Alocatie pierduta?????

Alocatie pierduta????? | Autor: mitzuka

Link direct la acest mesaj

Buna ziua!

Am si eu o problema si poate v-ati confruntat si voi cu asemena probleme...
Am un baietel de 2 ani si 4 luni....Cat timp am stat in CIC, adica pana in aprilie am primit la timp alocatia si indemnizatia ..adica mandatul de la postas...DAR din mai se pare ca s-a schimbat postasul si de atunci doar intr-o luna am primit mandatul la timp ca sa pot scoate alocatia copilului...De 2 ori am primit mandatul in data de 29, si 30 ale lunii iar la posta mi s-a spus clar ca alocatia se tine pana in data de 27 ale lunii curente...deci banii nu i-am mai primit...Singura data cand am primit la timp mandatul am primit banii numai pe luna respectiva si nu si pe cei din urma....Luna aceasta nu am primit pana acum nici un mandat, iar la posta nu imi dau banii fara mandat...mi-au spus sa ii fac reclamatie la postas, dar ca banii din urma nu ii mai primesc...

M-am hotarat ca din septembrie sa pun alocatia pe card...dar parca totusi as vrea sa recuperez banii care nu i-am primit...pana acum 4 luni...adica vrea 900 de mii...e pacat sa ii las sa se piarda asa...
Intrebarea mea este...mai pot sa ii recuperez..si daca da de unde???
Ce trebuie sa fac..cui sa ma adresez?

Va multumesc anticipat

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

La Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, acolo unde ai depus actele prima data cand ti-au luat copilul in evidenta pt alocatie.
Nu mai stiu exact, dar parca iti trebuie ultimul cupon (vorbesc de alocatie, dar cred ca si pt indemnizatie e la fel), copie si original buletin, o cerere in care spui pe ce luni nu ai primit alocatia. Si dupa 2 luni de asteptare iti vin banii din urma.
Mie asa mi s-a intamplat anul trecut cand nu am primit alocatia de pe 2 luni si tot din cauza postasului.
In orice caz, eu zic sa suni la aceasta directie si sa-i intrebi exact de ce acte ai nevoie. Si transfera banii pe card sau in cont. Eu ii am in cont si-i scot o data la 6 luni.

Mergi la inceput