Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 19
andiaroro spune:
GIOVA- pune unde ti-e la indemana.oricum, pana la 9 luni nu cred ca-l mai cantaresc.........doarme alexandre azi si pt ieri cand l-am carat toata ziua prin oras si cum e curios de moare nu a inchis deloc ochii........bine macar ca ma lasa acum sa-mi vad de grupari pe masini, schimb de tel pt cei care vin cu trenul, aranjat de acum pt taxi de la tren la manastire-solutia aia cu tirul nu era chiar asa proasta
......cand aranjasem pe toata lumea ne-a nuntat transportatorul nostru ca s-a prins ca nu are revizie la masina si nu are timp sa faca....bine ca nu s-a trezit in dim botezului
ca nu mai poate circula.
marea mea pb: lumanarea .....sunt numai din alea de decor, care au max 30 de cm. sper sa nu se arda nasul la mana. am cautat pe la toate bisericele catolice pe care le-am intalnit din alea de comuniune, dar nu au nici aia, n-o fi sezonul...fiecare cu ce-l doare
noi avem nr 3 inca, dar i-am pus niste chilotei 4 si sunt meseriasi ca nu a fost nevoie sa-l mai schimb ieri prin oras...se pot ajusta pe dim burticii ca pampersii, asta daca vb de chiloti pampers , nu de chiloti-chiloti
ca din astia fara pampers nu cred ca ne incumetam inca sa le dam![]()
ma duc sa mai dau niste tel ca mi-a mai venit o ideecu meniul
ana si alexandre (17.02.2006)
Giova spune:
Canda, Ursoaica mbalajul pampersilor e la fel. eu i-am luat la intamplare, de la Metro sau Selgros, nu mai stiu. dar cred ca Metro. Punga de 97, parca, de bucati.
Canda noi am dat drumul la incalzire, pai era groaznic de frig in casa, la 22 grade. cel putin asa mi s-a parut. Si cum marco e tot pe jos, era musai sa fac cald.
Am facut-o lata. am venit cu Clau in oras, si il astept sa vina de la o intalnire. Intre timp mi-a a dormit marco la el pe birou, si eu am fugit sa-mi scot lantul si papucul de la lipit. Si ce credeti ca am facut? Am pasit pe un trotuar unde s-a turnat ciment proaspat. Pe un picior sunt toata alba

. sa ma fi vazut cum am intrat in bijuterie. Eram groaznic de murdara.
Am venit la birou si mi-am spalat adidasul, dar blugi sunt uzi si stropiti cu ciment.
Marco doarme pe birou, nu are niciun scutec sub el
.
Cred ca nu-l mai astept pe tat-su' si fug la un taxi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
monica70 spune:
Intrebare: cate zile va tine un pachet mare de Pampers (de 90 buc)? Ca eu am cronometrat si au iesit maxim 15 zile 
Pe Dia am gasit-o mancand piure de cartofi - ii datea mami din ce ne-a facut noua.
Si cum ne-a facut si supa de fasole verde (cu usturoi si smantana
) i-am scos niste fasole si Dianei,dar n-a fost prea incantata.In schimb supa i-a placut (nici mie nu-mi place fasolea verde facuta scazuta
)
Ghita a fost plecat si mi-a adus o placinta mare cu dovleac
Ei bine,cam la juma de ora dupa ce a mancat Diana ,mi-am adus placinta uriasa sa o pap,dar cum m-a vazut strumfa s-a apucat sa planga ca vrea si ea ... asa ca am adus o linguritza si mi-a papat juma din umplutura de dovleac, tare buuuuna si dulce ca frasu'!!!
NO,am inaugurat si asa ceva
Daca tot vreti retzete 

Si aici e frig ca naiba,ploua,azidimineazta erau 11 grade afara.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
paula2003 spune:
Nu am mai avut timp sa trec pe la voi. Am fost cu Paul in spital si acum suntem acasa. Am intrat sa va spun ca piticul meu darama multi.
Se ridica de jos oriunde, se baga peste tot, merge pe langa pat in picioare, trage tot si da sa mearga singur dar inca nu. A avut o evolutie foarte rapida si frumoasa in ultimul timp. Nu are nici un dinte si ma sperie. Cauta peste tot, cerceteaza si baga tot la gura. Trage tot ce vede in calea lui si distruge.
Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Am uitat sa va spun ca are 70 cm si 9 kg.
Sa vedeti ce frumusete de baiat am la doar 8 luni. Fac poze zilele astea si va arat si voua.
Paula & Alexa(13.12.1003) & Paul(03.01.2006)
monica70 spune:
PAULA felicitari pentru voinic!
Sa stii ca ai mare dreptate,o sa vedeti voi ce evolutie rapida au,cum zicea si Irina,odata te trezesti ca se ridica si gata,al drum!
Uite, zilele trecute ziceam ca Diana nu se poate tine in picioare decat cateva secunde nesprijinita! Acum deja sta cca un minut si tot mai des,plus ca se ridica singura in picioare si din pozitia in genunchi(tot catzaranu-se pe noi,mai ales daca stam si noi pe jos
) si din stand in fund in bratzele noastre.Plus ca deja face si pasi daca o sprijini de subsuoara,nu mai tzopaie pe loc cum facea pana mai acu vreo saptamana!
Asa ca pazea! ![]()
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
Ursoaica spune:
quote:
Originally posted by Giova
Canda, Ursoaica mbalajul pampersilor e la fel. eu i-am luat la intamplare, de la Metro sau Selgros, nu mai stiu. dar cred ca Metro. Punga de 97, parca, de bucati.
Giova 97 sau 76 de bucati?

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Moni pe mine 90 de buc ma tineau 20 de zile. Sigur ai 90 de buc la nr 3? Parca erau mai putine nu mai tin minte.
Felicitari lui Di este tare nene, slabuta dar tare. Ea si cu Mario se potrivesc de minune ... si cand te gandesti ca nici nu se cunosteau.

Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana Ursoaica acum
szaboali spune:
Sal la toata lumea, uf...sunt si eu putin mai libera ca a adormit Iarina, pana acum a fost foarte foarte maraita, continuarea de azi-noapte 

La multi ani RAZVANEL
J G i-am facut pilaful la Iarina si a papat de m-am speriat
i-a placut foarte mult.
toanca da l-a papat simplu fara nimic.
monica70 si noi numarul 3 folosim dar dupa ce se termina astea cate le mai am am sa le inlocuiesc cu nr. 4
desi nu stiu de ce sunt asa de ciudate ca, cica sunt bune pana la 9 kg.
dar pe noi deja ne strang.
, ori am nimerit eu un bax naspa.
oricum pana se termina asta ...mai avem.
Ursulino ce fain de tine ca ti-a dormit atat de mult bubulina si ai putut si tu sa te odihnesti ca eu sunt
de cap
. Eu cand am scris de laptic am zis de cantitatea de apa...dar de fapt a papat mai mult? daca da...

sa sti ca , chestia asta ma intrebam si eu la laptic.

ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni
Ursoaica spune:
Ah am uitat sa zic ... Giova vezi ca cimentul arde! Daca simti usturimi dute la spital.

Poze Raisa Ioana