Mamici de ianuarie-februarie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 5
ALINATXA spune:
Liuda eu ma refer la penetrarea in sine.Asta nu inseamna ca noi nu ne iubim sau ca nu ajungem la orgasm.Noi suntem un cuplu lipsit de inhibitii si preconceptii din punctul asta de vedere.Imparatsim fantezii nebunii etc.
15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
Catalina spune:
Delfinuta, ce e aia viata sexuala? Io am uitat de ea din momentul in care am ramas. Cu o sarcina pierduta si 7 ani de incercari ... amandoi suntem cam precauti. Am incercat o data, cam acum o luna, dar nu ne-a iesit nimic, tati ma intreba la orice sunet "ce, e?" "ce te doare?" va dati seama ca a rasuflat toata chestie. Si mai e ceva, eu nu am chef absolut deloc ... cred ca nu sunt normala ca peste tot am citit ca mama, mama ce de chef trebuie sa ai in trimestrul al doilea ...
Oricum, ne-am inteles pana la urma ca o lasam asa pana om putea. Nu prea stiu cum rezista el dar ... cu siguranta merita.
Crisa, mi s-a facut pur si simplu pielea de gaina cand am citit ca ai pierdut fetita la 6 luni. Pot indrazni sa intreb ce s-a intamplat? E absolut ok daca nu vrei sa vorbesti, pur si simplu ignora intrebarea. Bravo tie de o mie de ori ca te-ai redresat si ai luat-o de la capat.
Amaya, si eu cred ca tuturor ni s-a intamplat sa ne simtim nebagate in seama la un moment dat. Fii linistita, nimeni nu cred ca se supara de opinii. :-)
Da, cred si eu ca burta e normal sa fie un pic mai tare ca doar e cineva inauntru. Dar cand vorbim de "intarirea burtii" eu cred ca vorbim de o senzatie de discomfort iar burta se face intocmai ca o piatra. Se simte ca e ceva in neregula.
Maine, daca sunt ok si nu ploua, ma duc pana la Europa (sau Eulopa cum ii zic proprietarii ei :-) ). Ma duc sa imi iau lenjerie si pantaloni si o sa fac o listuta si cu ce preturi sunt pe la ce vad. Promit ca pun pe site cum ajung acasa.
Pupici,
Cata 21+
cristia spune:
Salut fetele!
Sunt si eu in zona, bine acum, Slava Domnului, am avut niste problemutze (ziceam eu la un moment dat de sangerare si hematom si iar sangerare). Mi-a fost greu sa va mai scriu si sa ma vait.Prefer sa va scriu acum ca sunt bine.Am stat acasa cateva saptamani, de vreo doua am revenit la sv.
Amaya: imi pare rau ca te-ai suparat! Eu nu am vazut pur si simplu postarea ta; deh, mai greu cu timpul liber.Andreiul meu e un pic mai mare ca al tau dar totusi nu atat de descurcaret ca David al Alinei.Cat sunt eu la sv sta cu bona pe care, de cand bb2 o exploatez mai mult - adica o rog sa stea pana vine sotul sau alt ajutor; bineinteles ca o platesc, ca sa stie si femeia de ce sta.De cand cu problemele de care pomeneam am interdictie de a-l lua in brate pe Andrei.Mi-e f greu sa ma abtin dar nu am incotro.Pusul in scaunul de masa ne ia 15 minute ca ii pun un scaunel mic pe care-l ajut sa se urce (il sprijin); de pe ala se urca pe unul mai mare si apoi in scaunul de masa - ce mai, ca la nebuni.Spalatul (curent, pe manutze) ne ia iarasi cinspe' ore, ca in absenta de altceva mai inalt pun cadita in fatza chiuvetei si apoi il ajut sa se urce si apoi ma rog de el sa se dea jos (e f incantat de apa).Cu dormitul am dat-o in bara; el dormea bine merci in patutul lui dar acum, din cauza ca se mai cere o data-n noapte luat in brate (eu, nu tat-su ca el inteapa)l-am luat cu mine-n pat.Asa ne e si mie si copilului (si sotului) mai usor: toata lumea doarme noapte intreaga.La baia/dusul zilnic primadona e sotul! Eu cu spalatul pe par si cu inmanatul prosopului, cu sters in urechi si dat cu crema prin diverse locuri...d-astea.
Tot Amaya: la 16/17 saptamani zau ca nu ai de ce sa te ingrijorezi de miscarile lui bb! Eu parcurg saptamana 18 si abia acum simt ceva (si lumea zice ca bb 2 se simte mai devreme).deci don't worry! Pun pariu ca peste doua sapt o sa razi de ingrijorarile tale!
Ralu: tin pumnii sa fii bine!
Delfinuta:: la noi s-a rarit pana a disparut decand cu problemele; dar taman ce s-a ridicat interdictia medicului asa ca ne ne vom lua iar inima-n dinti.
Era sa uit: la mine in burtik e tot un baietel!!
V-am pupat tare si va doresc sarcini usoare in continuare si fara nici o contractie (in afara de alea Braxton H care sunt benefice)
Cristiana 18+
delfinuta spune:
Liuda, Alinatxa va multumesc mult si voua! Cu cat aud mai multe pareri cu atat e mai bine..Exact de asta mi-e teama si mie, de distanta care ar putea interveni in cazul absentei sexului. Deci cel mai bine ar fi sa lasam gandurile cum ca s-ar putea intampla ceva rau deoparte, atata timp cat medicul nu interzice treaba asta si sa ne vedem de..."treaba" ca inainte. Acum cat mai putem ca am inteles ca in ultimele doua luni n-ar mai chiar indicat..
