Mamici de noiembrie - decembrie 2006(36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

fetelor dar pe unde umblati?

nu e nimeni pe aici?

eu trebuie sa plec putin prin oras si sper sa va gasesc mai vorbarete.

o zi frumoasa

Raluca 30 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
Imi primul rand pupici multi si multaaaaa sanatate Adinei!
In al doilea rand AM CASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si cheie de la apartament si am si o camera varuita! E drept ca nu mai am spoturi de lumina, gaz (pentru ca l-au taiat fostii proprietari), si nici macar bara de umerase intr-un dulap care l-am pastrat de la ei. Dar astea nu sunt importante, important este ca avem cheia, ca nu e distrus apartamentul (e drept ca a cazut un calorifer de pe perete ca era prins de rigips) si ca putem spune ca avem si noi casuta noastra. Sotul meu deja viseaza la momentul in care va sta pe canapea si va bea o bere
Bebe e bine, dar cam puturos in ultimele zile, ma consolez cu ideea ca o lasa pe mami sa se ocupe de casa noastra. Mai da din picioruse doar seara, si nu foarte tare si foarte mult.
Cam atat de pe la mine, sunt moarta de racita, nu stiu cat o sa rezist la munca (ca imi curge nasucul, imi curg ochii, si ma dor toate cele)!
multi pentru toate burticile!

Laura si bebe strumf 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Am uitat ce era mai important! Azi schimbam prefixul... am intrat in 30 sapt! Doamne ajuta! Ca incep sa am emotii MARI!

Laura si bebe strumf 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Laura felicitari pentru casuta. sa o stapaniti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii acolo.

Raluca 30 + si bebelina in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

laurici pogonici...felicitari pentru cheie...in ceea ce priveste faptul ca arata cum nu trebuie apartamentul e prea putin important fata de dorinta pe care o aveati si visul de a avea cuibusorul vostru..o sa vina vremea cand a sta pe canapea cu o bericica in mana va fi de domeniul trecutului..ai grija de tine cu raceala aia...ma bucur pentru voi..

dolores 27+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
poze dolores

Un zambet nu inseamna fericire asa cum o lacrima nu inseamna durere. Potzi plange cand esti fericita, potzi sa razi cand inima itzi plange!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

LAURA,felicitari pentru casa si pentru implinirea celor 30 de saptamani.
DANITA,spune-mi si mie cum accesez gmailul,te rog.
Fetelor,stiti cumva daca Augumentinul este safe in sarcina?

DENY31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

LAURA sa stapaniti sanatosi casuta si sa va bucurati din plin de ea!ce daca mai cade cate ceva....e a voastra,si in curand vine bebele....parca va vad cat de fericiti santeti...felicitari si pt bebe,imi dau seama ce emotii ai la 30 de saptamani.
DOLORES,da frumoasa esti mama in pozele de la nunta la care ai fost,de fapt in toate,dar in pozele cu burta sant mai beton.
fetelor,cat cantaresc bebelusii vostrii la 27 de saptamani(aici le intreb si pe fetele care sant mai inaintate in sarcina)?peste tot am citit ca bebelusul la 27 de saptamani cantareste putin mai mult de 800 si ceva de grame.deci eu saptamana trecuta cand mi-am facut ultimul control,maimutica era de 860 grame si ursuletul de 960 grame.pai,daca un bebelus cantareste in jur de 900 grame la 27 saptamani,si mai este si adevarata informatia.....va da-ti seama ce-i de capul meu....cu doi.
va pupam pe toate

27 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hello, hello...

Tocmai am venit de la Cardiologie...EKG-ul pare sa fie in regula, nu a indicat nimic anormal, insa medicul mi-a spus ca daca mai am asa crize de tahicardie sa iau Metropolol...o sa incerc sa nu iau nimic oricum si sper ca va trece odata cu nasterea...
In alta ordine de idei, raceala asta inca ma mai supara putin, am nasul infundat, motiv pentru care am dormit extrem de rau azi-noapte...dar una peste alta suntem pe drumul cel bun, de insanatosire...

Laura, ma bucur enorm ca nu ti-a mai facut probleme acel om...FELICITARI!!!
Dolores, mama, ce sexoasa-ai fost in rochita aia!!!!!! Bravo, esti o gravi frumoasa! Ai primit ce ti-am trimis?
Alex, ce ti-a spus medicul???? Sa stii ca-mi place intr-adevar numele Mark Andrei, insa, fiind in Romania, eu l-as scrie cu "C" simplu in loc de "K" (doar o sugestie, daca tot ne-ai cerut parerea) ...
revin, ca am musafiri...

Oana 24+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Buna burticoase!!
Am intrat sa va salut si sa va . Am putintica treaba o sa intru mai tarziu..sunt rupta de somn, nu pot dormi din cauza arsurilor...

Pupici

Ana 31w3d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emacarli spune:

AsizaSa ai o gandire pozitiva si daca te incurajeaza iti zic ca trec exact cam prin aceleasi stari cu tine dureri fff mari de gat , acuma merg imediat la orl , saptamana trecuta am fost la plamani pentru ca simteam ca nu imi este suficient aerul , probabil o fi si presiunea atmosferica de vina si temperaturile scazute de sapt. trecuta din oras. Despre somn dorm ca si pe cuie adica mai exact adorm f greu.Dar fac tot posibilul sa gandesc pozitiv.

Mergi la inceput