Mamici de sept-oct 2006(70)
Raspunsuri - Pagina 2
alessia80 spune:
ALINA- SA_TI TRAIASCA INGERASUL SA VA BUCURATI DE EA SI SA VA ADUCA MULTA FERICIRE!!!!!!!!!!!!!!
Fetelor, cum e viata esta... unele dintre noi nu stiu cum sa mai tina bb in burtik si Roxana saraca, nu mai stie cum sa nasca...
ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
_Ralu_ spune:
pai gripo, nu, nu am niciun simptom, dar ziceam ca ma sperii ca suntem "de-o varsta" si realizez ca nu mai e de joaca!
in alta ordine de idei, sa stii ca si eu simt ca am burtica destul de tare! dar asta in general, nu vine si pleaca senzatia! ca atunci ar putea fi contractie, nu? ca doar nu dureaza o vesnicie contractia! te pomenesti ca oi avea si eu contractii si nu-mi dau seama? de durut, oricum nu ma doare nimic! deci, daca or fi, sunt nedureroase, ceea ce nu inseamna travaliu...na, ca m-am linistit singura!
raluca 38
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza
MamiLili spune:
Felicitari, Alina! Sa-ti traiasca bebelina!
Pufy, eu am vazut ieri la stiri ca s-a iscat mare scandal la Arad, la blocurile ANL. Chiar ma gandeam la tine si asteptam vesti. Cred ca pe Pro TV am vazut reportajul. Si ce tare se mai certau oamenii acolo! Din cate am inteles, abia la anul vor fi gata alte blocuri. Iti tin pumnii sa ai casuta ta cat de curand!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 33 cu
gabitzica spune:
Felicitari Alina! Nu imi vine sa cred ca am vazut-o acum doua ore cu burtica inca si arata foarte bine si nu ara foarte chinuita de contractii. Ma bucur ca a nascut asa repede!
Gabi 38
www.stoc-studio.ro/tudor
alessia80 spune:
MAMILILI- ai primit PM?
ALESSIA80 36+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]
gripo spune:
RALU, chiar m-ai facut sa rad, cum te linistesti tu singura.
Da, trebuie sa o simti cand moale cand tare, la mine asa era, dar credeam ca se muta bebe, si de-aia ba il simt ba nu, dar de fapt erau contractii, oricum, nedureroase si la mine. Si macar unul din semne tot trebuie sa-l ai, asa ca daca zici ca nu e nimik pana acum, mai ai.
37+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
gripo spune:
A, si pe mine ma dor rau de tot oasele pubiene, de-abia ma misc, ca apasa bebe cu capul lui, care e osificat pe oasele mele, si e o asa placere....dar nu ma plang, bebe sa fie bine, manca-l-ar mama.
37+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
lullabay spune:
Salutare burtici si mamici!!!
Ce harnice ati fost ati scris un capitol de ieri!!!!
Microbu multumesc de raspunsuri!!!
Fetele din Iasi si eu am gasit in reviste ca Babyexpo e pe 20-21-22 octombrie la Iasi...si anul trecut a fost in aceeasi perioada!!!Dr cu care am facut cursurile Lamaze s-a intors in Iasi ..daca doriti sa mergeti la cursuri ea a inceput activitatea.
Pufymic imi pare rau de necazurile pe care le ai!!Iti doresc sa treci cat mai usor peste ele!!!
Eloise eu o sa incerc sa iti povestesc cat de repede pot cum a fost la nastere...eventual daca esti nemultumita poti sa iti schimbi dr si cu o zi inainte de a naste!!!
Felcitari Alina pt nastere!!!Bine ai venit pe lume Adelina!!Nici nu am apucat sa fac galerie!!!
Eu sunt deprimata rau de tot si acum nu stiu de la ce?de la faptul ca ma tot cert cu sotul sau de la sarcina...cred ca e o combinatie nefasta...azi noapte am incercat si eu pret de o ora dureri de spate si niste contractii..ma gandeam nasol dr nu e,bagajul nu-i gata,sotul ma enerveaza rau de tot nici nu vreau sa apelez la el...mai bine ma duc cu taxiul la spital...da nu a fost sa fie...mai bine..sper sa mai rezist 2 zile pana duminica....pt ca am aflat ca si dr cu epidurala e plecata...asa ca imi tin singura pumnii sa nu nasc pana duminica.
38+
pufymic spune:
MamiLili !Cred ca scandal va fi intotdeauna la repartitiile de ANL-uri...ca asa e la noi....in tara adica!
Lullabay si noi iti tinem pumnii sa mai stea bb!
Pupici!
Ioana(37+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Gripo da, a nascut fara forceps, vacuum etc.... chiar si fara epidurala. Stiu ca e o manevra de degajare a gatului lui bebe din circulara, de aceea cand apare capusorul dr iti cere sa nu mai impingi, sa vada o eventuala circulara sau sa se debaraseze de ea daca exista.
Cu contractiile astea nu stiu nici eu ce sa zic. Braxton-Hicks am inceput sa am la 17s, apoi pe la circa 24-26 le-am simtit din ce in ce mai rar. In schimb burtica o simt mereu tare si maaaaare, eu ziceam ca e de fapt bebe. Simt mereu cum impige diafragma (cum sta el cu piciorusele in sus) sau ficatul. Simt si cate o parte din bebe, ori funduletzul, ori un cot, ori un genunchi, cate ceva tare si rotunjor. Dar contractii, de cateva saptamani bune, nimic. Oi fi avand si eu cum zici tu, si nu le mai simt, din cauza marimii uterului si-l lui BB.
Eloise 33+ cu
EU
Virsta bebe