Mamici de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
Selene spune:
tuturor!
Am gasit ceva haios azi pe net si m-am gandit sa va inveselesc putin:
http://movies.msn.com/movies/celebbabynames?GT1=7701
Poate va vin idei , in caz in care nu stiti inca ce nume sa dati bebeilor. "Preferatele" mele sunt Trixibelle si Zowie Bowie
Sper ca veti zambi macar un pic!
12
Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by lilidana
Buna,
sunt o graviduta noua pe forum,dar va urmaresc cam de 2 luni.Ma treceti si pe mine la mamici de martie-aprilie?
UM:25.06.2006
DPN:01.04.2007
Bine ai venit lilidana. Poate ne auzim pe aici, sa ne impartasim experiente de gravidute de Canada :).
Sori
lilidana spune:
Va multumesc de primire.Uitati aici cate o pentru fiecare.
Sori1980,noi suntem acum in Ro,ne intoarcem in decembrie in Ca,pentru ca vrem sa nastem acolo.
lilidana,Karina 5 ani si 9 saptamani in burtica
anca_anca spune:
Bine v-am gasit, fetelor!
Sunt si eu o mamica de martie 2007 cu UM 20.06.2006 DPN 27.03.2007
DN 23.03.1978. Pana in prezent am avut ceva greturi usoare si balonari, dar suportabile. De un an si ceva eu am un colecist foarte lenes si la 2-3 saptamani am o durere puternica de cap care inceteaza doar in momentul in care dau la rate lichidul verde. Azi noapte tocmai am avut o astfel de criza si acum nu mai stiu pe ce seama sa o pun. E posibil sa inceapa greturile serioase doar acum in saptamana a 10-a? Azi nu sta nimic in mine, nici macar lamaia... Voi nu aveti probleme cu colecistul?
Multa sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor.
anca_anca
mada_rozz spune:
Tzuna,eu nu inteleg cum de esti in 13 saptamani,daca zici ca UM este pe 7.06.2006.Asta mi-ar da mie calculele peste cap.Eu am UM pe 31.05.2006.Asta inseamna ca sunt in 14 saptamani?nu prea cred...Tu ce zici?
Mada13+
monica_b spune:
Asa e, Mada, tu esti in sapt. 14. Ai implinit 13 si esti in cursul celei de-a 14-a. ASa cum sintem si in luna a 3-a. Inca nu am implinit 3 luni. Dupa ce vom implini 3 luni trecem in luna a 4-a.
Monica 12+
Mihaelaaa spune:
Salut gravidutelor,ce mai faceti?Mie mi-e tot lene.....si am atata treaba...ce ziceti ,cum sa fac sa-mi treaca odata...ca pur si simplu nu ma pot apuca de nimik ,orcat as vrea eu....
Ce ziceti de antinevragic?Este periculos in sarcina??
Mihaela
Sori1980 spune:
Lilidana, bafta multa. Ai medic aici, sau ai sa nasti cu moasa?
Fetelor, cum sta treaba cu greturile astea, cand ar trebui sa inceapa?
Sori
Sori1980 spune:
quote:
Originally posted by monica_b
Asa e, Mada, tu esti in sapt. 14. Ai implinit 13 si esti in cursul celei de-a 14-a. ASa cum sintem si in luna a 3-a. Inca nu am implinit 3 luni. Dupa ce vom implini 3 luni trecem in luna a 4-a.
Monica 12+
da asa e... si mie ieri la doctor mi-a zis ca am 6 sapt. si 5 zile, eu calculasem 7, dar se pare ca sunt in cursul celei de a 7-a sapt. :) am mai invatat ceva :)
Sanatate maxima
Sori
Lili_g spune:
Mihaelaaa,
Mie doctrul mi-a spus cand am fost insarcinata cu fetita cea mica ca pot sa iau de exemplu paracetamol (sau taylenol) cand ma doare capul foarte tare fiindca astea sunt medicamente care se prescriu si copiilor mici si nu au efecte rele asupra bebelusului atata timp cat doza pe care o iei e corespunzatoare.