Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 5
irinatunza spune:
O sa caut si eu sacut de dormit ca la iarna trebe. Sa vad pe unde gasesc. In Iasi nu este Cora, dar gasesc eu pe undeva.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Eu am avut program de tzatzileala acu dupa greva de zilele trecute.Adica Diana a supt la culcare pe la 22,apoi la 24 ,la 5 si la 8 . Nu mai pricep nimic
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
irinatunza spune:
Fetelor , ati auzit de crema pentru bebelusi Dessitin ? Ca vine prietena mea din SUA si a zis ca-mi aduce din asta pentru Sabina ca e f buna , iar bebelina ei care are 7 luni n-are probleme de la ea.
M-as risca Teo si cu altceva , dar parca mi-e groaza s-o vad impinzita cu bubite de fiecare data cind incerc ceva nou. Si ma intreb mereu daca o maninca cind ii apar. Mi-e mila de ea. Dar la un moment dat tre sa scap de uleiul asta ca imi maninca zilele. De fiecare data cind o ung imi apare in minte imaginea unui pui ce trebe pus la cuptor.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
szaboali spune:
Deci numai eu nu am vazut (poate nu am un calendar bun,ca in asta al meu nu e nici o cruce ),pai atunci sa le spunem La multi ani! si celor care se numesc ION sau IOANA
la toti bebeii
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
szaboali spune:
irinatunza bravo lui Sabinuta ca a papat
Monica si pe Dia o felicitam ca a tzatzalit asa de mult
toanca sacul ala care l-ai luat tu e cu fermoare? si nu are maneci...nu? La multi ani lui Alexutul tau.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
cosmi1975 spune:
neata si tuturor sarbatoritilor
SZABOALI bravo ac i afci program printesei
MONICA lasa cupilul ac recuperaza
fetelor ieri stefanut a cazut rau si si a facut o mandrete de cucui in frunte de am zis ca mor eu m am repezit as l prind si mai rau s a lovit am sunat dr acre a zis ac daca nu si a pierdut cunostinta e ok si as i pun repede miez de paine inmuiat in vin rosu si mam chinuittttttttt sa desfac o sticla de vin de imaia a venea s o sparg ; pana la urma am reusit am pus copilului pe frunte miez cu vin si a adoremit in scaunul de masina apoi m am dus sa ma spal si cand m am intors ce credeti ca facea baiatul? papa painea de pe frunteeeeeeeeeeeee ........... bine ac mam intors rapid ca altfel vai de capul meu
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
szaboali spune:
Cosmi sa ii treaca lui Stefanut sa treaca repejor cucuiul ala si bine ca nu a fost mai grav. Bine ca ai fost pe faza si nu a apucat sa pape painica aia ca dupa aia cine stie cum se comporta si nu stiai ce are saracutul.
ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni
monica70 spune:
FETELE scuze,abia scriu ca-s la birou si e balamuc,circulatie ca in gara de nord
Am niste draci ca saptamana viitoare cand trece IRINA prin Arad,vine si patronul si nu stiu cum dracu sa fac sa lipsesc o zi,ca asta e crizat rau (mai ales ca lucrez doar 6 ore pentru ca alaptez )Ce fain era sa vina in WE Sau sa nu vina si macaronarul ala Da tot fac eu cumva
COSMI
Mai le zic si eu la multi ani desi nu mai stiu cui si de ce cu atatea sarbatori
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
cosmi1975 spune:
Sarut mana fetelor de incurajari
SZABOALI ar iaurt ii dai?
monica BAGA SI TU O MINCIUNA DESPRE BEBE AC TB AS MERGI UNDEVA CA ITALIENI SUNT SESIBILI LA reclama - reclama mascata I
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan