Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 23
bumbita spune:
anasebesi eu vreau sa-l dau de la anu' la cresa...dar am inteles ca nu ii primesc daca nu cer singuri olita....
si stiti ce am inceput sa fac eu de trei zile ? stiu sigura ca dimineata cand se trezeste si dupa masa de pranz face caca...asa ca il pun in olita cu jucarii langa el si .....FACE

al meu incearca acum sa se ridice in patru labute...in palme sta cu un picior sta in genunchi dar celalalt il tine sub el...nu stie sa-l duca in spate...dar este pe aproape mersul de-a busilea!!!!!!!
monica si sebi tot cam de trei ori mai suge...diana cand vede tatica nu da cu palma in ea si rade?
anasebe, nu am reusit sa pun filmuletele...am incercat de doua ori, dar mi se pare ca dureaza prea mult pana se incarca...asa o fi bine?nici nu stiu ce am facut pe acolo?!
bumbita si sebastian(03.01.2006)
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
monica70 spune:
BUMBITA,nu Diana mai nou cand vede tzatza nu prea o mai vrea
sic and o vrea se serveste urgent,de obicei e somnoroasa.
Fug la baitza!
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
bumbita spune:
uaaaauuu!!!asa de scump si e de stat...pai la noi in craiova, alea private sunt 250 euro...voi le mai faceti baie in fiecare seara...eu din doua in doua zile...
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
anasebe spune:
Ref olita....pana la anu' nu cred ca incep dresajul.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
bumbita spune:
fetelor, vad ca fiu-meu incepu sa se frece la ochi...semn de mos ene ...asa ca 

pe voi si pe bebelini si noapte buna.
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
monica70 spune:
Gata si baitza,a si supt un pic si acu doarme.
Referitor la olitza,Ghita a inceput din seara asta s-o puna si inca direct pe 

Si asta de nevoie,ca tocmai o schimbase,aruncase pampersu' cu kk si ... brusc a inceput alta productie in direct, asa ca i-am zis sa fuga cu ea la 

Acu pe bune,eu as pune-o deja pe olitza aia,ca stiu cand face ca incepe sa se screama, numai ca e mai mare olitza ca fundu' ei 

Pe mine m-a apucat acu, sa fac gratar cu cartofi prajiti si pe langa ... bag sfecla rosie din borcan
Silviiii aoleu,iar am inceput 
![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
bumbita spune:
gata si eu...tatica si culcat...acum, mai nou ii place sa doarma pe burta....pana acum numai pe spate dormea, cu manutele in sus...
monica, eu i-am luat o olita cu 5 lei noi, dar e tare zdravana si e exact cat funduletul lui...ba mai mult peste o luna , doua nu cred ca mai este buna...
eu am o sete in mine, cred ca am baut in seara asta doi litri de apa....si as mai bea

...apa!!!!!
am facut o varza calita cu carnati si au fost cam sarati si acum

....
monica, diana se mai trezeste noaptea sa suga?
am vazut ca v-ati incuscrit care mai de care pe aici? cate doi baiteti la o fata....pe al meu nu-l place nici o fetita....![]()
![]()
suntem foarte cuminti, parol!!!!![]()
![]()
![]()
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
bumbita spune:
giova, te rog mult sa ne treci si pe noi in tabel la 8 luni ( duminica ) cu 75 cm si 9500 grame. multumesc.
si eu stiu cand vrea sa faca pentru ca se inroseste la fata si devine foarte concentrat si foarte serios....
monica,Diana ti-a luat biberonul...suge la biberon sau nu?
poze sebastian
acum vor sa si innot?!
monica70 spune:
BUMBITA Diana doarme tun de pe la 22-23 pana pe la 7-8. Cu f.mici exceptii(de vreo luna, odata i-am dat sa suga noaptea,pentru ca refuzase vreo 2 zile tzatza).In rest, daca cumva se mai trezeste scancind,odata la trei-patru nopti,ii bag iute suzeta si adoarme la loc.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
monica70 spune:
BUMBITA,da, a baut din bibe laptic,vreo trei seri.M-am prins de ce nu voia mai demult,se enerva ca nu curge,acum ca am decupat tetinele,baga ce vine la rand,suc,ceai,laptic.Dar nu vreau sa ii dau lapte praf ,pana mai am eu.Si in plus mananca bine in rest,daca bea prea mult lapte,poate nu mai vrea papica dupa aia,ca nu mai poate.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA