Parfumul favorit

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

quote:
Originally posted by fausta_ro

A folosit sau foloseste cineva parfum sau apa de toaleta de la Creed?

Am avut unul unisex, era demential. Pacat ca nu prea se gasesc in ro si la pretul pe care il are e mai ciudat sa-l cumperi de pe net (adica fara proba).
Favoritul este Gucci II, in paralel folesesc Versace bright crystal care e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Stiti vreun site de unde as putea sa cumpar on-line parfumuri?

www.strawberrynet.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puppe spune:

Mie imi place sa am mai multe parfumuri si sa le schimb in functie de sezon, de imprejurare, de hainele pe care le imbrac etc.
Preferate: 212- Carolina Herrera , 1881- Cerutti, Noa - Cacharel, Hugo Woman- Hugo Boss, Light Blue - Dolce & Gabbana, Splendor- Elisabeth Arden, Miracle - Lancome. Am avut si No.19- Chanel ( i l-am dat soacra-mii), Roma - Laura Biagiotti ( a ajuns la fina-mea) si Angel - Thierry Mugler (l-am facut cadou cumnatei mele, care si acum ma pupa de 10 ori pe zi pentru el). Nu stiu, nu mi s-au potrivit deloc, erau prea puternice si miroseau rau pe pielea mea. La fel si Wish- Chopard, dupa care m-a durut capul o zi intreaga, si l-am incercat doar pe incheietura mainii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Am gasit un site de unde am si comandat parfumul preferat al mamei mele, O de Lancome. Sunt f.curioasa cum sunt: Allure de la Chanel, J'adore de la Dior, Angel- T.Mugler, Moschino Couture si inca cateva.
Preferatul meu este Poeme de la Lancome.
Am sa merg intr-o parfumerie sa vad,dupa care decid ce sa iau de pe net.Preturile sunt mult mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magh spune:

Tocade de la Rochas, din pacate nu-l mai gasesc pe piata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

De cand am descoperit Armani Code nu mai folosesc nimic altceva (inainte preferam Ferre, Chanel 5, Chanel 19).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Emporio - Armani, nu ma pot satura de el...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Escada - Signature (imi pare... elegant), Chanel - Coco Mademoiselle (am avut intai o sticluta de 30ml si mirosea f bine, mi-am luat apoi o sticla de 100ml si miroase f diferit - seamana mai mult cu Chance, tot de la ei. Pot zice ca sunt un pic dezamagita...), J'adore - Christian Dior (f placut) - cam astea mi-au placut din tot ce am incercat.

A, si Passion Dance de la Avon, are un miros f simpatic, codimentat... cu personalitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

1. Light blue - de la Dolce&Gabbana
2. Emporio Armani
3. Rush 2 - Gucci
4. Magie Noire - Lancome
5. Venetia - Laura Biagiotti
6. Poeme - Lancome
7. J'adore - C. Dior

...mai multe amanunte pe camycosmetics@yahoo.com.

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by danamiha

Am gasit un site de unde am si comandat parfumul preferat al mamei mele, O de Lancome. Sunt f.curioasa cum sunt: Allure de la Chanel, J'adore de la Dior, Angel- T.Mugler, Moschino Couture si inca cateva.
Preferatul meu este Poeme de la Lancome.
Am sa merg intr-o parfumerie sa vad,dupa care decid ce sa iau de pe net.Preturile sunt mult mai bune.

Si nu-l dezvalui si altora?

Kasi si Victoria

Mergi la inceput