Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

MIRELA sa fi tare,pentru ca nu esti singura,sintem alaturi de tine si ne rugam pt tine.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna fetelor!Ma alatur si eu cu un gand bun si o rugaciune pt. Mirela!

Mirela fi tare, puternica si zambitoare!Maine la zi sfanta DD sigur va face o minune!Puterea Lui este mare si nu ne da mai mult decat putem duce!Doamne ajuta!

Am trimes si eu astazi un plic Lianei si acum ca sau deschis conturile la BT imi va fi mai usor si voi mai contribui,...sunt foarte constienta ca greul abia de acum incepe si trebuie sa ne unim cat mai multe sa o putem ajuta!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Mireluta mult curaj scumpa mea!....sa dea Domnul sa te opereze maine si sa fie totul bine!

Astept cu sufletul la gura vesti de la Amely si Bubulina...

Doamne ajuta!

[url"http:\\forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472"][b][red]Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti![red][b][url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Acum am ajuns de la spital.

Mirela era vesela si optimista ca de obicei. A fost intoarsa mai devreme chiar, pe la 17.15 si ea le astepta la 18.00. De la pranz nu a mai mancat nimic. Mai are voie doar sa bea pana la 00.00.
I-au masurat temperatura si nu mai avea febra.

Sora ei a plecat cand am venit noi si nu va sta cu ea la noapte.

Am tot stat la povesti, imi parea atat d erau ca nu am putut sa ii ducem pizza dar am pus la cale o masa cu pizza, Pepsi Twist (nu va spun cat si-ar fi dorit sa bea acum) si muuulta inghetata ca sa o ingrasam. I-am refacut coditele e atat de dulce...

Era foarte linistita, nu ii este frica de operatie spune ca isi doreste doar sa poata sta in sezut ca se va misca altfel. In rest impresionanta ca de obicei. Randeam, ca atunci cand va iesi din spital ne ia pe toate la rand sa ne faca poze pe care va trece nick-urile ca nu ne tine minte.

Maine va da un bip uneia dintre noi inainte de a intra in sala si apoi ne va suna cand se va trezi din anestezie.

I-am dus servetele si eu si Ana, algocalmin si Tramal (doar 2 fiole am mai gasit).

Maine urma sa vina politistul de la Constanta insa a amanat pana isi revine din operatie.

Sa o ajutam pe BARBYE

POZE: EMANUEL, LA MARE,MAMININA,MOTI, CASUTA,FLORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

miine e sf vineri si sf marie mica . hai sa ne sculam dimineata si sa aprindem o luminare si sa-i trimitem LUMINA MIRELEI !! eu am pregatit-o deja! Eu am sa pun ceasul la 6/ 7 romania si toate sa o aprindem in acelasi timp. 7 este nu nr biblic care inseamna noroc. mai e si vineri . mai e si sarbatoare si mai sintem si NOI furnicutele care cu gindul se vor stringe in jurul mirelei si echipei de operatie sa-i ocrotim pe toti ca sa fie totul BINE. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

da soni, maine la 7 dimineata o sa aprind si eu o lumanare si o sa ma rog sa reuseasca operatia Mirelei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetelor, am vorbit acuma cu Mirela la telefon. Era optimista pentru ziua de maine, mi-a spus ca au s-o opereze, era cu Amely si Bubulina.

Doamne ajuta! Sa ne rugam toate pentru ea ca ziua de maine sa-i aduca raza de lumina si speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Fetelor, va rog sa ii transmite-ti Mirelei toate cele bune si din partea mea, sunt alaturi de ea. Voua sa va rasplateasca DD bunatatea voastra.

Mirela, fii puternica! Ma rog ca Domnul sa isi intinda mana asupra ta, sa fie operatia usoara si reusita. Cand tu crezi ca nu merge mai departe, vine o lumina de sus.

Ma alatur si eu cu o lumanare aprinsa maine ptr. Mirela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Intrucat m-am chinuit o gramada sa deschid pagina asta, se incarca foarte greu, am deschis o continuare aici unde putem scrie in continuare vesti despre Mirela.
Va invit, oameni cu suflet mare, sa continuam acolo.

Cu mult drag, Nana.
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

voi fi si eu dar la 4 pentru ca plec spre Buc si nu pot la 7..
dar ma voi ruga si la 7 odata cu voi chiar daca nu voi fi aici!!!
Doamne ajuta!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput