Help!! Obraji iritati in ultimul hal!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

Babisa, nu am folosit toate cremele o data, ci in decurs de cateva luni... Si toate sunt creme speciale pentru tenul sensibil, reactiv, agresat etc. Problema e ca dupa cateva saptamani le schimb, pentru ca nu observ imbunatatiri. Oricum mi-am facut pe dupa-amiaza programare la .

Crema de galbenele am incercat-o, dar nu a fost suficienta pentru mine. Iar cu vitamina A m-am ars rau de tot pe fata...

Sper in schimb ca bebelina ta e bine acum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cerasela67 spune:

Incearca ca intr-o cutie cu crema de galbenele (topita pe baie de abur) sa adaugi o fiola de vitamina A, apoi o lasi sa se raceasca in frigider. Daca tot schimbi mereu crema eu cred ca tenul tau este total bulversat, lasa-i timp sa se acomodeze cu crema. Eu de ani buni folosesc crema de fata cu galbenele (produsa la Cluj) pt. ca toate celelate creme indifetent de firma priducatoare sau de pretul urias care l-am dat pe ele, nu au afcut altceva decat sa imi creeze probleme. Aratam ca o adolescenta, plina de cosuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Da, bebelina mea este ok acum ...merci.Sunt sigura ca ai folosit numai creme specifice tenului tau ...dar asta nu inseamna ca si sunt agreate de pilea ta ...asa se intapla.Un alt exemplu,....am avut buzele parlite , cred ca 6 luni de zile , exact cum te chinui tu , ma chinuiam si eu , nici nu puteam sa zambesc , nu puteam sa imi dau cu un ruj pe buza, am dat si cu mama cremelor pe buze si numai eu nu stiu cu ce nu am dat ...in final mio-a spus o farmacista ca rabdarea e cea mai importata , si sa nu mai dau cu nimic ,decat cu strugurel choior ...intr-o luna jumate abia mi-am revenit ...dar doar cu strugurel ...altfel cred ca si acum eram asa ...deja dadusem cred ca textura peste cap (sau nu stiu ce explicatie sa dau).
Bafta la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Cremele Sensibio de la Bioderma; se gasesc in farmacii. Personal, nu am intalnit nimic atat de eficient pentru tenurile alergice (ten pe care, cu mandrie, il detin).

In cazul meu face minuni.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Angelito, cu gel de aloe ai incercat?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Clover, n-am incercat gelul de aloe, pentru ca am avut mai demult si imi usca rau fata daca nu foloseam ceva peste el... Cred ca este un produs eficient dar in cazul tenului meu (oribil de complicat si pretentios si capricios) prefer sa nu risc...

Gabi, ce creme Sensibio folosesti? Cum spuneam, eu am folosit ani de zile lotiunea demachianta Sensibio H2O, si eram foarte multumita de ea, dar de cand cu problemele astea, pana si ea mi se pare ca ma irita... Eu am avut acum cativa ani cremele Sensibio simpla, nu mi s-a parut cine stie ce, si crema-gel Sensibio DS, care era ok, dar nu suficient de hidratanta. Tu pe care le folosesti?

Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Angelito,

sincer nu stiu ce scrie pe ea - cred ca e cea mai simpla. Am luat-o la recomandarea medicului dermatolog intr-o criza de iritatie odioasa pe fata si mi-a mers super, asa ca o tot cumpar. Ma uit azi si revin maine cu detalii.

Zilele trecute mi-am cumparat si crema pentru contur de ochi tot de la ei; si asta mi se pare super.

Si demachantul H20 il am si imi place foarte tare.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Buna, fetelor!

Intre timp mi-am luat si crema Exceptionally Soothing de la Clinique (1.700.000 50 ml la Beauty Shop), si imi place, e foarte onctuoasa dar nu e deloc grasa. Dar obrajii tot super iritati sunt, acum stau iar cu un strat imens de masca Avene (in speranta ca pana maine o sa fie cat de cat ok, ca maine e nunta), bine ca nu ma vede nimeni...

