Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

De cand m-am dereglat luna trecuta si mi-a venit la 32 de zile(de la 28) luna asta nici nu stiu cand va fi ovulatia.ce sa fac? cumpar teste de ov? azi sunt Z 9.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Floare de colt, Pam face-ti teste cu plecaciune va rugam sa nu ne mai tineti in suspans!!! Suna asa de bine tot ce spuneti voi...eu cred ca luna asta a fost cu noroc pt voi

OK, Floare de colt, te mai pasuiesc pana maine (ai noroc de ziua ta), Doamne ajuta sa ai cel mai frumos cadou de ziua ta!

Fetelor eu sunt Z 10 Abia astept sa treaca luna, sa fac si eu un test! Si eu nu o sa va tzin in suspans, il fac repede

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA bine ai revenit !!!!!!

si io tot asa nerabdatoare ca tine...z 9...da abia astept sa treaca mai repede...oricum cred ca am sa ratez luna asta ca duminica tre sa fac pregnilul si tot duminica plec din tara...fara barbat!!!!!!!asa ca supeeeer slabe sanse.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana pai de ce fara barbat? Oricum, pana duminica nu ovulezi? Poate prinzi ziua propice inainte de plecare Luna asta inseamna ca numaram impreuna

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

buna, fetelor!
n/am mai intrat de mult din cauza de net dar am recuperat azi. am citit aproape tot.
ce sa zic, z17, a 2-a zi din a 2-a luna de duphaston
azi se implinesc 2 ani de la casatorie si sotu/i plecat, vine abia pe 15.09 .
floare de colt la multi ani pt maine si tot ce/ti doresti.

multi
sa auzim de bine

rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

multumesc de sustinere, sa stiti ca sint mai bine decit ieri, inafara de durerile de burta care sint cam insuportabile, dar trec si astea.
ma gindesc cite luni trec si ....

Floare de colt LA MULTI ANI pentru miine sa fii sanatoasa , fericita si sa ai parte numai de bucurii.

Roxx multi ani de acum inainte bucurosi, cu reusite in viata si nu in ultimul rind sa fiti sanatosi.

toate fetele

ana maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Am scris astazi la "Vine barza" ca sunt in butoi. Acum cred ca stiu de ce. Te rog PamELLA trece-ma si pe mine pe listuta... Vreau pe listuta!!!!!!!!Vreu sa fiu !! Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA pai plec cu treaba...si nu are cum sa vina cu mine...
nu cred ca am sa ovulez duminica daca tot duminica fac pregnilul...dar mai vb,ne mai sfatuim...io cu voi adica ,merg sambata la eco si poate e foliculul maricel si fac injectia de sambata!desi e z 14 iar eu de obicei o faceam in z 16!

da am sa fiu sefa de galerie pt tine!si poate poate prind si io ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

amameda,esti pe listuta,poti sa imi spui si numele mic?la fel le rog si pe irlandeza,doxinu,chiquitita,iliuta,oanabbb,helicom,claui,lorina001,selina-d,iazminn si brabe

eu mai astept pana sa fac testul,nu cred ca e ,sunt ziua 26,mai astept

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Fetelor,in august a nascut RO-ANA,fosta aspiranta!are un baietel nascut natural cu epidurala la 37 de saptamani!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput