Inimioare de iulie-august 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 6
nicoll_mada spune:
Anis acum am citit,felicitari,se pare ca si BB2 estetot fetita!SA VA TRAIASCA FETELE,SA CREASCA MARI SI SAVA BUCURE!!!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
SEARA BUNA LA TOATE FETELE!
Cam putina activitate pe aici ...
Dania.nicol, si eu sunt tare curioasa cam cate lactate ar trebui sa manance un copilas de 1 an/zi ... Asa ca, astept si eu sa vad ce-ti raspund fetele ... Pupici .
Giana, felicitari pentru toate noile "achizitii" ale lui Dani si bafta la mutat in casa noua si invatat Dani sa doarma singur. Nici noi nu stam prea extraordinar la capitolul mancare ... asa ca, nu prea stiu sa te ajut . Pupici .
Anis, te-as ajuta cu mare placere la mancare... dar... nici pe mine nu ma mai ajuta cerebelul ! Off, off... Dam pupici pe burticica.
Nicoll_mada, bine ati revenit ! Asteptam pozutele ... Pupici .
www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060902" target="_blank">AM MAI CRESCUT!!! - filmulete noi.
MA MAI TINETI MINTE ?!? - poze noi.
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
nicoll_mada spune:
Cryna pupicei pt Robertel!
Si gata si pozutele.Edrept ca sunt de la ziua fetei,dar mai noi nu am avut timp sa facem.Iata link-ul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoll_mada/album?.dir=/bbc2scd&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
Merg sa mai citesc,va pupam!
nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Am vazut pozutele. Taaare frumoasa-i Codruta ta, Nicoll! Sa-ti traiasca . O sa fie credincioasa , ca a luat icoana nu?!? Si o sa aiba noroc numai la masini scumpeeeee ... Pupici lui aia mica... si voua, bineinteles .
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
valcampan spune:
Sara buna !
Si voi aveti probleme cu mincarea ? Credeam ca nu mai al meu face mofturi dar vad e problema generala . David maninca putin iaurt cu brinzica dimineata, bea putin suc de portocale, apoi lapte. La prinz citeva lingurite de supita si un crenvusti iar seara papa un danete (dupa care se e topit). Mai rontaie in timpul zilei biscuiti si fura pepene de pe masa. Cam asta papam . Ce sfaturi sa va dau eu ca nu stiu: inarmati-va cu rabdare si sa speram ca trece...
Am vazut acum si poze : Cryna sa-ti traisca 'cititorul', pe toaleta am auzit ca vin cele mai bune idei adultior..Nicoll v-am admirat pe amindoua zici ca esti printesa cu ingerasul . Pupam obrajorii bucalati ai fetitei.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
valcampan spune:
Am avut iar de lucru in acest weekend. am lucrat simbata pina la 2 noaptea dar azi am facut greva. Mi-am acordat si eu o zi libera chiar daca nu am terminat tot ce imi propusesem am crezut de cuviinta ca e cazul sa petrec o zi numai cu fiul meu. Am fost in parcul IOR unde am ascultat un concert de jazz. Pt mamicile care stau in cartierul Titan sa stiti ca in parc in zona Cimpia Libertatii , sunt concerte de jazz in fiecare simabata si duminica de la ora 18 la 20 , simbata si duminica. E super , erau multi copii acolo care se dantuiau fiecare in felul lui. M-a distrat copios al meu baiat care ridea tot timpul, vroia sa mearga la muzicanti si batea din palme inainte de a incepe melodia si nu dupa cum faceam toti. Cind ne-am intors spre casa am fost oprita din drum de citeva ori de doamne mai in virsta care il mingiau pe cap pe David iar mie imi spuneau 'Doamna ce copil frumos aveti ! Ia uite ce zimbeste ! Mie imi creste inima de mindrie , normal. Mama zicea ca ma umflu in pene dar ridea de bucurie.
Sa ma apuc sa mai lucrez acu un pic ? N-am chef dar sper sa nu fiu maine luata la intrebari mai ales ca este si ziua mea de nastere maine ,poate or fi indulgenti nu ? Va pupicesc pe toti ma apuc sa mai lucrez putin totusi.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Tethys spune:
Heeeiii... "LA MULTI ANI!" VALY pentru ziua de maine!!! Pupicei dulci de la noi si sa ai parte de toate cele bune si frumoase!
"LA MULTI ANI!"
dania.nicol spune:
nicoll_mada - sanatate si noroc pt scumpica ta Codruta. Super alegeri icoana,bani,masina . Si ce rochita frumoasa
Cryna77 - Ce mai face Robertel? Pupam mamica si baietel
valcampan -
La multi ani!
pentru mamica Valy
Tot astazi mamica mea ar fi implinit 60 de ani.
Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto
Nasterea celei de-a doua stelute
Giana spune:
LA MULTI ANI FERICITI,VALY!!! SA TE BUCURI DE MINUNEA TA SI MULT NOROC!!!
Cryna,multumesc pentru felicitari!
A trecut si a doua noapte de dormit in patutul lui.Si a fost mult mai bine.Nu s+a trezit decat pe la 4.30 pt laptic.Acum inca doarmeSuntem "tari"!!!!
GeorGiana de Dani
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
emaaimee spune:
la multi ani,Vali
mersic,Dede.tot bolnavioara,vedem ce zice dr dk si-a facut efectul tratamentul.
nici fata mea nua papat decat lapte si struguri ieri.a zis,Anis k papa Ingrid 5-6 boabe si dra mea vad k s-a pus s-o intreaca si a papat un ciorchine miceram in extaz k a papat ceva.
Giana,eu fetei ii dau formula noaptea si la fel nu ma mai trezeste asa des.la fel lucram la dormitul in pat toata noaptea cu trezirile de rigoare.care sunt 2 acum k e racita,dar ajunsesem la o singura trezire
in rest face traznai nonstop si e o scumpa.vorbeste mult si sa faca f multe kestii.vorbeste si engleza si intelege
ultima traznaie:a scos rufele pt intins din lighean si stergea cu ele pe jos
va pup
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII