Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 6
szaboali spune:
'Neata spunem si noi care am fost iarasi mateinale...suntem treze de pe la 6 si un pic desi aseara s-a culcat printesa mea tarziu. Ce ciuda mi-e mai fete ca ma trezeste si apoi ea poate dormi cand vor muschii ei iar eu nu mai pot adormi.Acuma s-a culcat iar pe la 8 jumate dupa ce a bagat la ghiozdan 240 ml. laptic .
JG la frumusica carliontata...lasa cxa treceti voi si de noptile astea....ori adu-o la mine ca pot sa fac si de garda ce mai...
fetelor
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Danielavad ca si voi sunteti tot matinale ca si noi, si la noi e tot asa de urat afara si am o ciuda ca nu putem iesi afara...,plus ca mi-e tare frica sa nu imi raceasca acum inainte de vaccinul asta...
Apropo parca tu ziceai ca e bine ca fructele sa le dai la prima masa ...de ce e bine? ca eu nu inteleg, sa le dam pe stomacelul gol?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
Fetelor ,eu azi in legumele lui Iarina vreau sa inlocuiesc carnita cu galbenus de ou si nu stiu cat sa ii pun pentru inceput ca nu i-am dat inca ou. Va rog sa imi spuneti cu cat sa incep.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
cosmi1975 spune:
SALUTARE FETELOR
SZABOALI eu lui stef i am dat un sfert prima data galbenus fiert tare iar fructele le dau dimineata
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
szaboali spune:
Cosmi...dimineata prima masa?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
mirela10 spune:
buna fetelor!
MICIO,pupicei la bolnavior,si lasa ca se face bine repede,nu-i o boala grava...
JG,pai si carlita stie ca o dai,asa poate mai adoarme si ea?
GIOVA,voi cu ce va duceti in concediu cu avionul?il luati si pe marco,parca asa stiu
SILVI,drum bun si sa vii cu bateriile incarcate
MONI,deci o ia dia la trap,pai doar a facut 8 luni draga de ea...
ALI,si voi cu mutatul,pe cand?noi mai avem s+de stat aici pana la sf lunii.si eu ii dau fructe(la borcan)pe la 9.00/10.00
MARCH,imi pare bine ca intrii mai des,chiar asa frig e acolo,sau din cauza ca nu ai geamuri?pt constipatie,eu ii pun la sf in piureul de legume o lg de ulei si sa stii ca l-a ajutat,plus ca are masa de 17.oo de iaurt.
BUMBITA,uitam sa-ti zic ce faina poza cu inotul,buna e dat la revista
COSMI,ce-ai facut cu examenul?
mai,al meu iulian ,s-a suparat ca nu sunt de acord sa mergem cu masina in romania(asta in conditiile in care nu stiu ce-mi zice luni la chirurg si nush daca-mi dau vacanta),zice ca m-am invatat comoda.dar ce fac eu trei zile pe drum cu bebe?.oricat ar fi de cuminte,intepenim noi dar el?????''
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
szaboali spune:
mirela10 pai asa ii dau si eu fructele numai ca la noi e a doua masa(ca noi suntem matinale).
Cu mutatul ...saptamana viitoare ne strangem catrafusele si plecam, numai ca maim intai tre sa elibereze apartamentul respectivul.
Cosmi chiar...ce ai facut la examen? am uitat sa te intreb...
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
cosmi1975 spune:
SZABOALI da a doua masa adica 10 30 -11 asa ii dau iar la examen am luat 8 sarut mana de intrebare
MIRELA cam greu cu masina din spania si noi am vrut sa mergem doar pana n italia dar sa stii ca n am avut curaj ,nu i vb de bebe e vb de patima prin care treci tu chin mare ; de ce nu vii tu cu avionul e doar 180 din madrid parca .....dar tu stii cel mai bine
MICIO fata esti scumpa la vedere asa ca pe voi 2 frumosi
ANYMONI dar ce faci de cu mai intriiiiiiiiiiiii?????????/
FETELOR CATE SCAUNE AU COPII VOSTRII IN 24 ORE ?VA ROG RASPUNDETI MI
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Hop si noi...trezit la 5,tzatza,somn de voie pana la 9 si de atunci circus ... adica tavalit prin pat,prins gagica la birou cu indigoul smuls dintre acte si gata de varat in gura ,dar am reusit sa o prind in poza ridicata in picioare in patutz - ca doar avem opt luni deja!
Cosmi in 24 de h Dia face kk intre 3 si 6 ori pe zi Cred ca batem recordul
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
szaboali spune:
Cosmi felicitari pentru 8 -ul ala . Iarina mai nou are numai 1 sau 2 ca i-am dat pilaf de orez si cred ca de aia are numai atatea. Inainte de a-i da pilaful imi facea cam 3 - 4 .
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni