Sa intervin sau nu in casnicia finei mele?
Raspunsuri - Pagina 4
chiquitita spune:
Si eu zic ca ati sarit prea tare. Plus ca nu se refera ca sunt saraci, ci cam needucati sau nesi...care e o diferenta. Sariti toate aici de parca niciuna din voi nu a vorbit ceva rau de cineva vreodata... Eu am citit postarile ei si la aspirante, si finuta asta e asa rautacioasa cateodata...
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
dulcetica spune:
Miramar,tu la ce mod te gindesti sa intervii?Din experienta mea e o pierdere de vreme!(Posed fini care au fost separati o perioada.)Ei au viata lor ,personalitatea lor si apoi ce se vede dinafara nu e intotdeauna realitatea care se petrece in intimitate.In alta ordine de idei ,e greu de judecat compatibilitatea dintre ei mai ales cind el nu corespunde unui tipar care tu l-ai aprecia.Totusi el ti-a cerut ajutorul?Are incredere in influenta ta pozitiva asupra casniciei lor,a ei...Atentie ce spui, ei se impaca(obisnuinta,copilul care e pe drum,alti factori interni sau externi) si tu daca adopti un mod radical, vei pune capat unei relatii de o viata.In primul rind tu esti prietena ei ,daca reusesti sa afli ce simte cu adevarat ,fara sa o judeci sau evaluezi negativ,poti sa-ti spui opinia moderata.Posibil sa fie un fiasco mariajul lor ,dar faptul ca e foarte rezervata,daca n-a fost asa intotdeauna,reflecta o ruptura in prietenia voastra.
Succes!
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by chiquitita
Si eu zic ca ati sarit prea tare. Plus ca nu se refera ca sunt saraci, ci cam needucati sau nesi...care e o diferenta. Sariti toate aici de parca niciuna din voi nu a vorbit ceva rau de cineva vreodata... Eu am citit postarile ei si la aspirante, si finuta asta e asa rautacioasa cateodata...
draguta, ce-ar fi sa citesti mai cu atentie textul initial!!!
din cate stiu eu prapaditi nu este echivalent cu needucati.....
si daca era needucat si ei i-a placut?!
si daca el e needucat nu musai si parintii sa fie....
si nu inteleg de ce te superi pe ....mine,ca vad ca eu sunt in principal criticata?!
sau ar trebui sa fie numai pareri pro.....sa fim toate un fel de yesmeni?!
eu oricum ma retrag ca nu vreau sa fiu in centrul atrentiei,parerea mea,asa cum fac totdeauna e ca nu toti oemenii suntem la fel si nu daca nu suntem bogati si needucati nu inseamna ca nu suntem oameni,sau suntem mai putin oameni....
stiu ca nu era cazul povestii ca individul s-a purtat mitocaneste....dar nu mai revin.....
am spus ce aveam de spus....
si celor care au fost deranjate
Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio,mamica de viitor "avionar"
Leditia spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Mey, dar ce sariti asa pe Miramar?! Ea v-a intrebat daca sa taca sau sa vorbeasca, nu v-a pus sa-i analizati gradul de prietenie cu fina ei! Si da, este un forum public dar nu a dat date concrete despre acel cuplu, nici macar despre ea nu se stie mare lucru.
Brrr, parca ti-e si frica sa mai postezi p-aici ca-ti vezi numai castane !
si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)
Ea a cerut pareri si a primit.Nu inteleg,daca nu cantam in cor ca suntem de acord cu ce face si ce zice,nu e bine?
In primul rand nu conteaza cine sunt,ideea e ca a vb foarte urat despre ei...iar ea inafara de faptul ca-i este "prietena"(cum spune ea),ii este si fina.Banuiesc ca tie ti-ar place ca nasa ta sa vina si sa vb asa despre tine si despre sotul tau...Si sa-ti mai spun ceva...lumea e tare mica.Multi pe aci au legat prietenii,se cunosc si cine o cunoaste si-n viata reala ii stie si finii,nu?Plus ca fina ei fiind gravida,s-ar putea sa fie membra dc,ori e probabil sa fie in viitorul apropiat..si sa si vada postarea nasei ei ...
Sunt 100% sigura ca fina ei nu ar aprecia deloc,dar deloc,faptul ca i-a pus intimitatile pe un forum si ca a vb cum a vb despre sotul ei.(si se mai mira de ce e secretoasa..pai uite aci un raspuns!!!)
