grup de suport pt.renuntare la fumat

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Annie
Eu, desi am racit ieri, astazi m-am trezit cu un ten luminos si care intr-adevar imi place.Pe de o parte ma bucur ca am racit pt. ca nu voi avea pofta de tigari.Ma intelegeti voi ce vreau sa spun.
Va urez sa aveti o zi linistita fetele si fara tigari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

tusea apare la persoanele care sau lasat dar nu dureaza mult.cred ca am mai scris eu la inceput...e absolut necesara din pacate.epiteliul cailor respiratorii este modificat la fumatori (anormal)asa ca acum cand nu mai sunt tigari,el incearca sa se refaca dupa structura lui normala...deci acum se curata.deaia tusiti.nu va speriati inseamna ca organismul incepe sa se refaca!
e din ce in ce mai bine fetelor ,nu va lasati!

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Fetelor, ma confrunt cu o problema, care nu cred ca apare la toate persoanelor, asa ca nu va speriati, ci doar la persoanele fara simt ca mineNU MA POT OPRI DIN MINCAT.Azi cred ca am mincat de cel putin 8 oriCE SA FAC?Spuneti-mi va rog

Mergi la inceput

V-am spus eu ca in ultima vreme sunt fara simt dar, rectific:nu toate persoanele care se lasa de fumat nu se pot opri din mincat.Eu de ex., am mai avut perioade si cand fumam cand mincam tot timpul.Perioadele astea durau cam cateva sile, ma ingrasam un pikut, apoi imi dadeam seama si ma opream.Voi sa nu va speriati, pt. ca se pare ca pofta de mincare este asociata cu lipsa tigarilor doar in mintea noastraOare ce sa fac sa ma oresc din mincat?Vreau de miine sa ma temperez un pikut, daca nu..deja se cunoaste si la burtica si la haine ca am pus cateva kg si asta doar din vina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Azi noapte cineva fuma la mine in casa...binenteles era paranoia mea ca nu fuma nimeni....mam dus la bucatarie si am bagat in mine juma litru de apa ca sa-mi taie foamea...ca si eu as manca non-stop
nadyana eu pur si simplu nu mananc...si beau apa, de foame

Mergi la inceput

Eu doar azi noapte dupa ora 11 am mincat de vreo patru ori:cate o banana,un baton dietetic cu ciocolata si oata piine cu salamnu se mai poate
Azi mi-am hotarit:doar 3 mese pe zi, ultuima la cel mult ora 18,30
Intre mese multa apa si..vit.C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

aaaaa, pot sa intreb cat ai pus pe tine ?!?!
asa fac si eu 2 mese pe zi....dar cu masura....nu 2 mese cat pt toata saptamana, chiar daca nu ma satur dupa si intre apa si mere, si Vit C e apetizer, si mareste pofta de mancare :(, Cam aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Buna dimineata,
incepe o zi minunata, chiar daca astazi este cam frig si au aparut norii! Fetelor-cucuietelor, minunat, partea cea mai grea la prima perioada de abstinenta de la tutun cred ca este sfarsitul de spatamana. Vad ca a trecut cu bine.
Despre mancatul ''intr-o dementa'': mancati fructe multe, legume si mai multe si pregatiti-va sufleteste pentru vreo 7 kg in plus, intr-un an: ne ingrasam pentru ca au loc si modificari in metabolism atunci cand renuntam la fumat(adica, arderile nu mai sunt asa, ca pe vremea cand fumam); eu am facut sport- de 2 ori pe saptamana, la sala, gimnastica de intretinere, cam un an de zile; tot am luat 6 kg,dar am ajuns la concluzia ca mai bine asa, decat duhnind a tutun, cu par si unghii friabile, cu dinti patati si ten uscat si zgrumturos! Si apoi, nici nu se mai poarta ''snururile''! (ma consolez si eu, na!)
Decat sa fumati, mai bine cititi, sau scrieti sau mergeti la film, dar nu fumati acum, dupa ce ati rezistat o perioada atat de insemnata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costelusa spune:

De sapte zile numai fumez...Si sunt sigura ca nu ma voi reapuca. De ce? Pentru ca sambata am lovit masina (are 2 saptamani), din vina mea, si tot nu am fumat. Si imi venea sa ma urc pe pereti de suparare. Dar nu am fumat. Bravo mie! A trebuit sa fiu tampita, ca sa-mi dau seama ca sunt puternica!

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor!Ieri nu am simtit deloc nevoia sa fumez, mai ales ca sunt si racita.Ieri parca nu am sarit asa tare calul in ceea ce priveste caloriile, desi am mincat si ieri de multe ori, dar mincam putin.Am inceput sa rontai vit. C de fiecare data cand imi este foame.
Annie, am pus deocamdata 2 kg si sper sa ma opresc aici.La greutatea pe care o am nu-mi permit sa ma ingras
Madalina, ai dreptate dar eu nu imi permit sa ma ingras asa multe kg si am in incep sa am grija de asta.Pana la urma depinde de noi, doar nu suntem fara simt si nu ne putem controlade fapt, teoretic ar tr. sa ne putem controla..ar practic..pana maninc nu mai pot de foame si dupa ce maninc de-mi ajunge incarea pana in gat, innebunesc de ciuda ca am mincat
costelusa, ne pare rau pt. ce s-a intimplat, sar macar ai aflat cat de puternica esti.Si eu credeam ca nu as putea sa ma enervez ara sa fumez, de fapt credeam ca nu poate exista o zi fata sa fumez..si, de fapt, nu este deloc asa.
Fetele, va urez bafta pt. a putea rezista inca o zi fara tigari si.. asteptam si fete noi in cercul nostru.
Am o intrebare:merele ingrasa?

Mergi la inceput