Mamici de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Raluca,

eu iau Elevit de cand am fost prima data la ginecolog. Si mi-a spus sa iau toata sarcina si cand alaptez... deci ma abonez la farmacie...

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Nici eu nu vad pozele... s-a intamplat ceva... dar nu-mi dau seama ce... Vad ca tot face figuri yahoo... Ba le pun si nu se vad decat daca sunt logata, ba nu mai sunt deloc...

Am facut cont la webshots... daca vreti punem acolo... Mie mi se pare si mai usor de folosit si eu n-am avut probleme cu pozele... Problema la webshots e ca exista un nr. limitat de poze pt. contul free... dar daca depasim limita mai facem unul.

http://community.webshots.com/user/mami_2007
Userul: mami_2007
Parola: aceiasi ca la yahoo si de pe desprecopii

pup]

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

La multi ani TZONTZONEL! Fericire si un bebelus sanatos si frumos sa iti aduca noul an!
Esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea .

Buna dragutelor,
eu tot fara mari simptome sunt, mai este cineva pe aici fara ? Sunt tare somnoroasa si am o leneeee , daca nu ar fi Emma nu as iesi din casa, asa de lene imi este

Monica_b, asteptam vesti de la controlul de astazi. Poate ai aflat si ce ascunzi in burtica , e pereche?

Raluca, tu intrebai de vitamine, nu?! Eu iau Folio - acid folic+iod pe toata perioada sarcinii inclusiv cat voi alapta.
Asa am facut si sarcina trecuta si 9 luni cat am alaptat.

Sagetatori, vad ca nu v-a trebuit mult, nici nu am terminat de strigat, ca ati si aparut

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

ELYANNE,mie personal imi placea mai mult YAHOO....acum am intrat si pe WEBSHOTS,dar aici chiar ca nu inteleg nimik.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

La multi ani Tontonel!

Katink, nici eu nu am greturi. Adica miros cateodata cate ceva si ma stramb, dar mai mult nu si imi trece repede. Am aflat ca nici maica-mea nu a cand era cu mine. In schimb, eu am alte simptome, am sanii f. umflati, simt ca pocnesc, asta din prima zi.

Apropos de asta, am o intrebare, voi purtati sutiene sport si ziua si noaptea? Asa am citit si am fost sfatuita de alte gravi. Asnoapte m-am chinuit sa dorm cu sutien sport si e f. nasol, ma simt in chingi, ma strange, nu sunt obisnuita. In timpul zilei nu ma deranjeaza. Voi purtati?

Sori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by Mihaelaaa

ELYANNE,mie personal imi placea mai mult YAHOO....acum am intrat si pe WEBSHOTS,dar aici chiar ca nu inteleg nimik.....

Mihaela

eu am propus doar... acu faceti cum va e mai usor...

Eu de ex. nu mai pun poze pe yahoo... m-am enervat suficient in ultimul timp... trebuia la fiecare poza noua sa fac albumul privat, apoi public din nou, ca se se vada... Iar chestia de azi cand au disparut toate pozele mi-a ajuns ... si am stat sa fac albume pt. fiecare din lista ... macar alea n-au disparut

Selene ca sa vezi pozele nu-ti trebuie parola... Dar o sa-ti trimit oricum, ca sa o ai cand vrei sa pui si tu poze

Paula75 felicitari pt. baietel

Eliana si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Am pus si eu doua poze si a mers, una cu "our little peanut" si una cu testul de sarcina.

Sori

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Pozele n-au disparut, asa...de la ei. Am facut noi ceva de le-am sters. In general yahoo merge bine. Eu zic ca n-are rost sa schimbam acum, dupa ce te-ai si chinuit sa faci albume cu numele fiecareia. Eu oricum, am pus pozele si dincolo, deci cum vreti voi, numa' sa ne hotaram sa fim toate in acelasi loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Fetelor cati mm aveau bb-ii vostri la 9-10 saptamani?
Mie la eco mi-a spus ca 18 mm, la 9 saptamani implinite. Nu e cam mic?

kiss
9+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzontzonel spune:

Multumesc pentru urari... Nu am mai scris de mult pentru ca a inceput si la mine distractia . Data trecutama "plangeam" ca eu nu am greturi dar acuma au venit in toata splendoarea
Katink la multi ani si mamei tale.

Mergi la inceput