Inimioare de iulie-august 2005 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
Tethys spune:
Multumim frumos Dania.nicol, Ica 1975 pentru aprecieri si suport. Va pupam dulce. Asa cum ati observat, i-am facut nou look si lui ... Ce, numai mami sa-si faca freza noua ?!?
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
delia grozav spune:
Intru si eu la ora asta indecenta.
Azi am avut o zi cam aiurea. Am fost singura cu copiii pana la 18, si m-am descurcat de minune pana a trebuit sa o culc pe Medeea, care nu a vrut sa doarma cu nici un chip (dormise doar 20 de minute la plimbare dimineata).
Nu stiu daca va mai aminitit ca eu nu stiu sa adorm copii.
Nu am probleme de genul asta decat foarte rar, in rest pe amandoi ii pun sa doarma si dorm pur si simplu.
Asa ca atunci cand nu merge faza sunt disperata, cum a fost si azi.
Insa cand ii vad mutrita aia nevinovata imi trece toata supararea, ca si-asa n-am pe cine fi suparata.
Va multumesc pentru aprecieri la adresa fetei. Am vazut si eu poze cu Ingrid, Mireasa Nicol Mada , filmulet cu Rares, poze cu Ana, fetele Bogdanei. si cred ca am mai vazut si altele zilele astea dar nu imi mai amintesc.
Noapte buna ca altfel ma apuca dimineata pe aici.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
emaaimee spune:
am avut pb cu calculiciul si nu am putut sa intru.
cand ce vad,emotie mare, suntem copliasi,inimoare kiar.mie imi placea si minuni
nici la mine nu fac animalele nici un fel,e boring,dat click peste tot
Oani a mea a fost bolnavioara,aku sper eu k mai bine.
am vazut poze noi si filmulete sunt asa scumpi puii nostrii
mai vb,mi-e tare somn,noapte buna.
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
hahaha,acum am vazut k erau sa fie copilashii nostrii soare.mah ma plagiati or what?I was just joking,reallynu m-as fi suparat
nightie-night
de piticotu' urias umblaretz
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
hristina spune:
Sa aveti o zi senina si mai calduroasa decat pe la noi!
Aici e frig rau si daca a fost racita, pe domnisoara n-am scos-o din casa de vreo doua zile.Este disperata; striga in continuu"haida"!
Azi o scot, desi inca mai tuseste si ii curg mucisorii;oricum nu asa rau ca inainte!
Va sparge si D2 in curand si este super agitatie in jurul ei si al nostru!
Aseara i-am dat niste ceai de nuci pentru tuse si azi-noapte mi-a vomat, scotand flegme de pe gat! Tot s-a mai eliberat putin ca nu as fi reusit sa aspir in veci, cat i-au iesit!
Sa vedem azi ce-om mai face!
Va pupam si mai intru cu vesti noi!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
Laura25 spune:
Salutare de la mare!
Am ajuns dimineata in Constanta unde binenteles ca ploua si e innourat si e rece .
Multumim celor care au vizionat filmulete. Toate sunt noi, chiar daca data e aiurea (nu am observat mult timp ca de la baia facuta de camera in butoiul cu apa s-a dereglat data).
Am vazut si eu pozele cu Robertel citind presa pe olitza si schimbarea de look. E un dulce!
Kasi, sanatate multa cretulinei. sa se faca repede bine si sa iasa dintzii fara dureri.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Tethys spune:
ZIUA BUNA LA TOATE FETELE!
Hristina, pupam micuta Victoria ca sa se faca bine cat mai repede! Pupici .
Laura25, multumim frumos ca ne vizionasi pozutele. Mda fetele, e un "studios" Robert... Ce, numai mami sa se duca cu presa la toaleta ?!? Hmhm... Pupici Laura25 si distractie placuta la mare.
Acum, va mai pun si ceva filmulete... vizionare placuta! Pupici .
www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060902" target="_blank">AM MAI CRESCUT!!! - filmulete noi.
MA MAI TINETI MINTE ?!? - poze noi.
CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE 3
delia grozav spune:
Sanatate Hristinutei si lui Oana
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
hristina spune:
Voi ce le dati pentru cresterea imunitatii?
As vrea sa incep sa-i dau si eu ceva ca m-a capiat cu raceala asta!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
anis spune:
Fetele,
M-am abtinut pana acum sa ma intreb,dar acum incep s ama ingrijorez.
Adica nu stiu ce sa mai cred.
De cand am venit de la mare era un pic racita de la AE din masina...mucisori si aat.E de atunic nu ii mai trece, chiar ieri am luat-o de la capat.Ba nurofen,ba panadol, asta la sf dr.In fine la mancat sta f prost.Azi n-a vrut fructe, am pacalit-o doar cu 2 prune, le-a mancat ea singura.La pranz n-a vrut nimik,...ii facusem sufleu de file de salau, pizza si am fiert si niste pulpa de pui. A mancat doar pulpa de pui.De 3 z mananca numai carne.
Hai ca sunt dintii la mijloc...dar e prea de tot..
Ce ziceti sa fac?
AniS 19+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."