Daca ea este asa inteligenta cum spune Miramar nu s-ar fi maritat doar de dragul de a se vedea mireasa.Si nici o femeie inteligenta nu face copii asa..ca prietena ei isi doreste copii si hai sa faca si ea unu.Sunt convinsa ca sotul ei,asa "gras" si "urat" (etc etc)are si alte calitati si de aceea ea l-a ales...
Pe mine m-a revoltat faptul ca vb atat de urat despre ei(ca si ei i-a adresat anumite epitete)..e ca si cum o mama vine si-si vb atat de urat copii pe un forum!Si m-a revoltat si faza cu nunta...ca nah "prapaditii"aia,daca nu-si permit luxul de a avea o nunta la un hotel de 5 stele,sunt asa si pe dincolo.In fine,nu-si au rostul explicatiile.Atunci cand ceri pareri trebuie sa te astepti la orice parere.Ca in fond,nu toata lumea vede lucrurile ca tine ...
o zi buna.
POZE
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by violeta69quote:
si nu inteleg de ce te superi pe ....mine,ca vad ca eu sunt in principal criticata?!
eu oricum ma retrag ca nu vreau sa fiu in centrul atrentiei,parerea mea,asa cum fac totdeauna e ca nu toti oemenii suntem la fel si nu daca nu suntem bogati si needucati nu inseamna ca nu suntem oameni,sau suntem mai putin oameni....
stiu ca nu era cazul povestii ca individul s-a purtat mitocaneste....dar nu mai revin.....
In primul rand, nu era nevoie de acest "draguta" ironic; nu am nimic cu tine; nu stiu de ce esti asa infocata. E incredibil ce atitudine adopta anumiti oamnei in unele situatii... Nu mai dati cu pietre, ca nimeni nu e "imaculat"
violeta69 spune:
desi ziceam ca nu o sa mai intervin,am citit postarea lui Marimar si...
draga marimar,daca privesti lucrurile asa....scuza-ma dar se pare ca tu voiai ca toata lumea sa te aclame,iar cand cineva nu a fost de acord cu tine te-ai dezlantuit fara sa gandesti ca si tu jignesti si practic platesti cu aceeasi moneda!
cand ai postat aici tb. sa te astepti ca or sa fie oameni care te vor aproba altii care nu te vor aproba si altii care te vor "jigni" pt. ca asa se vede din partea lor sau prin oglinda lor....
faptul ca spui "sa va fie rusine" nu denota decat ca .....da-mi voie sa nu spun ce gandesc....pt. ca daca ai citit mai cu atentie eu n-am jignit pe nimeni....sau poate da? da' nu-mi dau seama!!
parerea mea e ca ar tb. sa te linistesti si sa gasesti ceea ce e de gasit in raspunsurile noastre....
violeta69 spune:
quote:
Originally posted by chiquititaquote:
Originally posted by violeta69quote:
In primul rand, nu era nevoie de acest "draguta" ironic; nu am nimic cu tine; nu stiu de ce esti asa infocata. E incredibil ce atitudine adopta anumiti oamnei in unele situatii... Nu mai dati cu pietre, ca nimeni nu e "imaculat"
poate ca am fost intr-un fel ironica....ca asa-mi e stilul!
da n-am aruncat cu nimic in nimeni(daca tu intelegi ca prin faptul ca nu am fost in totalitate de acord cu Marima,am aruncat cu pietre?!),eu cred,fara sa fiu lipsita de modestie ca sunt destul de toleranta....
inca odata
Liana30 spune:
daca as putea v'as pune o melodie frumosa cantata de Jon Lenonn..dar poate ma ajuta Tzuni
asa ca sa aduc armonia..din nou
io va iubesc pe toate!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Miramar spune:
Pentru a tempera spiritele - bineinteles ca am raspuns cu aceeasi moneda in pare rau dar "sa intorc si celalalt obraz" nu este atitudinea care ma caracterizeaza.
Chiquitita
In plus departe de mine gandul sa ma astept sa fie toata lumea de acord cu mine. Insa dupa cum am scris si mai sus, dar vad ca nu ma baga nimeni in seama - subiectul si intrebarea este ce sa fac -sa ma bag sau sa stau de-o parte. In schimb voi analizati prietenia mea cu ea, atitudinea mea fata de el si fata de casnicia lor si disecati si rastalmaciti cuvintele mele. Sunt la judecata cumva??? Cine va da dreptul sa ma judecati, de ce si in ce scop??? Mi se pare mai presus de toate ca sunteti off topic - daca vreti sau aveti ceva de spus raspundeti la obiect/subiect daca nu mai bine taceti!