Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fetele vin cu o veste nu prea buna, am vorbit acum cu Mamidevladut si din pacate nu poate sa vina, trebuie sa stea la pat cateva zile la ordinul lui Tutu, bebele e bine in burtica dar preventiv nu are voie sa faca nici un pic de efort. Va pupa pe toate

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ce rau imi pare ca nu poate veni MamideVladut...

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

buna gagici
am auzit ca va intalniti azi.....as vrea si eu dar din pacate nu prea pot..poate data viitoare
se pare caa ma urmareste ghinionul,voiam sa ma duc si eu la dr t dar i-a spart mamei mele casa si acum trebuie sa o ajut pe ea sa-si refaca usa si sa-si monteze un sistem de alarma.....e foate speriata si asa ma sperie si pe mine pt ca ea a fost cea care ma sustinea pe mine.
va pup
sa va distrati bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine la sueta voastra de la 6? Am aflat ca nu mai vin ai mei in Bucuresti deci as putea ajunge. Mi-ar face placere sa va cunosc, singura problema ar fi ca stau foaaarte prost cu timpul (va povestesc eu daca ne vedem) si Lacul Tei e tare deprate de mine. Eu stau in Crangasi, merge careva dintre voi cu masina si m-ar putea culege si pe mine de la vreo gura de metrou? Ca apoi as vedea eu cum ma intorc...
Daca nu, tinem oricum legatura pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Gata fetele, am actualizat listuta... Mamidevladut, stai cumintica in pat si ai grija de tine si de bb mic, sa auzim ca totul este bine, da?

Salomea, te-am trecut pe listuta...

Alexia 28
Felicia
Kitty_nic
Claucia
Salomea
Marinar
Amely
+
invitatul-surpriza!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

quote:
Originally posted by salomea

Buna fetelor! Ma primiti si pe mine la sueta voastra de la 6? Am aflat ca nu mai vin ai mei in Bucuresti deci as putea ajunge. Mi-ar face placere sa va cunosc, singura problema ar fi ca stau foaaarte prost cu timpul (va povestesc eu daca ne vedem) si Lacul Tei e tare deprate de mine. Eu stau in Crangasi, merge careva dintre voi cu masina si m-ar putea culege si pe mine de la vreo gura de metrou? Ca apoi as vedea eu cum ma intorc...
Daca nu, tinem oricum legatura pe forum!

Salomea te pot lua eu de unde te lasa 41 pe Ion Mihalache, ti-am trimis PM.

Va pup pe toate si vin si eu dar numai pt o ora ca ma asteapta alte obligatii pe acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Salomea, daca ora 18.00 iti convine, te pot lua eu de la intersectia Calea Crangasi cu Bd. Constructorilor. Daca te aranjeaza zi-mi.
Te pup, Cristina

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Claudia, Cristina, ,
Sunteti niste dragute! Si io o norocoasa ca din capatul crangasului de unde mi-s am si dat peste 2 tutunarese posesoare de automobil! Ramane ca ajung si eu impreuna cu Cristina si abia astept sa va (re)cunosc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Mi-am adus si eu aminte ca mai pe la inceputul zilei am citit o propunere despre facut un rezumat al dosarului medical si de anexat la listuta de tutunarese.
Eu stau si ma gandesc si nu prea stiu ce sa zic: zoonozele OK, trompe permeabile, spermograma buna. In principiu se pare nu exista un anume motiv care ne-ar impiedica.
Alexia, ce-ti alegi tu din tot ce am scris sa treci in dreptul meu, vom vedea.
Dar acum nu ma gandesc decat la faptul ca ma intalnesc cu voi, fete dragi, ca am sa va cunosc si sunt nerabdatoare.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Mai fetelor, ce rau imi pare ca nu ajung si eu sa ma intalnesc cu voi..fiind luni cred ca mi-am planificat mai multe decat pot duce, asa ca pe la 18,30 tre sa ma intalnesc cu Rozi de la adoptii pentru o consultatie in domeniu
Eu v-am zis ca luasem deja demult si varianta asta in calcul.
Pe de-alta parte, sincera sa fiu, deocamdata (sa nu radeti de mine) stiu vreo 3 drumuri prin Bucuresti: Vatra Luminoasa-Bd Carol-Universitate, Vatra Luminoasa-Gara de N, Vatra-Iuliu Maniu). Intrebare: mai "central" nu s-ar putea sa ne intalnim data viitoare?

Dar cine sunt gravidutele???? pe care le sarbatorim? Amely, te numeri cumva printre ele??? da-ti- mi si mie de stire pt ca spre rusinea mea, nu am net instalat si nici timp la serv., mai "bag si eu un ochi" asa, cand nu ma monitorizeaza nimeni.

Va sarut, ca tare imi sunteti dragi! (pt mine sunteti o extensie a Craiovei in momentul de fata, cand totul mi-e asa necunoscut, parca v-as cunoaste de-o viata!)

Mergi la inceput