Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

oanabbb succes la si sa ne anunti ca ai prin un si nu-l mai lasi sa plece decat peste 9 luni.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

AYNA merci dar se pare ca nu voi avea totusi noroc luna asta...
m.am certat rau cu barbatu...care a plecat izbind usa...pe un subiect super tampit,dar important e ca in situatii de astea el vine inapoi botos...asa ca seara asta nu am nici o sansa sa.l imbunez.

asa ca mooor de ciuda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana imi pare rau! Ce ma enerveaza barbatii astia cu orgoliile lor tampite

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LAURA mi.e o ciuda de mor ca io.te cat e ceasu si el n.a aparut ...
si in loc sa facem prostioare...ca ma si inteapa ovarul stang,stau si.l astept sa vina botos sa se puna cu fundul si sa se culce...

sa vezi si de la ce ne.m luat...de ce nu l.am lasat pe el sa.mi ia bilt de avion????????pai cum adica el era cu toti baietii si.mi zice ,,hai sa.ti iau bilet,, si io am zis las ca merg eu maine.si atat...o mare tampenie,nu prea e in firea lui sa faca scandaluri in cazuri de astea...da nu.s ce a avut azi.

asa ca orgoliul sa traiasca...si sa fie cat mai mare si mai grozav,ca altfel nu.s ei destui de barbati si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

A mai trecut o zi si nu stim nimic de PameLLa.
UNDE ESTI PAM ??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

"La multi ani, Catalina!" Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, un bebe mic si mancacios, un sot mult mai intelegator, multa multa fericire si multumire sufleteasca. Sa ai o zi de nastere ca in povesti si tot ce visezi sa se adevereasca.
Baba Meda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayna spune:

Neata buna ftelor.

oanabbb imi pare rau pentru cearta ta cu sotul tau, dar vezi cum este noi ne framantam ca sa stim momentul de ovulatie, mai facem si tratament si multe altele, iar ei cand li se pune pata pleaca si sunt botosi si nu te ma intelegi cu ei.

Poate totusi ne spui ca a revenit cu sentimente mai bune tia cerut iertare si ati facut si ceva prostioare.

Eu va invit la o

Corina

Mergi la inceput

Oana sper ca l-ai imblanzit si ai pus shaua pe el! Miza e mai mare decat prostia pt care s-a suparat Da....orgoliul lor e cu atat mai mare, cu cat sunt si "baietii" prin preajma

Pam sper ca nu ai patit nimic rau! Sper sa fie vorba de calculator! Da-ne un semn de viata!

Poze Laura

Mergi la inceput

tuturor Anelor! Fericire, sanatate, sa fiti iubite si astea numai la maxim!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

buna dimineata...
am trecut sa raportez...azi ziua 5.ultimile pete de rosu...de maine ar fi trebuit sa incep prestarea din doua in doua zile.pt a prinde iar ovulatia....dar...din lipsa de barbat...luna asta o trec pe zero de pe acum...asa ca....astept vesti bune de la voi neaparat!!!!

catty la multi ani draguta!!! sa fii iubita si sa se implineasca cele mai mari dorinte din sufletul tau!!!!

valeuuu , azi e sf ana????
am cam pus-o...ca de pe 5 sept.incoace...tre sa dau de baut...
de ziua mea , de sf.Maria ,si de sf.Ana.....
ce sa fac,daca mama asa m-a nascut ,in preajma celor doua mari sarbatori si m-a botezat Anamaria.

asa ca fetelor ,dau si azi de baut , si pt ieri....

la multi ani pt toate Anele , Mariile , si Ane-Mariile.

Mergi la inceput