caut ginecolog bun in bucuresti!!

caut ginecolog bun in bucuresti!! | Autor: eu07

Link direct la acest mesaj

vreau sa-mi schimb medicul ginecolog pt ca desi am fost la mai multi si am urmat tot felul de tratamente nu am reusit sa-mi rezolv o problema mai veche si anume, colpita difuza.
stiu ca s-a vorbit mult despre asta si am vazut diverse pareri insa este foarte greu sa te decizi pt ca atunci cand crezi ca ai gasit pe cineva bun imediat apar si pareri contra!!!...
e chiar asa de greu de gasit un ginecolog bun??!!

eu07

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Eu iti recomand pe dna Badea Mihaela. O poti gasi la clinica Micomi, pe strada Alizeului nr 44 (pe langa maternitatea Giulesti); nr de tel: 637.25.27 sau 0788.143.931

Este foarte buna si se poarta foarte frumos cu pacientele...raspunde la orice intrebare si explica pe intelesul tuturor situatia.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Optimix spune:

Si eu sunt in cautarea unui medic ginecolog bun in Bucuresti. Am inteles ca doamna Florina Mihalache e foarte buna...am maine programare...sa vedem cum e....te anunt ce impresie mi-a facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ECMI spune:

Va recomand un Doctor exceptional. Se numeste George Constantinescu, Spitalul Municipal (Universitar) Bucuresti.

Este seful clinicii si poate fi gasit la etajul 4.
Este un bun ginecolog dar si un bun chirurg. Are experienta si este si un om minunat.
Si ce e foarte important : are , cum se spune, "mana usoara" si grija de paciente.

http://new.photos.yahoo.com/claudia.poze/albums/

Mergi la inceput