o problema personala
Raspunsuri - Pagina 2
Lemoni spune:
Parerea mea ca ca poti sa mai ramai gravida dupa avort nu are nici o legatura numai daca ai avut cine ce stie ce complicati ,dar sa speram ca nu e cazul la tine.ce ma sperie pe mine faza ca nu stiai daca esti gravida si doctora ti-a facut avort,ce control ai avut?Doamne sa fie oameni numai dupa bani in romania aia ?
Cr3@t@ spune:
pur si simplu,o ecografie,nimic mai mult eu,pana sa ma duc la dansa miam facut un test (barza) asa se numea si mia iesit negativ,credema ca asa sunt oamaeni la concluyia asta am ajuns ,nu treb sa mai ai incrdere deloc in ei,mie una mia ajuns nu mai vreau,primul stiu ca a fost al doile,nu a mai fost ,a fost doar o operatie,cand eram pe ciclu si atat tot,cand imi aduc aminte
asa as face cu doctora aceea,iti multumesc pt mesaj,mam lasat inselata de aparente si mai ales ca se zicea ca e o doctora ff buna + ca tariele eram ff mari ,si am crezut ca e ceva de capul ei,dar mam inselat,iti multumesc pt informatie,si daca vrei sa mai comunici cu mine tot la feminina intim m gasesti...
Cdanacreata
anamaria spune:
dana, ca sa afli daca mai poti sau nu sa ai copii si fara sa faci analize foarte sofisticate...
eu am mers inainte de a avea bebe la medicul ginecolog, am facut un consult amanuntit si mi-a explicat ca vrea sa vada daca nu am vreo infectie, ceva; la ecograf vede daca ai chisturi sau alte asemenea si cam atat.
apoi noua ne-a explicat dr ca dupa ce incerci sa ai bebe vreo 2 ani (asta insemnand sa nu folositi nici o metoda contraceptiva) - daca tot nu se intampla, abia atunci incepi sa faci analizele alea sofisticate. adica nu are nici un rost sa dai o caruta de bani pe analizele respective doar din curiozitate, ca sa zic asa. le faceti doar cand exista vreo suspiciune serioasa, la recomandarea medicului.
in rest, eu zic ca acum daca tu iei anticonceptionale este ok, ar fi trebuit sa le iei inca de la primul avort, cel tarziu- de fapt ar tb luate de la inceputul vietii sexuale. dar aici intervin lacune in comunicarea cu parintii, profesorii, alti prieteni de suflet care te-ar fi putut sfatui.
daca acum ai un medic de care esti multumita, este ok. mergi la controlul ginecologic regulat, 1 data la 6 luni, chiar daca tie nu ti se pare nimic in neregula.
eu iti doresc numai bine! si daca mai ai intrebari sper sa reusim sa te ajutam!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si
Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai
)
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
Cr3@t@ spune:
va multumesc pt mesaj asa am sa fac cand va fi timpul,cand am facut ultimul ecograf mi sa spus ca totul este ok,nu am chisturi ,nimic ingrijorator,ecografia am facuto la doctor necula pe calea bucuresti ,mai in jos,spre piata
absolut totul e ok,nu am nici un fel de complicatie ,ma simt ff bine,problema e ca uneori mai racesc jos si e normal sa ma doara si sa am secrectii mai abundente,dar daca iau anticoncep totul se regleaza miati putea sp si mie ce doctori din pitesti sunt buni ca pt orice ventualitatea..va multumesc mult pt informatie si sfat
Cdanacreata