Miresele anului 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 17
ooana spune:
quote:
Originally posted by Divine girl
Hi hii, Ooana, chiar ar fi fost frumos, numai ca ar fi trebuit sa ne infiintzam la nunta oamenilor , ca era o nunta acolo ... cu arcade la intrare, aranjamente pe scari ... super fain. Deci cred ca era o kestie sa merem peste ei si sa incingem si o sarba eventual si poate sa dam si niste sfaturi tinerilor
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc... Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
...putem merge sa le dam niste sfaturi...ca doar noi avem o gramada de experienta deja...si apoi dupa ce ii "instruiam" pe tinerii miri puteam sa bem o cafea pe terasa...ca au 2 terase acolo!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
de la mine, ca azi fac si eu parte dintre sarbatoritii zilei .
Oana, azi zici ca vii spre casa? Sa ai drum bun!
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miereTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
...La Multi Ani ...si de la mine...cu intarziere... la ora la care ai postat tu mesajul eu eram in avion in drum spre casa...iar acum sunt din nou in Germania!
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
Alynutza spune:
Ei, asta e, dar tot te-a "ajuns" mesajul meu, sper ca ai calatorit bine... Ai apucat sa vezi videoclipurile?
Nunta noastra de vis
Luna de miere
elara spune:
Dya, Ginutza si Cri., multumesc frumos.
Ma bucur ca v-au placut pozele mele.
Am uitat sa spun ca si eu am vazut saptamana trecuta cateva mirese fff frumoase aici pe forum....dar eram ff ocupata si grabita si am uitat sa scriu..
Ucucuca, mi-au palcut si pozele vostre ff mult, desi in unele poze esti cam serioasa... cred ca de la emotzii...
Cri, ma bucur as aflu ca ia fost incantata de tortul Domino. Eram convinsa ca e o alegere excelenta si ma bucur ca ne-ai urmat sfatul si te-ai convins de calitatea prajiturilor de la Agapitos.
quote:
Originally posted by ciuf
Urez Casa de piatra la proaspetele casatorite, o viata fericita alaturi de partenerul caruia i-ati promis un camin fericit si cald.
Sa fiti fericite, Dzeu sa va fericeasca si cu un bobocel si sa fiti iubite!
Acum vin si eu cu o rugaminte.
Varul meu are nunta pe 16 septembrie in Craiova. Compania de decoratiuni i-a cerut 32 de mil. pentru aranjarea salii, masinilor si mai stiu eu ce. Dar cu florile lui. Vi se pare scump? Mie mi se pare cam multicel. I-au aratat si ceva cataloage dar putine poze au fost pe gustul lui.
Voi aveti ceva linkuri salvate cu decoratiuni de sala, masini ...?
Mi-au placut mult pozele salvate de Ralucateo. Sper sa nu o confund.
Va pup mult si poate ma ajutati cu ceva poze.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa
Ciuf, eu nu am avut aranjemente cu flori. Doar f putzine flori artificiale pe cativa stalpisori (ii gasesti in poze si costa 500 mii bucata - de inchiriat) si alte cateva pe arcada de la intrare.
Insa... din ce preturi am auzit pe aici mi se pare ENORM DE SCUMP cu florile lui... La banii astia cred ca trebuiau sa intre si florile. Poate ma insel eu... dar mi se pare fff mult 32 de mil doar ca sa aranjeze niste flori pe care deja mai dai nush cate milioane... (poate chiar alte 10-20 sau 30 de mil)...
Te sfatuiesc sa consulti niste site-uri cu oferte de acest gen si adca nu au preturi suna-i.
Mult succes!
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ooana spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Ei, asta e, dar tot te-a "ajuns" mesajul meu, sper ca ai calatorit bine... Ai apucat sa vezi videoclipurile?
Nunta noastra de vis
Luna de miereTruly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Recently become Mrs. Perfect
am ajuns acasa vineri la ora 7 seara si am plecat duminica la ora 12...atat de putin...ca nu am apucat sa vad filmuletele tale...ca m-au atacat toti prietenii si familia...abia am avut timp sa respir...dar dupa honeymoon stau o saptamana in Ro si am sa le vad cu siguranta!
Wedding picture!
Starea civila
Wedding Day
Honeymoon
Just Married
Happiness_4_us spune:
Elara, foarte frumoase poze, ati fost superbi amandoi!
Casa de piatra si tot ce va doriti!
Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
Tizabela spune:
Buna fetelor ce active sunteti astazi...asta ma bucura ca eu sunt cam tristuta ca deja maine am o luna de la nunta si eu mi-as dori sa mai am o luna pana la nunta sa retraiesc ziua aia magica!!!
Vroiam sa le zic ultimelor miresici casa de piatra si multa fericire!!!
POZE NUNTA
Alynutza spune:
Oana, banuiam eu ca n-o sa ai timp Eu in locul tau as fi stat toata ziua botic in botic cu sotziorul...
Nunta noastra de vis
Luna de miere
ginutza2002 spune:
la fete cucuiete!
foarte frumoase poze am vazut pe aci!
kreliutz bine ai venit! asteptam povestea!
mai intru si eu asa un pic printre o mie si una de treburi pe care le mai am de rezolvat!
sa va spun ce am mai facut acum pe ultima suta de metri:
- aseara am fost la Agapitos si am rezervat suportul momentan, si imi pare rau ca nu am mai apucat sa gust si eu acel minunat DOMINO pe care nu il mai fac momentan pt ca nu mai au nu stiu ce crema; dar pana pe 24 o sa vina si crema de la greci;
- azi imi iau rochitza de la modificat;
- o sa ma intalnesc tot azi cu cameramani sa stabilim ultimile detalii;
- maine o sa ma intalnesc cu Dj-ul;
- si tot maine o sa ma ocup si de confectionarea casutei de bani!
- sper ca azi sau maine sa isi gaseasca si iubita mea niste pantaloni verzulii pentru starea civila si costum pentru nunta!
- sa ma duc cu cei de la baloane sa vedem cum aranjam sala;
si cam atat mai am eu de facut!
sper sa apuc sa ma linistesc si eu un pic inainte de nunta!
macar o zi!
si o zi buna!
'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'
Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!
alinacn spune:
miresici si viitoare miresici.
ufffffffff calculatorul asta batular vina.....
ginutza spor la treaba si sa iasa toate asa cum iti doresti. se pare ca ai o saptamana super incarcata.
casa de piatra tuturor miresicilor care au avut nuntile WE-urile trecute(cat am lipsit eu)La Multi Anii tuturor Mariilor cu toate diminutivele