Bebelusi de ianuarie - februarie (87)
Raspunsuri - Pagina 17
monica70 spune:
Da, dar Sabina e cu o luna juma mai mica 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
http://www.dropshots.com/jerpelm
toanca spune:
Noi incapem in pampers nr. 4![]()
Si eu ii pun dar numai in laptele seara cereale; in loc de 7 masuri de lapte, pun doar 5 lapte si doua masuri de cereale.
Voi cum ii puneti (cele care puneti cereale in lapte?)
Dimineata, fiind adormit, bea laptele simplu....
Biscuiti petit beure am vrut si eu sa-i dau, dar scrie pe ei ca contin gluten si mi-a fost teama.....
Am vazut unii de la Nestle da-s scumpi: 130.000 lei pachetu

Giova, cremvusti?
Si cum l-a mancat?
I-ai rupt tu bucatele mici sau cum?
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
anasebe spune:
noi suntem la huggies 5![]()
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
anasebe spune:
Toanca biscuitii aia de la nestle, sunt ca niste piscoturi, se sfarama foarte greu....eu ii mai dau din cand in cand sa pape singur, caci in fructe...pana ii sfaram ma apuca toate cele. de ce ti-e frica de gluten? problema cu glutenul e pana la 6 luni. in rest folosesc biscuiti leibniz normali, nu dietetici.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
Ana&Tiberiu
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica
Giova spune:
Noi suntem la Pampers 4. am nimerit unii tare buni si sunt schimbati,aripioarele alea sunt elastice.
Toanca i-am dat cremvustiul in mana, curatat de coaja. Ii mai dadeam si eu bucatele, caci mai avea si o coaja de paine in cealalta mana.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra
andiaroro spune:
dupa 6 luni se poate incerca cu cereale cu gluten. si mamaligutza chiar e interesanta ca porumbul nu are gluten
mi-e imi trimit aia de la neste si bledina meniu pe fiec saptamana . eu nu il respect, dar bag un ochi ca sa vad la ce avem liber si mi-am amintit de mamaliguta ca cica vineri (dupa meniul lor
) ar fi la pranz mamaligutza cu iepure. cu "petit beurre" eu as studia sa vad cat zahar au....s-ar putea sa fie mai interesanti "popularii" din punctul asta de vedere.....si nu trebuie uitati nici afanatorii si alte cele ce-or mai avea ei.
am vazut si noi dr in dimineata asta, cica vrea sa mi-l infieze pe alexandre ca pastreaza locul de fruntas la zburdalnicii la categoria lui de varsta.
pt tabel 6 luni jum : 6.900 si 66.5 cm......asta cu cm e o maaare necunoscuta ca nu sta locului si dupa cateva minute de, rasuri, chiote si susoteli a zis si dr o cifra ca stateam acolo pana diseara si pe bebe nu mai ajungeam sa-l masuram cum trebuie.
ana si alexandre (17.02.2006)
toanca spune:
Giova, super Marco; nu i-ai facut o poza cu cremvustul in mana?
S-au schimbat pampersii?
anasebe, nu pot spune de ce mi-e frica de gluten, dar stiam ca nu e bine sa-i dai gluten si am ramas asa![]()
Da, o sa incerc si eu biscuitii normali.
Care sunt cei populari?
Se gasesc varsati sau cum?
Si cum ii sfaramati?
Si zici ca cei de la Nestle nu se merita ca-s greu sa sfaramat?
Toanca si
poze
asteryaro spune:
La multi ani Diana de Ingrid!
Fetele, multam de urari, sunteti dragute ca nu ne-ati uitat.
Noi purtam Pampers nr. 5 pana l-am dat pe chiloteii de la Libero care mi se par super faini si amuzanti.
Azi am facut mancare de limba si ficatei.
Lui Razvanel i-am dat pt. prima oara ficatel in piureul de legume. N-as putea spune ca i-a placut in mod deosebit. Dupa fiecare inghititura facea ca si cum ar fi vrut sa vomite. Ma rog, i-am cantat "In padurea cu alune" (este prima data cand fac asta la masa, in rest papa fara probleme). Apropos, stie cineva tot cantecelul, ca io nu stiu decat prima strofa si saracu' copil ce-o fi zicand in sinea lui...
In rest, e bine.
Nicol, imi pare tare rau de cazatura. Mie mi se face inima cat un purice cand citesc de-astea... sper sa nu mai cada nici un bebel.
La multi ani lui Mateias Alexandru!
Sa va mai spun. O prietena a mea a nascut un baietel. O alta cunostinta de-a mea este insarcinata, si-si dorea de foarte, foarte mult timp. O forumista din Buzau a nascut o fetita. Uite ca lucrurile se misca si e bine. Iar sunt melancolica
...
Vorbeati ieri de saci de dormit. Pai eu i-am comandat lui Razvan, mi-a venit comanda si in aceeasi zi am descoperit la TCM doi saci, o frumusete! Evident am ramas cu cel comandat (deocamdata
). Oricum, seara, dupa ce il pun in sac, cum il pun, asa il gasesc dimineata, nu se mai rasuceste deloc. Nu stiu care o fi secretul...
Cam atat despre noi...
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
cosmi1975 spune:
multam fetelor pt incurajari si noi tot pamers 4 stam ca aia 3 ne cam stangeau
STEFANUT papa doar 180 ml de lapte dar si noaptea 150 iar biscuiti varsati populari f f buni cat despre cereale nu i plac nici macar alea de la nesstle
FETELOR ia ziceti la 6 luni jumate cat lapte tb sa bea stefanut al meu ca parca i as scoate masa de noapte

POATE IMI SI RASPUNDETI

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan
toanca spune:
cosmi1975, in mod normal si cofmorm cartii "mama si copilul" bebeii cu varsta de peste 6 luni ar trebuie sa aiba cam 4-5 mese in /24 ore, din care cea de dimineata si cea de seara, olbigatoriu de lapte.
Deci, parerea mea e ca ar trebui sa-i scoti masa de noapte si sa-l lasi cu lapte doar seara, in care, eventual ca sa fie mai consistent ii pui niste cereale.
De unde luati voi biscuitii populari?
Toanca si
poze