21+
roandre spune:
Amaya, recunosc ca am vazut intrebarea ta dar din lipsa de timp nu am reusit sa raspund.
Alexia mea are 2 ani si imi e destul de greu (seara cand vin de la serviciu). Toata ziua sta cu bona care are grija de ea, gateste pt toata familia si calca (deci o parte din treburile casnice le face ea). Tot pt ca am nevoie de ajutor, am o alta femeie care imi face curatenie in casa, o data la doua sapatamani...deci si aici cam scap.
Baita Alexiei ii face doar sotul de multa vreme. Mie imi ramane doar sa-i dau seara sa manance, sa ma joc cu ea, sa gatesc/sa fac curat in weekend. Imi e greu si asa pt ca Alexia de cum ajung acasa vrea non-stop cu mine, sa ma plimb cu ea, sa stea pe burta mea, etc. Poate nu mi-ar fi asa de greu dc n-as avea greturile si durerile de burtica si n-as vomita atat.
Altfel, desi mi s-a spus sa nu mai fac efort, sa n-o mai iau in brate pe mandra trebuie sa recunosc ca nu pot. Tot o mai iau in brate, o ridic...dar n-o pot da la o parte.
Fetelor incearcati totusi sa nu luati totul personal ce se scrie aici. Pur si simplu nu are rost sa va suparati cand nu ti vi se da un raspuns sau cand nu e actualizata o listuta cum trebuie.
Nu cred ca e din reavointa.
Despre sex...hmmm, s-a rarit f mult la noi asta pt ca seara de obicei mie mi-e rau, vomit, ma doare burta si imi piere cheful de orice...iar sotul saracu nu mai insista.
Lasa ca nu se moare din asa ceva...hihihi. Avem timp mai tarziu!
ALINATXA, burta nu e moale ca inainte de sarcina dar cand ai contractii burta este pietroi, tare-tare.
Diferentele dintre eco le-a spus foarte bine monu.
Pupici!
Amaya spune:
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Am sa incerc si eu sa-i improvizez o scarita pt. scaunul de masa, bune idei mi-ati dat. Vedeti? Din cauza asta abia asteptam raspunsurile voastre!
Cu treburile casnice deocamdata ma descurc, am mare ajutor in sot si fratele meu. Mancarea si rufele sunt treaba mea insa curatenia este toata a lor de cand am ramas insarcinata.
Oana 16+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
delfinuta spune:
Catalina, Cristia, Roandre...fetelor toate..vad ca nu e o regula generala vis-a -vis de treaba cu sexul. Catalina, cred ca si la noi este aceeasi temere de a nu face ceva rau dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat in trecut. Iar cand mai aud ca se poate intampla si in lunile mari nenorociri(Crisa) mi se face pur si simplu pielea de gaina.
Sincera sa fiu, daca ar fi dupa mine, m-as cauta la dr in fiecare zi..
21+
ramonaa spune:
Salutare! Am admirat si eu burticile voastre. Poate reusesc si eu sa pun fotografii in album.
Am si eu un poznas acasa care nu ma lasa in pace. Cum ajung de la servici e calare pe mine. Stie ca e un bb in burtica dar el o vrea pe mami. Toata ziua se joaca cu sotul, il calareste, il imbratiseaza si ar vrea sa faca cu mine acelasi lucru. Eu ajung de la lucru pe la ora 18 si am mereu de facut treaba, mai trag cu ochiul la vreun film si el vrea toata atentia. In brate il iau destul de rar, daca e sotul acasa il ajuta el.
In rest, eu ma simt destul de bine, am si eu perioade in care mi se intareste burtica, de fapt uterul, nu e dureros si dureaza cateva secunde. La prima sarcina nu am avut asa ceva si am anuntat si eu doctorita dar se pare ca e normal. Si mie mi-a spus sa iau no-spa si scobutil. Saptamana viitoare merg la control, trebuie sa fac si analizele si un eco. Abia astept sa vad cum e treaba. Piticuta da din picioare si e activa bine.
Va pup si mai vorbim.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
ALINATXA spune:
Ei delfinuta de aia eu sunt contra penetrare.Stii de ce?Ptr ca stau si ma gandesc ca fabricuta de facut bebei ajunge si se tamponeaza cu,colul.Si eu stau si ma gandesc:daca mi-l deschide si imi iese bebelul afara?Stiu ca sunt paranoica sa nu credeti voi ca nu stiu dar asta sunt.Ma rog si Robert(taticul)are o temere si de aia am adoptat alte metode.
15+ http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos
delfinuta spune:
Pt fetele care au deja un pui acasa..cred ca va este destul de greu din moment ce noi restul fetelor care nu avem..ne plangem de una si de alta..:)) Stiu ca voi acum trebuie sa-i si pregatiti pe micuti pt venirea pe lume a unei surioare sau fratior.
Diferenta dintre mine si fratele meu este de 9 ani si tin minte ca atunci cand era mama insarcinata cu el am suferit f tare..Invatata deja sa fiu singura si centrul universului, am crezut ca odata cu venirea lui pe lume nimeni nu ma va mai iubi..plus ca totul avea sa se imparta la doi..
Dupa ce a ajuns acasa cu el insa totul s-a schimbat radical.
21+