Buna fetelor,
citeam despre voi si m-am vazut pe mine. Si eu sufar de o aritmie extraventriculara de multi ani care din pacate s-a manifestat si-n sarcina (sunt in luna 6-sea). Mi-am facut si eu un EKG si toate cele la Spitalul Militar Bucuresti la doctorul Roatesi si se pare ca pana prin luna a saptea pana cand copilul se va intoarce cu capul in jos si nu vor mai fi asa presiuni din partea uterului, mai sunt astfel de manifestari.
Mi-a recomandat sa iau Extraveral si Aspacardin singurele ce pot fi tolerate in sarcina. Aritmia mea a fost extrem de violenta inainte de sarcina (aproape de lesin) si tot la indrumarea acestui medic am tinut un tratament de 3 luni cu Darob, Extraveral, Aspacardin si m-am simtit EXCELENT. Se pare insa ca nu am fost total vindecata si am intrat in sarcina cu mici deficiente care din cauza stresului acum mai apar cand si cand.
Ca sa finalizez, imi cer scuze pentru "romanul" meu, eu va trimit cu draga inima la acest medic Roatesi la Spitalul Militar Bucuresti. Este exceptional, vorbeste cu tine, iti explica, e un mare domn!!!
va pup si sper ca v-am fost de folos,
kik