Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Kora, daca vrei sa vezi pe scurt, la subiectul meu "gravida cu endometrioza...", la pag. 3

Ariana, Felicia

Offf, ce ma doare burtik, de parca ar veni CM. Daca nu ar fi testele si ecografia, nu as crede ca sunt.
Va pup.

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

felicitari amely....iti meriti renumele de zana (ne)buna.sa-ti dea DD un bebe frumos si sanatos, dupa sufletul tau si sa te bucuri de el .cand va fi mare sa-i spui cat de mult a fost dorit si cata lume a sarbatorit apaitia lui.
in ceea ce priveste avortul meu menstrual......nu am stiutdar eram foarte ingrijorata pt ca ma simteam rau si am fost la control.doctorul mi-a spus ca ar fi fost un bebe acolo dar nu mai este.in afara de analizele genetice, care inca nu mi le permit, am facut , cred eu.....tot ce se putea dar toate au iesit bine,in afara de leucocitele mele care imi dau bataie de cap.se pare ca am o leucocitoza, dar deja devine amuzant pt ca de fiecare data cand imi fac analizele la sange se panicheazqa lumea ca sunt" suspecat de leucemie".pe urma, duopa ce iar fac analizele amanuntite........leucocitoza.
As vrea si eu sa ajung maine la dl doctor , dar inca nu stiu sigur...
va pupic
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Amely scumpa, cred ca este normal sa ai dureri de burtik, colegele mele de servici cand au ramas insarcinate aveau si ele dureri incat credeau ca le vine CM, cred ca este momentul cand se implanteaza bebelicul mai bine (zic si eu). Oricum,. sa ai grija de tine si de minunea care creste acum in pantecul tau.

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Amely- am citit povestea ta....presupun ca dr. T te-a operat ???Sunt convinsa ca are si el un merit foarte mare , ti-a descoperit endometrioza de care nu stiai ( apropo, chiar nu aveai simptome deloc? dureri la menstruatie, sangerari intre menstre etc??? si faptul ca ai luat naturiste probabil a contat mult, dar...stii care e parerea mea?Ca cel mai mult te-a ajutat...DD, esti de acord?Sa nu uiti sa ii multumesti Lui de acum incolo sa aiba grija de voi si de bebelasul vostru!Felicitari inca o data si sarcina usoara!!!
Ana_id- pupici!!!Bafta luna aceasta!Ai primit mesajul meu pe PM, nu-i asa? Uite Amely mi-a inseninat ziua si asa sunt de bucuroasa pt ea incat sunt si mai optimista ca de obicei...molipseste-te si tu!
Pupici , salutari si multa bafta tuturor tutunareselor!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Amely pupici inca o data si te rog sa nu-ti faci probleme, gandeste-te numai la lucruri frumoase. e normal sa te doara burtika asa, ca la CM. dar va trece curand. uratilor le-a luat acum locul o minune.

fete trebuie neaparat sa ne vedem. daca de la ceaiul meu au aparut 2 gravidutze, acum trebuie sa beti de la ele- sunt mai proaspete.

deci, cand ii mai facem Ioanei o vizita??????????

Marina 21+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Amely FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, O SARCINA USOARA, UN BB SANATOS SI NUMAI BINE!
Imi cer scuze ca te felicit asa cu mare intarziere dar abia acum am intrat si am aflat!
Felicitari inca odata fata frumoasa!
Sa ai grija de tine si de bb din burtica!
Acum cu doua prontre noi se impune o intalnire.
Am eu convingerea ca s-a deschis sezonul de .
Cine urmeaza?
Va pup pe toate, toate, toate, sau aspirante.

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Acum am aflat si eu de Amely, si sunt tare bucuroasa. FELICITARI inca o data, un bb sanatos si multa sanatate si tie.
Ce mult mi-as dori sa fim toate mamici de mai-iunie 2007!!!!!!
Pe cand o intalnire?????

Mamidevladut6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Draga noastra, DIANA

FELICITARI DE UN MILION DE ORI !!!!!!

Sarcina usoara, bb sanatos, mancacios si frumos ca si voi doi, viitori parinti !!! Bravo, fata frumoasa, ai reusit !!! Mi-a spus Ioana aseara tarziu, imi cer scuze ca nu am putut intra mai devreme sa te felicit. Sunt nespus de fericita pentru tine si pentru minunea ta si stiu ca, Bunul Dumnezeu nu te-a lasat ! Sa ai grija de tine si de bebeluk si nu te ingrijora...Totul este si va fi bine !!!

Dragele mele, drage...nu prea mai am timp de multe lucruri, am cam intrat in linie dreapta, dar va multumesc frumos ca va ganditi la mine si nu m-ati uitat...imi este atat de dor de voi si va rog sa ma iertati ca nu am intrat de ceva vreme... Kitty_sor, Felicia, Alexia, Laura, Claucia
Pregatirile merg binisor...rochia o va face Laura Olteanu, pantofii...Mihai Albu, sala este de vis...sper sa fiu dragutica si sa iasa totul bine. Proiectul bebe in investigatii...a fost trecut la "diverse" acum, dar dupa "saptamana de zahar", voi face laparo...si vom vedea.
Felicia , curaj si multa bafta la laparo, o sa fie bine, vei vedea !
Alexia , imi pare rau de Z1...Dar tu esti o fata atat de puternica si curajoasa si vom merge impreuna inainte...
Kitty , cum a iesit casuta ? La d-nul Tutunaru ai mai fost ?
Claucia , ce mai face fata frumoasa si cretzofolita ???
Marina pentru tine si bebelina...ma bucur ca ai terminat renovarea si abia astept sa ne mai dai vesti despre bebe
Laura , iti tin pumnii pentru o noua luna de lupta si vei vedea, la capatul ei, va veni si bb mult asteptat...
Mamidevladut si pt puiutz...ma bucur ca sunteti bine amandoi. Sarcina usoara in continuare si asteptam doar vesti bune !
Bubulina1 , stiu ca ai inceput numaratoarea Z22...Sunt alaturi de tine si ne rugam, ca la capatul ei sa strigam impreuna, inca o data, cu bucurie, o veste minunata...
Ioana, iubita mea nashica...Abia astept sa ne vedem. Florin m-a rugat sa te puuuuppp muuulllltttt ! uite-asa...
Pumnii stransi la monitorizari si doar vesti bune cu II liniutze pentru toate fetele Zenobia, KoraPop, Ana_id, ana_p, Raza de soare, Diddy, Mmc, Papushel, Miruna79

Sa aveti grija de voi ! Va pup pe toate, toate...
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Am aflat si eu vestea mare si am intrat aici sa te felicit, Amely! Meriti sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Ioana

Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Amely, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un sanatos si voinic!!! Ce bucurie, vai, tzopai pe aici. Inca o data Doamne-Doamne ne arata ca trebuie doar sa avem incredere in El!!!

Si eu care intrasem sa intreb cine vine in seara asta la monitorizari. Eu voi fi acolo pe la 7pm, am o camasa roz si ochelari cu rama grena .

laura69silk, ce frumos, ce frumos! Sa stii ca mi-au lipsit mesajele tale gratioase. Dar ai o absenta super-motivata. Sa fii sigura ca daca ai pantofi Mihai Albu, restul va fi pe masura, altfel nu se poate!

Va puppp!

Mergi la inceput