Aspirante optimiste >20 (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta la noi

Pam eu zic sa faci un test dimineata din prima urina! Meeeyyy, pai kiar asa???? Suntem veterane aici si inca mai facem pipi de trei ori inainte de test Bataita! Si ne mai miram ca liniuta este lesinata! Na, ca te-am certat un pic Eu cred ca eeesti, eu cred ca eeesti (nu ma vezi , da' acu sar intr-un picior)!!! Dimineata la 9 io tre' sa fiu la servici, la ora 8,30 sa vedem rezultatul testului, ok? Nu de alta, dar vreau sa te felicit si eu!

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Bine ai revenit Laura Ioana, frumoasa optimista! Sper ca ti-a priit concediul si te-ai intos cu forte proaspete! Ileana si Arthurana te asteapta la Odisee, asa ca nu mai sta mult pe aici!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Bubulina Sigur am multa forta si ma grabesc sa ajung fetele din urma

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by adelamaria

Z27 si test negativ. Am plans pentru prima data. Nu vreau decat sa mor. Sa-mi opreasca D-zeu inima si sa mor pentru ca nu mai pot...S-a terminat...
Urez fetelor ramase in cursa sa aiba parte de vestile dorite! Nimeni nu merita atata durere...

Adela , nu plange !!! Capul sus , zilele n-au intrat in sac.
Nu stiu tu de cand incerci , dar sunt fete care incearca de 3 , 7, 12 ani si tot nu-s disperate , incearca in continuare.
Fi optimista , nu te lasa coplesita , e doar un test , si ce daca-i negativ? Va fi altul pozitiv .
Cum sa-ti doresti sa mori !!!! Vorbeste supararea din tine.Nu se poate asta , esti tanara si ai viata inainte .
Te rog sa te linistesti , incearca sa te rogi , iti v-a face bine, si dupa ciclu vei incerca din nou , si luna viitoare o sa fi
Si eu am plans la primul test negativ ,am plans si cand am pierdut sarcina , dar mi-am promis sa fiu tare si sa nu ma stresez ca nu face bine .
Noi suntem alaturi de tine , te sustinem si-ti tinem pumnii pt. luna viitoare.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

poki, rox_dox, clarissa, bine ati venit in randurile celor mai optimiste aspirante. Sedere cat mai scurta si drum cat mai scurt spre Odisee.
-icei si -cele pentru floare de colt, La multi si fericiti ani, fie ca visele tale sa se implineasca.
-ici vechilor aspirante, ma bucur ca va regasesc la fel de optimiste.
Si acum.... pentru PamELLA...chiar asa, draguta, cum faci test de sarcina dupa atatea iesiri la baie? Oricum, daca e urma palida a celei de-a doua liniute, astept maine sa spui ca sunt 2 clare. Te-am urmarit de mult timp, stiu prin ce ai trecut asa ca tin pumnii stransi sa iti indeplinesti visul.
Pentru fetele care ma stiu, eu am scapat de infectia urinara, am scapat de candida pe care am facut-o din cauza antibioticelor...de fapt tratamentul trebuia sa-l termin azi dar l-am oprit pentru ca ovulatia a venit mai repede decat ma asteptam. Eu de obicei ovulez in ziua 17 si ieri, in ziua 16 am mers la ecograf si m-am amuzat teribil... Cabinetul la care am fost la ecografie e de radioimagistica medicala, nu ginecologic deci d-na doctor avea cunostinte mai putine decat mine vis a vis de foliculi si de ovulatie. Imi spune...aveti un folicul de 15 pe OD dar e usor aplatizat iar in fundul de sac Douglas se vede ceva lichid. In momentul acela i-am spus: Lasati-ma d-na sa merg acasa ca eu ovulez si in loc sa fac ce trebuie eu stau sa ma analizez. Drept urmare, am plecat acasa, am si acum incepe perioada de asteptare, care stim toate cat de lunga e. Intre timp azi am sunat la Giulesti si mi-am facut programare la dr. pentru dat verde la FIV, am reusit abia pe 22 septembrie deci pana atunci ne apucam de analize. Aici am nevoie de pumni stransi sa iasa toate bune.
PamELLA, acum am citit promisiunea ta de la inceputul capitolului... merg pe mana ta.
bubulina1 , sunt alaturi de tine si iti urez mult, mult optimism.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Poki , Rox , Clarissa , bine ati venit , si sa nu stati prea mult pe aici.

Floare de colt , LA MULTI ANI ! ( chiar daca-i mai pe seara).
Asa te vreau , ne-suparata , las' ca vine si -le.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna aspirantele mele optimiste!Nu v-am uitat,am avut ceva probleme...si acum m-am mai linistit...
Floare de colt la multi ani,sanatate si sa-ti dea DUmnezeu sanatos si mincacios...

Poki,roxi si clarissa bun venit si sedere cat mai scurta aici...
Adela/red] hai mergem ininte,o luna noua o noua sansa...sa-i multumim lui Dumnezeu ca sintem sanatoase ca sa putem merge mai departe...

Bubulina

[red]Antosit tinem pumnii sa nu mai ai nevoie de FIV...
VA

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

doamne fetelor cat ati putut scrie!!!!!!am lipsit o zi si am stat jumate sa citesc!!!!!

ma bucur ca starea de spirit e in general suuuuper buna...si spaer ca ADELA MARIA sa.sirevina fff repede ca are de munca luna asta ...

LAURA stie sotul tu ce stie!

IRLANDEZA sunt tare mandra de cat de puternica esti!

LUY ca de obicei tu esti momentul meu ,,dulce,,...pt ca mereu zambesc caund iti citesc postarile!

PAMELLA abia astept testul de dimineata,desi io cred ca sigur esti!!!!!

CATTY ufffff,atat de tare te stresezi tu mai iubita,si asta dauneaza grav relatiei voastre...si nu vreau sa incep cu sfaturi,ca asta e usor....dar TE ROG sa te linistesti,toate trecem prin asta,nici a meu nu vrea la comanda nici impuscat......da las ca s.o indura DD si de noi...ai sa vezi!

GATA si acu despre mine!tot ceea ce pot sa va spun este ca intru n z 11...abia in z 14 am programare la eco...asa ca deocamdata nu se intampla nimic...da NIK!va tin pumnii tuturor si va doresc sa ploua lna asta cu bbii!!!

Mergi la inceput

Oana de la tine-am invatat sa fiu asa. MULTUMESC.
Si bafta in Z 14, sa ai noroc luna asta, chiar daca pleci in voiaj , fara sotior.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

PamELLA iti tin pumnii pentru maine!
Sa fie cu ochisori!

MIRELA

"Bucura-te de fiecare zi!" (Horatiu)

Mergi la inceput