Vine barza ? 25

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Buna dimineata fetelor,

Barza asta ma bulversat de tot. De dimineata am dat pe la farmacie si am luat un test ca al 6-lea simt parca "zice ceva" si nu numai, mai am si unele simtome din listutza (manc ca spata si ma trezesc si noaptea ca imi este foame, la baie merg de 100 ori pe zi, cafeaua care era "prietena" mea de zi cu zi nu vreau sa o mai vad nici sa o miros, sanii dor, casc toata ziua su sunt in z 22. Am zis ca ar fi ok sa iau un test sa ma dumiresc si eu cum stau lucrurile dar a iesit o cidatenie una buc I si a doua foarte punin conturata, adica una jumatate , ce o vrea sa fie asta.?

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

Servus fetele .Eu luna aceasta am facut stimulare cu clostylbegit din z5 a CM si din z15 iuau duphaston cu vitamina e.Am avut ovulatia pe data de 2 septembrie si am prestat la greu si inainte de aceasta data si dupa.Problema mea este ca am niste dureri foarte mari de ovare si nu stiu de la ce? S-ar putea sa fie de la duphaston ? Cand esti insarcinata te pot durea ovarele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,
Arthurana, fii optimista si ai incredere in DD ca va avea grija de tine si de puiul tau.
Eu sunt in Z33 (ultimul CM a fost de 39)mai astept un pic cu testul. L-am cumparat dar nu am curaj sa-l fac.
Simptome: mi-au aparat ca niste pistrui visinii pe mameloane, si parca conturul lor e mai evident. Iar urinarea e cam la 30 min. si va doresc numai teste cu II.

vio

Mergi la inceput

mnarcisa daca liniutele au iesit in acelasi timp, sau in timpul specificat pe test, atunci e cu ochisori.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

quote:
Originally posted by iuca

mnarcisa daca liniutele au iesit in acelasi timp, sau in timpul specificat pe test, atunci e cu ochisori.

vio

Nu ar fi trebuit sa fie ambele bine conturate?
Oricum mai astept cateva zile adica indca 7 sa vedem cum ma simt si dupa aia am sa merg la medic, ca acum o luna am trecut pe la el pentru o consultatie de rutina si totue e ok si el chiar mi-a urat sa vin cat mai curand la el cu butrica.

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

mai fetelor dar pe mine nu ma poate baga chiar nimeni in seama???????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Trust, eu am auzit ca te dor ovarele cand esti insarcinata.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Trust, pe mine de la Duphaston nu m-au durat niciodata ovarele.

vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Bun gasit!
N-am mai scris de mai bine de un an de zile pe aici,nu pentru ca am renuntat la ideea de a avea un bebe,ci pentru ca am incercat sa o las mai usor ca sa n-o iau razna.Noi incercam de 3 ani,e drept ca nu suntem impreuna in fiecare luna(eu stau in ro.iar sotul meu in ie.).Verile sunt perioadele cele mai lungi pe care le petrecem impreuna,asa ca mi-am pus mari sperante in aceasta vara.
Dar sa trec la chestiune:ultima menstruatie a fost pe 23 iulie,la un ciclu de 42 de zile.N-am facut teste de ovulatie dar dupa durerile din partea dreapta si dupa muscusul albus de ou,am zis eu ca am ovulat cam pe 17-18 august.Imediat dupa ovulatie mi-a intrat in cap ca sunt gravida si da-i semne de gravideala peste semne de gravideala...Sambata dimineata am zis sa fac un test,mai mult asa,pt.confirmare,ca eu ma simteam gravida.Dezamagire maxima:un test cat se poate de negativ!!!Bocete,nervi,tot tacamul.Sambata pe la pranz am simtit ca ma cam doare burta,semn de rushi.Au aparut pe chiloti si cateva pete rozalii-maronii.Spre surprinderea mea,durerile de burta m-au lasat si sangerarea intarzie.Ieri si azi am gasit pe tampon cate un firicel gelatinos rozaliu.Acum sunt in ceata rau de tot si desi mi-am propus sa nu ma mai las inselata de simptome autoinduse parca tot am impresia ca ceva e "altfel".
Daca sambata s-ar fi produs implantarea,era posibil ca testul facut dimineata sa fie absolut negativ?Nu trebuia ca liniuta a doua sa fie macar putin conturata sau hormonul care este detectat de test incepe sa fie eliminat doar in momentul implantarii?
Nu stiu ce sa mai cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Lumit,

Mie mi-a intarziat ciclul o saptamana, da cu dureri ca si la ciclu si usoara sangerare. Am facut test si a iesit complet negativ.

Dupa inca 2 saptamani in care tot nu mi-a venit ciclul am mai facut un test si a iesit pozitiv, si chiar eram insarcinata, am pierdut sarcina din pacate, da chiar nu stiu cum de a iesit negativ primul test......

Asa ca eu zic sa nu disperi, se poate face o analiza de sange care sa confirme 100% sarcina.

Mergi la inceput