Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lorina , ai tu dreptate , da' asa ma stresez eu , oricum nu prea cred ca am sanse acum , astept ciclu pe 5 sept. , sau poate mai repede ca am dureri abdominale.
Oricum , altceva mai bun de facut nu am , decat sa astept sa vad ce se intampla.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna,fetelor!!

eu am observat ca am sanii destul de vascularizati,se vad venele si lateral dar si cateva care vin de sus spre mamelon,ieri se vedea una mai pronuntata,azi 3!sa fie un semn premenstrual(ziua 24)?sunt mari,de culoarea mamelonului nu imi pot da seama daca e mai inchisa,din care alta cauza ar putea deveni asa in afara de sarcina?

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Mie asa mi se vad din totdeauna 2 vene lateral , nu foarte pronuntate totusi.
La tine , nu stiu ce sa zic ,poate totusi stie cineva mai competent ca mine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Buna,fetelor!!

irlandeza,multumesc pt raspuns!

de "invinetirea" labiilor mici,din apropierea vaginului stiti ceva?e semn de menstruatie?

Va pup!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irlandeza abia astept sa faci un test, sa vedem cele doua II Sper sa nu mai vina rusii pe 5 sept

Pam ce ma distrezi!!! Kiar nush ce sa-ti raspund la intrebare, dar sper sa fie parte din simptomele de sarcina

Poze Laura

Mergi la inceput

Laura Ioana,caut fiecare semnulet chiar daca stiu ca in cateva zile vin rusii am si un gust metalic in gura dar ori e de la gingivita ori de la raceala am observat de vreo o luna-2 si o cadere a parului dar considerabila!sa fie lipsa de fier? luna asta auzim vesti si de la tine?

Mergi la inceput

Laura draga , am facut ieri un test si era negativ. De aceea nu cred ca mai am sanse luna asta. M-au invadat si cosurile. Eu mi-am luat gandul, poate in alta luna.
Asteptam vesti de la tine , din cele mai bune cu II.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Pamela invinetirea labiilor este semn de sarcina - sa dea Domnul abia te astept cu testul de sarcina!

Nusy asa facem asteptam cu pregnylul, s-a apucat de rstul tratamentului, dar niste analize nu strica nu?

O duminica placuta va urez tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Irlandeza, am incredere in tine, tu stii cel mai bine cum te simti - insarcinata sau nu, dar uneori ne ma incapatanam sa ne mai si inselam, nu-i asa? Asa ca te mai asteptam cu un test care se pozitiveaza sigur la 2 saptamani de la momentul conceptiei -asa spune drul arian care mai raspundea la clinica virtuala (cauta raspunsul pt gandacel http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=35 ).
PamELLA si eu cautam simptome din orice si chiar aveam senzatia ca am gust metalic , dar eu m-am inselat. La tine sigur e cu II. Hai ca iti asteptam pozitivarea si apoi vii cu

nasica de moflea
material despre nidatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Nusy ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput