Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Zenobia, pe 20 ( miercuri) nici eu nu pot ca merg la dr T sa ma taie! Deci e luni! Restaurantul e vizavi de Parcul Circului, pe Bd Lacul Tei.

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna gagici

Amely, Ioana ieri nu am mai ajuns, am stat cu burticile la vorba destul de mult si mi-a placut tare mult, dar ne vedem luni. Fete nu s-a stabilit si ora. mie mi-e indiferent pt ca sunt acasa asa ca astept propuneri de la fetele care lucreaza.

Amely Ioana are dreptate, ti-am mai spus si eu, durerile de burtika sunt normale daca nu sunt fff puternice. iti inteleg teama, si eu am trecut prin asta (paranoia...). sunt multe necunoscute, dar bebe e bine la locul lui.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Buna fete scumpe,
Scuzati-ma ca nu prea am mai scris nimic ultimele zile, dar am fost putin mai agitata. Joi seara am ajuns la cabinet la dr. T ca incepuse o usoara sangerare, mi-a facut echo si m-a linistit ca bb2 e foarte bine, i-am auzit si inimioara care rasuna tare in tot cabinetul, chiar mi-au dat lacrimile. Se pare ca sangerarea a aparut de la fixarea sarcinii sau am facut eu un efort mai mare.Si ca sa fie sigur mi-a dat pregnyl, magne b6 si utrogestan(care il luam de la inceput).Maine am un examen cam greu (restanta, deh) si am mai stat sa invat.
In ce priveste intalnirea nici nu se pune problema sa nu vin, bineinteles ca voi fi acolo luni. Doar trebuie sa continui traditia inceputa de Marina, nu?
Eu sunt convinsa ca toate tutunaresele vor ajunge sa-si vada visul implinit, nu am nici o indoiala, un exemplu este chiar Amely.
Alexia, Felicia,Kitty , Ioana, Clau,Laura, si bineinteles dutele Marinar si Amely.
pentru toate tutunaresele frumoase si optimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Ce bine ca ne vedem luni la Ioana, de abia astept. Eu o sa ajung ceva mai devreme de 18.00 pt ca ies la 17.00 de la serviciu si nu cred ca mai trec pe acasa. La fel o sa ajunga si Mamidevladut ca ne intalnim pe drum

Felicia, cu propunerea asta am venit si eu acum ceva timp si din pacate nu am avut succes. La fel am zis si eu pt ca atunci nu ne mai repetam cum si ce are fiecare pe de o parte iar pe de alta parte atunci cand ramane una dintre noi graviduta stim ce probleme a avut si cum a reusit si ne-ar reda speranta.
Pot sa incep eu cu ce stiu ca am deocamdata: sotul astenospermie usoara iar eu s-ar parea dupa HSG - trompita dreapta infundata (desi sincer nu prea cred). In rest totul bine, ovulatie ok, monitorizari de 5 luni, analizele toate facute. DAca nu iese si luna asta, ma programez la laparoscopie.

Zenobia deci te trecem si pe tine pe listutza, da?

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Mamidevladut, imi pare rau ca ai avut problemute, bine ca s-au rezolvat si bebele este bine la locul lui, bafta maine la examen si ne vedem luni

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

deci luni incepand cu 18.00 la Ioana. abea astept.

mamidevladut pupici pt tine si puiu' mic.

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Amely, FELICITARI! Sarcina usoara si fii cumintica. Moama, ce ma bucur, uite fetele, ca se poate! Cand vrea Dumnezeu...
Mult noroc tuturor!
Lachi, un pupic special si te astept la Buzau! Sper ca ajungi pana il dau pe fii-miu la scoala .

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Nevasta denaturata ce sunt eu! Luni se implinesc fix trei ani de cand sunt cu sotul meu, asa ca e motiv important de sarbatoare in familie. Noroc ca mi-am adus aminte, nu mi-ar fi rusine!!!!

Amely, Mami de Vladut, felicitari inca o data si sa dea DD sa aveti sarcina usoara si bb sanatosi si mancaciosi.

Felicia, multumesc de indicatii, cu siguranta le voi folosi data viitoare, am avzut ca sunt si alte fete care nu pot veni luni, asa ca o aman si eu pe data viitoare. Alexia, pune-ma pe urmatoarea lista. Va .

Dr. T mi-a spus vineri sa prestez. POate cu ocazia asta iese cu ochi.

Va pup si ... sa va distrati bine!

Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MamideVladut, bine ca e totul ok cu tine si cu bb!
Alexia, , imi aminteam ca a propus cineva.... dar uitasem... deh, varsta asta... Diagnosticul meu ti-l spun acum, si daca e cazul ( sper!) il schimbam dupa laparo!
Deci: eu- fac 31 de ani in octombrie; incercam de 2 ani; am facut anul trecut 0 laparoscpiie, mi s-a spus ca ambele trompe sunt infundate; dupa o a 2-a HSG - se pare ca trompa dreapta ar fi permeabila; am fcut 2 stimulari si o IA; probleme cu prolactina marita si progesteronul mai mic...
Sotul: astenoteratozoospermie, dar cu nr suficient de mare de , asa ca "poate face copii"
Acum, nu stiu ce alegi tu .. ca am scris cam mult...
Pupici tuturor!

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Mamidevladut i-mi pare rau pentru ce-ai patit, ai mare grija de tine iubita!!
Abia astept sa va vad luni, mai ales ca s-a marit numarul burticoaselor! Am fost 8 fete data trecuta dintre care una graviduta, deci ramaseseram 7, acum mai suntem 5 fara bebei si trei sunt gravidute. Trebuie sa ne intalnim pina nu mai ramane nici una fara bebelus si pe urma sa ne dam intalnire in parc cu carucioarele. Sper sa creasca raportul, sa atarne balanta mai mult la gravidute decat la aspirante. Nu-i asa fetelor???
O noapte linistita va doresc !!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput