Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (88)
Raspunsuri - Pagina 15
monica70 spune:
Eu faceam urticarie cand eram mica(de la capsuni cred) si taica-meu de la bulion.Mami a avut odata alergie la ceva medicamente de reumatism ,iar bunica - din parte mamei avea astm Si acu de vreo 2 ani am alergie la ceva,imi iese pe gat cand... sunt stresata!!! Cred ca avem ceva mostenire in sensul asta si eram curioasa. Dar numai ma baga in boala ce citesc pe acolo
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
pufumic spune:
Carliontea doarme.
Moni, te asteptam cu drag la anu'. sper sa ne calci, ca pana acum nimeni nu a facut-o, desi au fost multe fete la mare.
Giova, nu am urmarit meciul, dar da, fraierii au reusit sa ia doua goluri pe ultima suta si s-a terminat egal.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
Denisam spune:
<salutare secta,
<pupam totzi bbeii si mamicile si pe ginerica mai ales.}
Emma doarme acuma, si profit dupa ce am scris la ai mei sa va salut si sa va spun ca e super fain aici, nu o mai pot scoate din apa , si nisip si ii plac si valurile si piscina, seara dupa ce pica la 8.45 mergem cu ea la terase in carucior si la rstaurante inainet si se hlizeste cu totzi si vb bda-da, ada, si canta, mama si tata nu vrea inca.DE dormit pe plaja nu prea poatye,max 1h si asa ca mai bine o cucl in camera ca ea doarme cam 90-120 min de 2 ori ep zi si papa bine.
luni vin si cumnatzi din <anglia si o sa fimmai busy asa c amaintru de acasa pe 12 sept, eu cu tiroida, nu prea am ce face si tot as ama cma simt, noroc ca ma mai ajuta sotul,nu am mincare d efacut si nci rufe de spalat.
Saludas a <Mexico! 2 servesaspur favor:)
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
pufumic spune:
Giova, te stersezi peste masura cu soacra-ta. Ia-o mai usor! Marcolino e un scump, cu ochii albastri ai soacrei cu tot.
Ioana si Vladimir (08.02.2006)
dana_ene spune:
Anda , Mirela si Pufumic ! Va multumesc pentru urari. Cristina special pentru telefon !
Am fetitza de 3 ani, Doamne, ce a trecut timpul...
Ceva poze de la mini-petrecere AICI.
Roxana a fost super incantata de eveniment. S-a jucat si ea cu sora-sa si cu verisoara lor, a chitait si a alergat cu premergatorul dupa ele.
Acum o ora au picat frante si dorm asa de profund - pupa-le-ar mama !
Am rasfoit capitolul acesta, asa ca dau si eu cateva raspunsuri asa.. pe scurt:
Roxana face kk cel mult o data pe zi. In general face o singura data la 2 zile. Asta e !
Ursoaica, si parerea mea e ca Raisa ta frumoasa seamana tot cu tati a ei mai mult. Lasa ca urmatorul va semana mai mult cu tine !
Pufumic si Irinatunza, am primit pozele lui Vladimir si ale Sabinei. Dar n-am putut zilele astea sa ma ocup de ele, credeti-ma. Promit ca maine sau poimaine sa lucrez iarasi la actualizarea siteului.
!
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
PUFUMIC pentru asa frumusetze venim cu 100 km pe ora !!! Cu autobuz,tramvai,taxi,ce o nimeri (ca masina ioc),dar tot venim Evident,intai trecem pe la iubitzelul Mario,nu ma pun rau cu cuscra.Si in plus nu mai pot calca pe la Eforie,ca daniela ma fugareste dupa aia ,stai sa vezi cand aude ca am atentat la ginerica la ei
GIOVA??? Ce ai bre ??? Calmoooooo... calmooooo...
Cum sa urasti pe cineva? Chiar daca e soacra??? Si saraca te mai si suna sa te felicite de sf..Ioana.Vai ce o sa patzesti tu peste vreo 20 de ani Vai cine stie cu ce japitza vine Marco acasa si te ia aia la Asculta-ma pe mine! Ce dai,aia primesti ... Pe bune!
ALBUME DIANA
Giova spune:
Eu nu am avut nicio alergie, nimeni de la noi din fam.
Daniela -fetita care e la mama face pe sistem nervos. cand plange sau se necajeste se umple de bube. Mult le-a trebuit dr. pana au depistat cauza.
Denisa ne bucuram sa auzim ca sunteti bine, iar Emma e o mica vedeta prin mexic.
Pufumic nu ma mai gandesc la soacra. am eu destule pe cap. Ma bucur ca nu e aici langa noi.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
monica70 spune:
DENISAAAAAAAA
Pupici EMMEI si tu sa te faci repede bine!
ALBUME DIANA
monica70 spune:
DANA am uitat sa zic al multi ani OANEI ,e o scumpa,tare imi place freza ei! Vad ca a fost chef de chef acolo Si zici ca Roxana ii urmarea cu premergatorul?
De cand s-a ridicat Dia in picioare ma tot gandesc ss ii iau si eu ... dar mami ma tot descurajeaza,vad eu...Cred ca totusi ii iau,ca o sa vrea tot in picioare si cine poate sta dupa ea tot timpul.
GIOVA pai si tu ai alergie si inca cum!!! ... La soacra, mai
ALBUME DIANA