il luati si pe marco,parca asa stiu
SILVI,drum bun si sa vii cu bateriile incarcate
MONI,deci o ia dia la trap,pai doar a facut 8 luni draga de ea...
ALI,si voi cu mutatul,pe cand?noi mai avem s+de stat aici pana la sf lunii.si eu ii dau fructe(la borcan)pe la 9.00/10.00
MARCH,imi pare bine ca intrii mai des,chiar asa frig e acolo,sau din cauza ca nu ai geamuri?pt constipatie,eu ii pun la sf in piureul de legume o lg de ulei si sa stii ca l-a ajutat,plus ca are masa de 17.oo de iaurt.
BUMBITA,uitam sa-ti zic ce faina poza cu inotul,buna e dat la revista
COSMI,ce-ai facut cu examenul?
mai,al meu iulian ,s-a suparat ca nu sunt de acord sa mergem cu masina in romania(asta in conditiile in care nu stiu ce-mi zice luni la chirurg si nush daca-mi dau vacanta),zice ca m-am invatat comoda.dar ce fac eu trei zile pe drum cu bebe?.oricat ar fi de cuminte,intepenim noi dar el?????''
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
szaboali spune:
mirela10
pai asa ii dau si eu fructele numai ca la noi e a doua masa
(ca noi suntem matinale)
.
Cu mutatul ...saptamana viitoare ne strangem catrafusele si plecam
, numai ca maim intai tre sa elibereze apartamentul respectivul.![]()
Cosmi chiar...ce ai facut la examen? am uitat sa te intreb...![]()

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
cosmi1975 spune:
SZABOALI da a doua masa adica 10 30 -11 asa ii dau iar la examen am luat 8 sarut mana de intrebare
MIRELA cam greu cu masina din spania si noi am vrut sa mergem doar pana n italia dar sa stii ca n am avut curaj ,nu i vb de bebe e vb de patima prin care treci tu chin mare ; de ce nu vii tu cu avionul e doar 180 din madrid parca .....dar tu stii cel mai bine
MICIO fata esti scumpa la vedere asa ca 
pe voi 2 frumosi
ANYMONI dar ce faci de cu mai intriiiiiiiiiiiii?????????/
FETELOR CATE SCAUNE AU COPII VOSTRII IN 24 ORE ?VA ROG RASPUNDETI MI
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Hop si noi...trezit la 5,tzatza,somn de voie pana la 9 si de atunci circus ... adica tavalit prin pat,prins gagica la birou cu indigoul smuls dintre acte si gata de varat in gura
,dar am reusit sa o prind in poza ridicata in picioare in patutz - ca doar avem opt luni deja!
Cosmi in 24 de h Dia face kk intre 3 si 6 ori pe zi 

Cred ca batem recordul 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Cosmi felicitari pentru 8 -ul ala . Iarina mai nou are numai 1 sau 2 ca i-am dat pilaf de orez si cred ca de aia are numai atatea. Inainte de a-i da pilaful imi facea cam 3 - 4 .
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni