Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Lachi, Deci inteleg ca viata merita traita pana la urma
Editez: cum ziceam, la noi sotul e cel cu probleme, deci infertilitatea s-ar explica in oarce masura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

da, cam asa...nu scapam asa usor... tre' sa le facem pe toate! bafta!
ei.. dar eu te cred, insa T. nu poate sa-ti faca laparo decat tie, ca-i ginecolog! glumeam, bineinteles; fa-o totusi ca e bine sa stai tu linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Kitty_nic esti o draguta!! Si mie mi-e dor de voi, nu v-am parasit dragelor!! Sunt aici , doar ca nu prea am ce sa mai scriu!
Amely cu placere!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Lauravoinicu:imi pare rau k o stimulare usoara nu te ajuta...Nici pe mine nu m-a ajutat clomiphenul can am incercat...Asta e...O sa gasesti solutia pana la urma!

Asteryaro: Subscriu si eu parerilor tale despre Dr T.Si eu am ramas insarcinata in luna imediat urmatoare laparoscopiei ( am fost colega de salon cu lauravoinicu) si apoi m-am lovit de aceeasi lipsa de comunicare a d-lui dr. Dar stii cume..daca ne-am vazut sacii in caruta, nu am mai avut nevie de dansul.Sunt convinsa k dc nu ramaneam insarcinate acceptam oricefel de comportament numai k sa obtinem un bb

salomea:Eu cred k merita facuta laparoscopia tocmai pt a vedea k nu ai nimic. Nicio alta investigatie nu iti poate arata mai bine acest lucru, decat laparoscopia.Si nu este ceva de speriat.HSG este de o mie de ori mai dureros si mai periculos si totusi toata lumea il face.Si o extractie de masea este mai dureroasa si se vindeca mai greu decat laparoscopia.Dc esti din bucuresti si ajungi in spital la ora 6.30 nici nu te tin internata doua nopti, ci doar una , dupa interventie.Eu joi m-am externat si sambata am fost la un botez si am dansat de mama focului...
Aceste sfaturi le scriu pt toate aspirantele care stau in dubii in legatura cu laparo.Daca as fi stiut de existenta ei as fi facutt-o de la inceput si nu m-as mai fi chinuit cu toate celelalte metode empirice.La o saptamana dupa ce am aflat de aceasta investigatie o aveam deja facuta.Nici macar nu il cunosteam pe tutunaru, ci doar am citit aici despre el.Am avut si noroc k nu era asa de ocupat caci m-a programat in 4 zile din ziua in care l-am contactat telefonic.Nici macar nu mi-a facut o consultatie...direct laparo...
Cred k trebuie sa aveti curaj si incredere si totul se va rezolva. Niciodata sa nu abandonati !

Madalina 26+
cuburtika aferenta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Madaluta, ! esti o fata de zahar!
Imi zici si mie te rog, tu de ce ai facut laparo si ce ti-au gasit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Salomea , eu am facut laparoscopia fara sa ma gandesc prea mult , cu toate ca eu o faceam mai mult pt driling ovarian mi-a descoperit si endometrioza ,pe care nu o depistam decat prin aceasta interventie ... deci ce pot spune ....... nu regret nici o clipa acesta investigatie cu toate ca nu am reusit pana acum sa raman insarcinata , macar acum stiu ca mai am un "dusman" al infertilitati.
Chiar daca o faceam si nu imi descoperea nimic tot nu imi parea rau .
Parerea mea este sa o faci , este cea mai exacta metoda de investigatie ....... stiu ca este greu , dar ce sa faci trebuie sa le marcam pe toate . Bafta si sa dea DD sa nu iti descopere nimic !
Felicia , bine ai venit din concediu cu forte prospete !
Lachi , bine ai venit in clubul nostru.....
Ioana , ne era dor de tine ........
Amely , cu interziere...... sa-ti traiasca sotul !
Inseminare nu mai fac , mi s-a luat de procedura asta , poate daca ar face dr.T poate m-as mai risca , dar acum nu mai vreau sa aud de asa ceva , ma "insamantez" eu natural acasa . Ultima inseminare mi-au facut-o fara ca eu sa fi ovulat deja ..... am stiu de atunci ca o fac degeaba . Acum astept sa imi vina ciclul sa incep un nou tratament cu menogon , de data asta voi face mai putine injectii si sper sa nu mai fac hiperstimulare.
Ana_id , tu trebuie sa faci alte analize pe care ti le va spune dr , in nici un caz laparoscopia nu este pt tine , din moment ce "instaltia " functioneaza nu vad rostul ......
Madaluta , Alexia , Claucia .......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna gagici

Amely cu intarziere ii urez si eu sotului tau LA multi ani!... sa fiti fericiti si sa vina bebe cat mai curand.

Felicia bine ai venit din concediu. noi am cam terminat de renovat dar inca nu a sosit mobila. cand terminam cu toate o sa pun si cateva poze.

mamidevladut ce ma bucur ca ti-ai vazut samburelul. abea astept sa-mi vad si eu iar fetitza, asta pe la sfarsitul lunii.

mai fetelor asa rau imi pare ca si-a mutat T cabinetul. in maior coravu era ff aproape de mine, veneam la cabinet pe jos... o plimbare prin parc si gata. acum... cand e burta mai mare, trebuie sa ma plimb prin Bucuresti, dar asta e...

Clau eu deja am inceput sa primesc lucrusoare, carucior. cum ramane cu strada speciala pt bebelusii nostri???

Ioana, Alexia, Laura, Kitti si toate tutunaresele mele dragi- pupici multi de la mine si de la nazdravana mea.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fete dragi!!
Marinar pupici pe burtica si felicitari pentru cele 20 de saptamani!! Doamne ce a trecut timpul, parca mai ieri eram in fata cabinetului dr. T si ne uitam cu jind la gravidutele de pe scaun si acum, mai ai mai putin de jumatate din termen si o sa nasti!! Sarcina usoara in continuare si intalnire placuta cu fetita ta la eco.
Salomeea sa stii ca Lauravoinicu are mare dreptate, nu ai nimic de pierdut, decat un mic disconfort pentru cateva zile. Asa ca nu mai sta pe ganduri, numai dupa laparo i-ti poate spune motivul infertilitatii tale, asta in afara de cazul in care diagnosticul va fi infertilitate primara inexplicabila. Curaj, nu ai ce pierde!!
Lauravoinicu, Amely, Laura69silk, Felicia, Kitty_nic, Claucia, Marinar, Alexia28, Bubulina_1....pupici la toate!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetelor, va pup pe toate
Eu sunt tare tristuta azi e z1, iar.....ufff o iau de la capat, trebuie sa vorbesc cu Tutu sa vad ce mai fac luna asta, mi-a cazut de tot elanul, asta este, am senzatia ca puiul meu devine un vis din ce in ce mai putin realizabil.

"Pentru BARBYE - una dintre noi. Trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Alexia draga,, nu ma prea pricep la cuvinte de incurajare... dar stiu ca vei reusi sa iti aduni fortele si sa reiei "lupta".... uuufff... tare e greu uneori...
Salomeea, daca te-ai hotarat pt laparo, suna cat mai repede, dr e tare aglomerat in perioada asta... Ariana1 nu a reusit sa se programeze decat in octombrie... tin pumnii sa reusesti si sa fie bine!
Lachi, si mie mi-e dor de tine! Poate ne vedem zilele astea, cand hotarasc fetele intalnirea sa o sarbatorim pe MamideVladut!
Laura69silk, , cum mai stai cu pregatirile?
Claucia, Marinar, Ioana, Amely, Lauravoinicu,, si toate celelalte tutunarese,

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput