PSI - instructaj?

PSI - instructaj? | Autor: ankalaura

Link direct la acest mesaj

Poate ma lamuriti si pe mine - cine este in masura sa faca instructajul de prev si stingere a incendiilor, intr-o firma??
Trebuie sa vorbesc la pompieri?
Ori trebuie sa se ocupe un jurist?
E destul de presant. Merci anticipat

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Din cate stiu eu (si-mi cer scuze ca m-am bagat asa, neavizata si cu informatii aproximative), instructajul PSI se face in cadrul departamentului de Protectia Muncii, de catre personal avizat de specialitate (cu nijte diplome si autorizatii speciale eliberate de ministeru' care s-o ocupa, nu stiu care e). Si n cazul in care nu exista asemenea departament (chit ca e oblig), se face cu personal extern, tot la fel de autorizat pana-n dinti.

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo0 spune:

quote:
Initial creeata de ankalaura

Poate ma lamuriti si pe mine - cine este in masura sa faca instructajul de prev si stingere a incendiilor, intr-o firma??
Trebuie sa vorbesc la pompieri?
Ori trebuie sa se ocupe un jurist?
E destul de presant. Merci anticipat

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza

Eu am facut astfel de instructaje (in urma cu 3 ani)
In fiecare oras exista un responsabil cu instructaj psi, si protectia muncii - angajat al primaria orasului respectiv.
Acel rsponsabil instruieste o persoana din firma voastra in legatura cu PSI si Protectia Muncii, persoana ce raspunde ulterior de respectarea normelor in firma si instruieste la randu-i restul personalului.
Am inteles insa ca de ceva vreme s-au schimbat lucrurile si este necesara o colaborare cu o firma de resurse umane ce face totodata si instructajul (cel putin asa se-ntampla in bucuresti).
Oricum informatiile complete le poti obtine de la primaria orasului in care aveti activitatea.

Mergi la inceput