Vreau sa fac o reclamatie vecinei de sub mine pentru ca nu mai suport mirosul de pipi de pisica si caine.Nu pot sa deschid balconul sa aerisesc pt ca mor de mirosul oribil care vine de la ea.Pe langa aceasta problema ne mai deranjeaza si in alte moduri, tranteste toata ziua ,pune muzica la maxim ,tipa pe geam si ne aduce injurii .Sincer nu mai suport aceasta situatie care dureaza de trei ani.Sotul ei nu face nimic , pe motivul ca e bolnava si ca nu vrea sa o inchida in spital .Sfatiti-ma va rog ce sa fac.Unde si cui sa ma adresez ca nu mai suport.
Parerea mea... cred ca ai putea sa chemi politia - sa faci plingere la sectia de care apartii, (deranjarea linistii publice), daca poti intr-un moment in care are muzica la maxim in timpul orelor de liniste, sau cind face galagie ...
Multa bafta si sper sa-ti rezolvi problemele. Nu renunta!!! Platesti ca sa locuiesti acolo.
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Am facut de 2 ori reclamatie si i-au dat amenda (altceva nu are ce sa ai faca ), nu stiu daca a si platit-o.Dar cel de la sectie a spus ca prea multe amenzi nu poate sa ai dea .Ma gandeam sa apelez la sanepid , primarie chiar si televiziune .Voi ce ma sfatuiti ? Stiti vreo institutie serioasa care m-ar putea ajuta?
De ce sa nu-i poata da prea multe amenzi? De cite ori te deranjaza si faci reclamatie trebuie sa-i dea maenda... chiar daca nu le plateste ele se contorizeaza asa ca ... se vor lovi de ele la un moment dat.
Nu-mi trece prin cap acum o alta institutie unde sa poti face reclamatie... cei de la Politie nu ti-au dat nici un sfat... daca ei se simt depasiti?
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
Poti face reclamatie la primarie pentru mirosurile neplacute. Nu stiu prea multe amanunte, dar stiu ca cei de acolo pot lua ceva masuri in baza unui act normativ care se refera la sanatatea publica (nu stiu daca e lege sau altceva). Daca aflu amanunte revin.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze petrecere 2 ani si poze vacanta Bulgaria
Vacanta Antalya