Sa o ajutam pe barbye

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Fetelor va admir pt ceea ce faceti. Citesc si-mi dau lacrimile in fiecare zi cand va citesc. Nu am putut sa scriu pana acum. Va admir f mult si-mi dau seama ca este adevarat cand se spune ca sufletul romanului e mare. De aceea multi romani se intorc in tara pt ca dincolo nu-si gasesc locul.
Cand o sa iau salariul o sa virez si eu ceva banuti pt Mirela pt ca are nevoie f mare de ei.

Mirela eu te cunosc din postarile tale din ultimele 2 luni de la "oligospermie". Curaj si ai sa vezi ca se va rezolva. Cu atatea prietene nu se poate sa nu o scoatem noi la capat. Sa fii si de acum inainte optimista si cu zambetul pe buze ca si pana acum. As fi vrut sa ajung la tine sa te cunosc personal dar din pacate nu sunt din Buc si nu stiu cand voi putea ajunge. Te pup si multa sanatate.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mirela, ma rog si eu pt. tine, sper din tot sufletul sa iti revii, macar partial. Dumnezeu da greutati numai oamenilor puternici, esti un exemplu pt. multe persoane.

Fetelor, dr. Florin Exergian este cel care l-a trimis pe presedintele Basescu la Viena. Este omul care iti spune in fatza ce gravitate are problema ta si ce sanse ai. Pare rece, distant, dar se ocupa cu profesionalism de toti pacientii lui, indiferent de categoria sociala din care fac parte. Face tot ce poate, este cel mai bun neurochirurg din Romania, pacat cu sectia al carei sef este, pt. ca personalul auxiliar este sub orice critica .
Este seful sectiei de Chirurgie spinala, este membru al Academiei Romane si al Academiei de Stiinte din New York, deci sigur are relatii in lumea medicala internationala.

Asa ca daca poate cineva sa ia legatura cu Elena Basescu, poate ar fi o sansa de plecare.

Parerea mea personala este ca sansele sunt putine, din pacate, dar totusi exista, speranta nu trebuie sa ne-o pierdem. Parca am citit intr-o postare ca are dublu TVM cu sectionare. Asta inseamna ca maduva trebuie sa-si reia continuitatea in doua locuri .

Probabil i se va scoate splina in curand, asa se procedeaza daca se intampla ceva cu ea. Nu este un organ a carui lipsa sa puna probleme.

Prioritatea este obtinerea unei scrisori medicale de la dr. Exergian, o adeverinta, ceva, fara de care nici o fundatie sau televiziune nu poate sa faca ceva.

Dupa ce se vor sti toate informatiile, vom sti cum trebuie sa actionam. A trecut putin timp de la accident si trebuie ca Mirela sa fie stabilizata, dupa aceea i se vor evalua sansele.

Si inca ceva: soferul care a provocat accidentul este tras la raspundere? Fiind vinovat ar trebui sa-i plateasca spitalizarea, tratamentul, tot. Chiar daca este nevoie de proces pt. asta. Fata asta nu are nici o vina ca el nu s-a asigurat.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Beijing West Hill Hospital Neurological Disorder Research&Treatment Center-Badachu Shijingshan District. Tel: 00861051625975. Fax: 00861051625950, 00861051625643, 00861088965507. Mail: nrrfr88@gmail.com.

Astea sunt detaliile pentru clinica din China. Mi s-a confirmat ca ar fi sg. care poate face ceva pentru Mirela, din pacate nu minuni - ii va reda o oarecare mobilitate dar nu o va face sa mearga din nou probanbil. Operatia costa aproximativ 30,000 euro - mi s-a spus sa sunam acum pentru programare pentru ca fiind sg. din lume exista deja programari facute pana la sfarsitul anului 2007. O programare nu costa nimic. Vedem noi dupa aceea cum facem rost de bani. Dar ne trebuie detalii si certificate medicale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Nu ma pot opri din tremurat....
Mirela ma rog din tot sufletul pt sanatatea ta .......

Bubulina scumpa vb diseara pe mess pt ca acum trebuie sa ma intorc la serviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor nu vreti sa ne impartim pe zile cine cand merge la spital? adica ar fi bine ca in fiecare zi sa mearga cineva ca degeaba ne ducem acum toate iar saptamana viitoare nu mai merge nimeni. haideti sa incercam sa ne organizam putin. iar fetele care merg intr-o zi sa anunte de ce ar mai avea nevoie mirela, ca cele care se duc ziua urmatoare sa stie ce sa ii duca. ce ziceti facem o lista cu cine si cand se poate duce?

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Irina duminica mergem la ea:

Nanna,
Mishulina
Angela

Asa ca stabiliti si pentru luni.Noi o sa va aducem vesti cu ce mai are ea nevoie si voi ramane sa va organizati pt saptamana viitoare.
Mai sunt fete care se duc si astazi si maine.
Dar pentru luni nu s-a inscris nimeni.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

iertati-ma daca sunt pisaloaga dar vorbiti cu medicul mai intai de a face ceva sa stim care e treaba.
daca vreti inf despre el le gasiti la http://www.bagdasar-arseni.ro/curriculum%20Exergian%20F.htm
oricum profesionalismul lui nu consta in cat de sociabil este.
Doamne poate reuseste el sa o puna pe picioare!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Eu abia acum am citit...nu imi vine sa cred... Nu am cuvinte... desi nu o cunosc, as vrea si eu sa merg duminica. Mishulina, vorbim la tel sa mergem impreuna?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Felicia te asteptam si pe tine duminica la ora 14 la poarta spitalului.
vorbeste si cu mishulica.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

pentru saptamana viitoare nu se inscrie nimeni? eu in principiu pot merge in orice zi dupa ora 17. haideti poate reusim sa ne organizam totusi cumva.

Irina

Mergi la inceput