Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12
Raspunsuri - Pagina 30
![](images/user_woman.png)
cipi13 spune:
Buna fetelor! Am citit cateva pagini cu mesajele voastre si am hotarat sa va scriu din nou (parca prin iunie am mai trimis cateva mesaje aici)cu speranta ca povestea mea va aprinde o luminita de speranta macar intr-un suflet. Eu ma chinui sa am un copil de 6 ani pentru ca in 2000 am avut o trauma imensa (am nascut un copil mort). De atunci nimeni nu a putut sa-mi spuna ce e cu mine si ce e in neregula. In ianuarie 2005 am ramas insarcinata insa sarcina s-a oprit in evolutie la doar cateva saptamani. Timp de un an insa nici un semn. Eram ata de demoralizata incat am hotarat cu sotul meu sa adoptam un copil. In februarie eram cu dosarul aproape gata dar tt amnam ducerea lui spunandu-mi ca mai am cateva lucruri de aranjat la casa. Mai are rost sa va spun ca nu a mai avut rost sa mergem la primarie? Pe 18 februarie am avut ultima menstruatie, iar in cateva saptamani cu ajutorul lui Dumnezeu si al dr T imi voi tine baietelul in brate. Am petrecut si petrec in continuare zile de neliniste si numai gandul ca sufletelul din mine are nevoie de optimismul meu ma face sa revin la linia de plutire. Dar va doresc la toate ca burta mea imensa sa se ia...si sa fiti cat mai curand in lista de gravidute
Cata 30+ cu
David Andrei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claucia/claucia.jpg)
claucia spune:
Frumoasa poveste Cipi, felicitari si bb mancacios si iubaret cu mamica lui iti doresc.
fetelor, Felicia, pozulici ceva? Astept. Cat despre deschiderea unui nou capitol in ordine alfabetica poftiti.
felicia_ spune:
Fetele, nu am avut timp sa "ma joc" cu pozele, asa ca le postez asa cum sunt! Le puteti vedea aici
Sa vedem daca imi iese...
Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanatugs/Ioanatugs.jpg)
Ioanatugs spune:
Felicia multumim pentru poze, sunt superbe! Multa bafta la laparo, o sa-ti tin pumnii stransi si sa vii cu vesti bune!!
Fetelor dragi, ma bucur ca v-a placut la mine si vreau sa va spun ca m-am simtit minunat cu voi!! E cea mai buna metoda antistres, am ras am glumit, am disecat toti medicii, mai ales pe cel in cauza si care trage cu ochiul la noi!!
Bine ca nu mai am poze la semnatura, poate nu ma stie!!
Dar daca ma recunoaste din pozele Feliciei, am incurcat-o
.
Va pup...cu drag...pe toate.....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Diddy spune:
Hai mai fetelor, ce mishtooooooooooooooo sunt pozele de la intalnirea voastra, asa de rau imi pare ca nu am putut veni si eu. Va rog mult, imi iertati lipsa de data asta si ma primiti si pe mine la intalnirea voastra de data viitoare?!!! Promit ca imi reorganizez si aman toata agenda pe urmatoarele 6 luni!
Sunteti toate niste dragutze si frumoase!!!
mamidevladut spune:
neata fete scumpe,
Astazi sunt ceva mai bine asa ca am intrat nerabdatoare sa vad si eu pozicile de la intalnire, si bineinteles ca m-au apucat parerile de rau ca nu am fost si eu cu voi. Va vad frumoase si radioase asa cum va stiu eu: Ioana, ca intotdeauna te-ai intrecut pe tine cu organizarea mesei, sincer vorbesc nu te-ai gandit la o cariera in relatii publice ca tu chiar ai stofa? Alexia cu zambetul ei care lumineaza orice incapere cat de intunecata ar fi
Felicia vesela si pusa mereu pe sotii
(ai adus si salam de biscuiti???
). Cele doua
dute Marina si Amely carora li se citeste pe fata fericirea si bucuria maternitatii
. Scuze fata de celelalte tutunici care au fost la intalnire ca nu le cunosc personal dar le
dulce si pe ele. Sper o noua intalnire cat mai curand sa pot ajunge si eu , ca tare mi-e dor de voi.
Feli cand ai putin timp sa pui numele fetelor sub poze ca la intalnirea trecuta sa le recunoastem
Loredana mama lui Vladut si 7+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
'mneata, fete! felicia, eu-s mai noua, asa k m-am tinut deoparte de intalnire..dar pe cateva fete le cunosc...totusi, vor mai fi "mitinguri", nu?
fete, de 3 zile tot sun la IDS si nu raspunde nimeni. cum facem programare in cazul asta? aveti un nr de mobil al dr Matei? dak da, il vreau si eu pe pm, va rog! multumesc!
eu...z10, azi am monitorizare (dupa stimulare); fara programare, k asistenta nu a raspuns la telefon, desi am sunat de vreo 20 de ori, dar azi am reusit sa vb cu ea si e ok si fara programare.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!
kitty_nic spune:
Doamnelor, va invit la un nou capitol:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84456
Poze
Nimic nu este intamplator.
salomea spune:
Am si eu o intrebare de baraj pentru tutunarese. Stiu ca s-a discutat de x ori adresa noului cabinet, dar uite ca am rasfoit cele 20 pagini si nu am gasit decat Sandu Aldea 86. Parca mai postase cineva zilele trecute un mesaj in care explica cu ce strada se intersecteaza sandu aldea acolo unde e cabinetul...Daca n-am visat. Imi spuneti si mie va rog, ca asa poate am mai multe sanse sa nimeresc cel cabinet...
Si inca ceva, aveti idee cand incepe programul la cabinet si cand e domnul dr mai liber asa, poate ma rpimeste la o cafea...
pupici tuturor!
Raza de soare, ti-am trimis nr. lui Matei pe PM!