Inseminare (3)
Raspunsuri - Pagina 23
Micky2007 spune:
Am uitat sa va spun, ca am facut aceasta IAS la CMU, cu doamna doctor Bucur, care este super draguta si cred ca si pe plan profesional este foarte buna, spun asta pt ca am vazut ca este foarte sigura pe ea, in ceea ce spune.
Pentru fetele veterane, am si eu o intrebare: "OD fara activitate foliculara", inseamna ca ovarul drept nu ovuleaza?
Pe fisa de monitorizare din z10 scrie: OS cu un chist endometriozic de 19 mm si un folicul de 17.4mm, OD fara activitate foliculara, Uter AVF cu endometru trilaminar 8.4mm.
A doua zi Z11 am facut pregnyl pe la 11.30, iar in Z12 am fost programata pt IAS la ora 16.00.
Stie cineva sa-mi interpreteze cineva aceste date?
D-na doctor a fost foarte incantata de ceea ce a vazut acolo in ziua inseminari, mai ales spe care a zis ca este super.
aa...am uitat sa va spun ca am incercat normal sa am un de 4 ani si jumatate si nimic . Poate reusesc de data asta.
Pupici
Micky
gabiu spune:
Ioanatugs si eu am crezut la fel ca si tine ca oricum nu pot ramane natural dar iata ca nu a fost asa. Cu toate IAS-urile si stimularile si chinul indurat, tot natural a vrut sa vina bb. Nu spun acum sa te opresti din tot ce faci si sa astepti Doamne fereste! Doar ca trebuie sa-ti pastrezi in suflet speranta, sa continui cu IAS si in pauzele de stimulare sa fara sa te gandesti ca e degeaba si oricum nu vei ramane. Niciodata nu vei stii de unde sare iepurele. Eu am pierdut o sarcina in 2003, sarcina obtinuta intr-o luna de pauza ( dupa 3 luni de stimulare) si cand medicul imi spusese ca oricum n-am nici o sansa sa raman , dupa ce la echo vazuse in z.10 un folicul de 12 mm si un endo de 6mm. Tocmai faptul ca nu aveam nici o sansa ne-a facut sa fim foarte relaxati, si desi nu pot sa-ti spun ca ne-am iubit fara sa ne gandim la bb, iata ca minunea s-a intamplat. Pacat ca bucuria noastra a fost de scurta durata, asta e o alta poveste, nu ti-o spun ca ai trecut si tu prin asa ceva.
Revenind acum in zilele noastre ma gandeam ca niciodata nu ma voi mai putea relaxa si lunile de pauza vor fi poate si mai pline de speranta, pana cand am obosit sa ma mai gandesc si am ajuns sa cred ca sansa noastra e FIV si nimic altceva. Ei bine, s-a intamplat ca si prima data, tot intr-o luna de pauza ( concedii la Giulesti), atunci cand nu speram deloc sa se mai intample ceva natural. Iata deci ca natura lucreaza si atunci cand noi credem ca someaza.
Nu dispera, sanse sunt si la voi, ziua 1 e intotdeauna o zi de inceput ( chiar daca o vedem adesea ca de sfarsit). Iti doresc din suflet sa reusesti, asa cum le doresc tuturor aspirantelor.
Capul sus, a inceput o noua luna!
carry, tie iti doresc asteptare usoara si final fericit luna asta dupa cea de-a sapte IAS.
Multa bafta tuturor si ulti pupici
gabi
9+
Micky2007 spune:
Se pare ca in week-end nu este nici o activitate.
Fetele, ma primiti si pe mine in grupul vostru de asirante la , dar care a facut si prima inseminare.
Am emotii, dar incerc sa nu imi fac prea mari sperante, pentru ca apoi dezamagirea sa fie mai mare.
Si eu am facut o gramada de teste, dar niciodata nu am avut bucuria de a vedea 2 linii rosii II.
Inca nu am nici un simptom dupa inseminarea facuta vineri, nici o durere de nici un fel, nici intepaturi, nimic.
Nu stiu ce sa cred.
Pupici la toate fetele de pe acest forum.
Micky
Ioanatugs spune:
Gabiu multumesc mult pentru incurajarile tale! E mare lucru cand primesti incurajari tocmai de la o graviduta! Stiu cat de optimista erai mereu si tocmai acest lucru e cel mai important, sa poti spera mereu si tot ce nu te darama, sa te intareasca!! Cred ca asta a fost prima luna in care am putut sa rad cand am vazut testul de sarcina, care nu era unul valid, dar nici pozitiv. Chiar am ras, cand am vazut trei linii, am stiut imediat ca nu e ceva in regula cu testul ala si am facut altul, care a iesit imediat negativ. Nici nu avea cum sa fie altfel, odata ce venisera deja uratii. Doar ca au venit fara sa ma anunte ca deobicei, cu petele de rigoare, a venit brusc in a 29-a zi. A fost cea de a-3-a inseminare si in nici un caz ultima, voi mai incerca, nu stiu cate, dar nu voi renunta asa usor!! Multumesc iubita!
Micky2007 biune ai venit printre noi si multa bafta, sa fie cu ochisori si sa pleci cat mai repede la ODISEE!!
Kla78 mult noroc i-ti doresc la cel de-al doilea FIV, sa-ti aduca bebelul mult visat!!
Carry multa bafta, tin pumnii in continuare!!
Micky2007 spune:
Ioanatugs iti multumesc pentru primire, esti o draguta
Si eu sper sa plec cat mai repede la .
Va pup pe toate
Micky
marrina spune:
quote:
Originally posted by brunetaeta
Iau zilnic Bromocriptina si am inteles ca nu trebuia sa intrerup pana cand nu voi ramane gravi.