Pupici si week-end placut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Angelito,
eu cred ca faci prea multe incercari!Te cred ca esti disperata,dar pielea o sa-si revina in timp,nu cand vrei tu!Tu ai zis ca pielea ta e reactiva,toate tentativele astea sunt stresante ptr. ea!Orice ar calma in mod obisnuit nu da rezultate ptr. ca ea este acum mult prea agresata!As am facut si eu,am dat cu detoate,pana si un ceai de musetel daca ma clateam cu el ma irita!Lasa-o un pic in pace!Nu ma lua in seama daca te-am deranjat!Am facut-o doar pentru a te ajuta,nu ca sa te supar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Angelito! ce-si face omul cu mana lui se numeste lucru manual iar daca mai pune putin suflet se numeste deja lucru artistic. Cam asta faci tu. Nu vreu sa te supar dar cred ca esti putin ipohondra. Ai dupa cum spui tu un dulap plin de creme ceea ce nu inseamna ca este bine. Eu sunt estetician si nu am decat 3 pe care le folosesc mai mult iarna.
Tot ce poti sa faci acum este sa te duci la un cabinet de cosmetica bun unde sa ti se faca un tratament. Trebuie sa fie masca cu parafina pentru fata care se aplica pete un tifon. Ele mai folosesc niste uleiuri care se aplica inainte de a-ti inmuia fata cu aburi si care ajuta la calmarea iritatiei. Fata ta este mult prea agresata acum pentru a-ti propune ceva acum mai ales ca zici ca trebuie sa arati bine in zilele urmatoare. I-am mai zis unei fete de aici de pe forum si prefer sa ma repet decat sa nu vada decat 3 persoane. ROMANIA ESTE UNA DIN SINGURELE TARI CARE ARE CREME DIN PLANTE MEDICINALE SI PRODUSE NATURALE SURORILE MELE!!!! FOLOSITI-LE!!! Locuiesc in Canada si nu am incredere in produsele de aici. Marile SPA-uri (centre de infrumusetare) folosesc produse din Europa. Unul din cele mai mari centre din New York foloseste namol de la Amara.
Daca vrei sa cunoasti un singur detaliu depre o crema buna este termenul de garantie. Daca acesta este mai mare de un an inseamna ca are ingredienti de consevare care sunt foarte toxici pentru organism. Pana si spuma pentru ras pentru barbati contine ingredienti toxici care tin pana la 8 ore pe piele.
Eu cand am facut cursul de estetica de aici toata lumea ma intreba cu ce ma dau pe fata si le raspundeam ca ma dau cu plante si creme din Romania. La un moment dat o colega vietnameza a patit un accident la fata in cursul unei proceduri cu laser pentru reducerea parului de pe frunte. Saraca era pur si simplu arsa si a dat vreo cateva zile cu un unguent care nu a ajutat-o mare lucru. I-am dat uleiul de catina despre care nu auzise si in 3 zile a inceput sa se duca si sa nu se mai vada. In final i-am daruit toata sticluta pentru ca oricum veneam in Romania peste cateva saptamanai si imi puteam lua.
Cand am venit un Romania mi-am facut plinul pe un an de zile cu ulei de catina, arnica, propolis, plante, creme de la Hofigal cu galbenele si ma rog cu multe.
Nu incerca sa ascunzi iritatia dupa un strat de pudra sau fond de ten. Iti faci mai rau.
In cazul tau iti recomand ca pentru inceput pana se calmeaza fata sa te duci de 2 ori pe saptamana la cosmetica in prima luna macar. Dupa aia cel putin o data pe luna. Acasa foloseste comprese de musetel, lavanda, iasomie, sunatoare, galbenele dar sa nu fie nici fierbinti nici reci. Foloseste cremele romanesti de la Hofigal. Nu mai da bani pe toate cremele, nu pretul conteaza ci calitatea de avea ingredienti naturali
Un alt factor important este ceea ce mananci. Cauta sa nu mai mananci produse fast food, pepsi, coca cola si mai stiu eu ce alte "aciditati" cu nume care mai de care mai diet. Apa plata soro ca nu mori. Iti trebuie dezintoxicare. Nu cafea, bea ceai verde sau negru. E greu dar te obisnuiesti. Mananaca salate cu peste, paine cu fibra, cartofi fierti cu ulei de masline sau ulei de samburi de strugure si sare, pepene ca e vremea lui. Exclude carnea de porc sau grasimile si prajelile.
Un alt aspect ar fi cel de a te autocalma, cred ca esti si foarte stresata. Incearca sa uiti macar cand ajungi acasa ce se intampla la servici.
Si acum pentru cine doreste sa-si faca u ulei de masaj pentru corp va las o reteta exceptionala care se poate folosi atat pentru fata cat si pentru corp si o puteti folosi si ca emolient dupa ce iesiti de sub dus
Rozmarin 25 gr.
Salvie 25 gr.
Cimbrisor 50 gr.
Maghiran 20 gr.
Anghinare 20 gr.
Musetel 20 gr.
Arnica 25 gr.
Ulei masline 1 litru

Mod de preparare:
Se incalzeste uleiul dar sa fie doar caldut si se amesteca cu plantele pulbere. Se macereaza 24-48 de ore si se filtreaza dupa care se adauga pentru masaj ulei de catina, camfor cam 15 gr de camfor. Pentru fata nu se foloseste camfor.
La revedere si numai bine!

mihaela

Mergi la inceput