Daca iei Bromcriptina nu poti lua si Vitex sau altceva pentru scaderea ei. De cat timp iei Bromcriptina? Nu ai efecte secundare? Din cate stiu eu Dostinex-ul este mai bun si mai bine tolerat de organism.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
marrina spune:
Micky2007 In mod normal ovarele produc foliculi alternativ, adica unul lucreaza intr-o lua, celalalt luna urmatoare. Asa ca era normal sa nu ai activitate foliculara pe OD daca pe OS era un folicul.
Teoria asta se schimba la stimulari.
De obicei ce durata are CM la tine? este mai scurt? Pentru ca ovulatia a fost deci in ziua 11.
Iti doresc sa reusesti din prima! Succes!
Poti sa-mi dai mai multe detalii despre IA la CMU? Dr. Bucur e singura care face IA acolo? Am un card CMU si as vrea sa stiu daca sunt ceva reduceri.
Bafta TUTUROR !
Trebuie doar sa crezi!
marrina
Micky2007 spune:
Marrina iti multumesc pentru raspuns, chiar nu ma pricep la astfel de chestii, eu am crezut ca este vreo problema cu OD si ma intrebam de ce dr nu imi spune.
Eu nu am facut stimulari ovariene, este pe CN.
Durata CM variaza intre 27-31 zile, nu este mai scurt.
Habar nu am cand am ovulatia, nu am calculat niciodata.
Multumesc inca o data de urare si anume sa imi reuseasca din prima inseminarea. Si eu imi doresc acest lucru din tot sufletul.
Referitor la IA facuta la CMU, eu vreau sa sfatuiesc toate fetele sa faca acest lucru la cabinetele particulare (nu neaparat la CMU).
Marrina sa-ti spun despre CMU, este un cabinet foarte curat, toti sunt foarte draguti acolo inclusiv d-na doctor, care este o scumpa.
Eu am intrat la ea pe la 22.30 si nu era nici nervoasa, ba chiar din potriva a avut o logoreeee...
Acum sa iti povestesc cum am procedat: Miercuri Z10 am fost la monitorizare, si am spus ca vreau direct IA (binenteles dupa ce am facut toate analizele si verificarile, mai putin HSG si laparoscopie care a fost recomandata de D-na doctor). A fost mirata de foliculul meu si de endometru (eu habar nu avem ce spune ea acolo, daca nu am facut niciodata nici o monitorizare) si a dat verdictul ca vineri facem IA. A doua zi Z11 m-a chemat la 12 sa fac injectia cu pregnyl (nu va spun ca era sa uit cu toate problemele de la servici).
Vineri Z12 am ajuns la CMU pe la ora 15.00 cu borcanelul de rigoare, am stat si am asteptat un pic dupa care m-a introdus intr-o camera foarte curata, asistente dragute, m-au urcat pe o masa a venit si d-an doctor care foarte atenta si foarte usor a introdus un furtunas foarte subtire prin care a introdus gigeii.
Mai era pe acolo si o d-na foarte draguta blonda, care am inteles ca este Cocei (nu sunt sigura).
Si amandoua se uitau inauntru si se minunau, eu am intrebat daca este de bine sau de rau. Mi-au raspuns ca este super bine si ca gigeii sunt 100% oke. Am mai stat cca. 5 min pe masa simtind o caldura imensa in tot corpul din cap pana in picioare si parca imi era somn, as fi vrut macar sa dorm un pic. Mi-a spus ca pot sa plec acasa si sa ma comport normal iar sambata si duminica prestare, in Z5 si Z6 sa nu fac nimic, doar sa ma plimb prin parc si sa me relaxez. Vreau sa va spun ca nu a curs absolut nimic dupa IA, nu am simtit nimic, nici zilele urmatoare. Sambata si duminica am stat si nu am facut absolut nimic, nu am carat nimic, etc si nici nu am de gand si mai imi iau si concediu saptamana asta.
Acum imi pare tare rau ca nu am vrut sa fac HSG, ca poate de aici mi se trage, ca nu am ramas niciodata insarcinata. Am uitat sa va spun ca am mai fost odata operata de chisturi endometriozice. Poate de aici mi se trage ca am inteles ca endometrioza duce la infertilitate.
Marrina nu cred ca Bucur este singura care face IA la CMU, cred ca si d-na Cocei.
Nici in legatura cu reducerile nu te pot ajuta ca nu stiu, dar poti sa suni acolo si sa intrebi, eu am fost la CMU din str. Clucerului nr. 55.
Am uitat sa va spun de preturi: miercuri la monitorizare am dat 500 mii, joi la pregnyl am dar 250 mii, iar vineri la IA am dat 4.500.000 si doua buchete de flori. Asta a fost tot, acolo nu se da spaga.
Va pup pe toate si va spun ca speranta moare ultima.
Am sa va tin la curent.
Micky
amzulica spune:
Fetelor, a luat cineva duphaston dupa inseminare? Ca eu am luat si desi testele sunt negative, ciclul nu mi-a venit si nici semne ca ar vrea sa vina nu am. Azi sunt ziua 31 la mine cel mai lung CM fiind de 29 de zile. Am intrerupt duphastonul de ieri ....
Cami
ioana_p76 spune:
Amzulica, eu am luat duphaston dupa prima IA si la 2 zile dupa ce am oprit tratam. a venit CM. Alte fete iau duphaston special ca sa le vina CM.
Micky2007am citit povestea ta si cred ca sunt multe sanse ca inseminarea sa fie un succes, mai ales ca sperm. sunt buni 100%!
pentru toate fetele!